Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas,
žiūrėjau kaimietukę. Graži ir svabiausia protinga moteris. wub.gif biggrin.gif būčiau vyras.....
Merginos, išbandžiau šaldytas slyvas. Skanumėlis. Visai nekinta skonis. Prisidėjau šaldiklin kiek galėjau. Užtat vaiką priverčiau išsivežti nors krūtinėlų. Liko vietos trim dėžutėm. reiks, kol slyvų yra, daugiau gamint mėsiško... biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

tai kas turi mokinukų arba kitaip kaip susiję tai su rugsėjo 1-ąja mirksiukas.gif

slyvas šaldau kas met, labiausia tam tinka senoviškos vengrines smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 rugsėjo 2018 - 11:39
Ate, ačiū už pagyras. Tik va bėda. Nuo gražių vyrai nebėga, o nuo protingų...Na, po paraliais, kam protingai reikalingas vyras ???

Lutety, kad mane išklausyti , reikia ne ausų, o lokatorių. Paprastai kompanijoje mažai kas turi teisę įsiterpti biggrin.gif Kaip vienas mano kolega, apimtas nuobodulio, sako : " Na, IK, ką nors papasakok. O jeigu neturi ko, tai bent sumeluok " biggrin.gif Ir taip jau ne kartą. Čia jo topas, tskant. blink.gif

Beje,Ate, o slyvas šaldai pjaustytas ir su cukrumi ? Atradusi esu gerą būdą : išverdi stiprų cukraus sirupą, užpili perpus perpjautas slyvas, kad apsemtų ir į šaldiklį. Tada dar ir formos nepraranda.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 03, 12:44)
Atradusi esu gerą būdą : išverdi stiprų cukraus sirupą, užpili perpus perpjautas slyvas, kad apsemtų ir į šaldiklį. Tada dar ir formos nepraranda.

negalima cukraus pridėtinio, joir taip slyvose sočiai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 03, 11:44)
Ate, ačiū už pagyras. Tik va bėda. Nuo gražių vyrai nebėga, o nuo protingų...Na, po paraliais, kam protingai reikalingas vyras ???

Lutety, kad mane išklausyti , reikia ne ausų, o lokatorių. Paprastai kompanijoje mažai kas turi teisę įsiterpti biggrin.gif Kaip vienas mano kolega, apimtas nuobodulio, sako : " Na, IK, ką nors papasakok. O jeigu neturi ko, tai bent sumeluok " biggrin.gif Ir taip jau ne kartą. Čia jo topas, tskant. blink.gif

Beje,Ate,  o slyvas šaldai pjaustytas ir su cukrumi ? Atradusi esu gerą būdą : išverdi stiprų cukraus sirupą, užpili perpus perpjautas slyvas, kad apsemtų ir į šaldiklį. Tada dar ir formos nepraranda.

Kad taviškis vis dar nepabėgęs, reiškia dar ir išmintinga, nes kiek mačiau, kojų jam dar nepamušus. biggrin.gif
Šaldžiau vengrines perpjovus pusiau ir išėmus kaulą. jokios formos nepraradę. Cukraus neparsčiau, o kam?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 03, 11:46)
negalima cukraus pridėtinio, joir taip slyvose sočiai  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Taigi ne aš valgysiu. ax.gif
Atsakyti
https://www.facebook...13054914709620/

ot bravi vyrukai, tau IK kad tokių prie rudens darbų biggrin.gif
Atsakyti
Gerą mintį davėte su slyvomis,vakar dėžę aprsivežėme,reiks sutvarkyti. mirksiukas.gif
Dygsta dygsta grybai,kad ir lietuaus nėra.Važiavau spanguolių tik įlindau persirengti ne ant kelio ir opa krepšis ir baravykų ir raudonikių,voveraičių........ir dygsta jau rudeniniai kelias ruduokes radau.Rytoj mausiu į savo vietas. ax.gif Na jei palis............. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurginėli, matau matau, pareik 4u.gif

Gal kuri katarakta serga ar tokių ligonių turit?
Antro laipsnio nustatė. Sakė aklėju ir brangiausi akiniai nepadės, nes dar kažkas yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 03 rugsėjo 2018 - 18:07
Ingrida, o ant asfalto tu grybų nerandi? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 03, 12:40)
Taigi ne aš valgysiu. ax.gif

Dariau džiovintų žolių prieskonių mišinį. Dieviški kvapai. Kotus į konteinerį MB sumetė, tingėjo iki kompostinės žygiuot. Atsidariau šiukšles išmest, o kvapas. wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ate,ant asfalto būtų neįdomu,pats kaifas po miškus braidyti ir ieškoti ko nepametęs. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 rugsėjo 2018 - 05:03
Sveikos smile.gif

Merri,mano mamai katarakta nustayta, abu lešiukus pakeitė, tai žymiai pagerėjo regėjimas, tik reikia tas ašaras vartoto dirbtines, sausina akis, bet irgi nevisad smile.gif, tik pamenu gydytoja sake nelaukt ilgai greičiau tuos lešiukus keistis, nes paskui akies raumuo sukietėja irjie nepadeda, na dar čia aišku nežinia ar teisybė, ar tik lešiukų pramonė nuo to klesti mirksiukas.gif
Atsakyti