Laba
Merri nebijok operuokis,vyro sesuo pasikeitė lęšiukus,mato sakykim normaliai,nes pirmai tai viskas autopilotu buvo,pažystama irgi keitėsi,skaityt kompiuteryje tik su lupa tegalėjo, ji pašte dirba,o dar vairuojanti moteriškė
labas
Kaimietukę mačiau bais graži ir faina arbūzų plantacija kedukai įtariu ir labai patogūs
Ate, Tavo cukinijų ir paprikų receptas geruoliškas
dėkui už kvietimą uogaut grybaut gal kadum ir sumąstysiu
slyvų savų neturiu, tad nieko ir neverdu
babytei gal 90-ies keitė lęšiukus abiems akims-matė kaip 18inė, tad, Meri, tikrai nebijok
o jau griaudė, žaibavo-lietaus tik 10 minučių......
gal kas prie Šakių turit draugų kurie norėtų išsinuomot 10 ha geros žemės? mūsų ūkininkams keičias gyvenimo sąlygos, viena moteriškė neapjos visko.....
Kaimietukę mačiau bais graži ir faina arbūzų plantacija kedukai įtariu ir labai patogūs
Ate, Tavo cukinijų ir paprikų receptas geruoliškas
dėkui už kvietimą uogaut grybaut gal kadum ir sumąstysiu
slyvų savų neturiu, tad nieko ir neverdu
babytei gal 90-ies keitė lęšiukus abiems akims-matė kaip 18inė, tad, Meri, tikrai nebijok
o jau griaudė, žaibavo-lietaus tik 10 minučių......
gal kas prie Šakių turit draugų kurie norėtų išsinuomot 10 ha geros žemės? mūsų ūkininkams keičias gyvenimo sąlygos, viena moteriškė neapjos visko.....
tai grazi ir faina Kaimietuke ar plantacija Gyvai bendraujant ji dar puikesne.
greiciau ruoskis, ner cia ko ilgai atideliot
Labas
greiciau ruoskis, ner cia ko ilgai atideliot
Labas
Sapniuk, Kaimietukė
plantacijoj gargansolą atpažinau, bet man akių nebadė-pas man jų milijonas
Labas.
Po laidos su IK, ėjau ravėti savo arbūzų, nes gėda pasidarė. Švaru, išravėta. Pas mane tiek žolės, kad iš pirmo žvilgsnio nepasakysi, kas ten auga. Pupeles roviau, tai su dviem karučiais - į vieną žolę, į kitą pupeles.
Šiandien visą dieną po truputį griaudėjo, vakare šviesos efektai, o lietaus nėra. Galėtų ir palyti, braškių dar sodinau, reikės laistyti.
Noriu į mišką, noriu grybų, savo beržynėlyje, kur žemesnė vieta kasdien randu po kelis lepšius, džiugina tik tai, kad nesukirmiję.
Po laidos su IK, ėjau ravėti savo arbūzų, nes gėda pasidarė. Švaru, išravėta. Pas mane tiek žolės, kad iš pirmo žvilgsnio nepasakysi, kas ten auga. Pupeles roviau, tai su dviem karučiais - į vieną žolę, į kitą pupeles.
Šiandien visą dieną po truputį griaudėjo, vakare šviesos efektai, o lietaus nėra. Galėtų ir palyti, braškių dar sodinau, reikės laistyti.
Noriu į mišką, noriu grybų, savo beržynėlyje, kur žemesnė vieta kasdien randu po kelis lepšius, džiugina tik tai, kad nesukirmiję.
Negaliu ir pati patikėti, bet šiandien perdaviau kioską. Trūkumų, kaip visada, nieko neįprasto. Bet už tai kokia LAISVĖ ir nereiks penktą ryto keltis. Nebežinau kaip db begyvensiu.
Dėl akių, dėkui visoms už padrąsinimą, tvarkysiuos.
Šią savaitę žadėjau vien tik gulėti kol šonus pradės mausti, tokios mano buvo įsivaizduojamos atostogos.
Labas rytas.
O aš taip įpratau keltis penktą,net nežinau kaip reiks žiemai pasikeisti? Ir siūtas ima,miegoti šįryt galiu,o rėžimas savo daro.
QUOTE(jurginėlis @ 2018 09 04, 19:49)
Sapniuk, Kaimietukė
vajetau paaiškinkit man nesupratėlei , kad tas yr? nes įvedus google tai tik kažkokį sūrį meta, negi visas IK daržas sūriais nuklotas
Merri tai su visam išeini iš darbo ar tik atostogu?
Sveikos
vasarema, paskaitau tavo žinutes, iš kur man buvo kilęs įspūdis kad tu "asfalto" ŽMOGUS, TA PRASME BE DARŽŲ, BULVIŲ IR T.T. ,
ai raides persijunge jau nebetaisysiu
vadinkit amerikonka ir visom viskas bus aisku
Supratau, kad Meri atostogos.As tai perskaiciau, kad pardave kioska, bet as cia tik is lovos nesuziurejau raidziu.
Labas
Supratau, kad Meri atostogos.As tai perskaiciau, kad pardave kioska, bet as cia tik is lovos nesuziurejau raidziu.
Labas
QUOTE(sapniukass @ 2018 09 05, 10:49)
vadinkit amerikonka ir visom viskas bus aisku
Labas
Labas
nu tikrai
o tos amerikonkos nereikia dabar rauti, ji labai šalnų bijo, po jų ir apkasit savo darželius
QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 05, 10:42)
vajetau paaiškinkit man nesupratėlei , kad tas yr? nes įvedus google tai tik kažkokį sūrį meta, negi visas IK daržas sūriais nuklotas
labas
Lyžuka, sūriais nuklotas lai būna ir ne tik arbūzais
čia man pamoka, kad reik pavadinimus prieš rašant pasitikrint
Jurginėli, ką žinau, o gal dar pakraščiai daržo vynu nukaišyti
kaip toj pasakoj būtų
kaip toj pasakoj būtų