Labukas
Nugis rupkyte pamiršau kad Kaimietukę turi rodyt,įsijungiau kai jau arbūzo kasnį komentavo,o gal po reklamos bus dar.....
pradėsiu pamainom dirbti,neįdomu visai,teks autiku važinėt,nes giminaitė dirba dieninėj,joms siuvimo mašinų užtenka,o mes pagalvių vergės,pamainom,o tereiktų dar 4 mašinų,bet meistrė aišku nieko nesakys viršūnėlėm,o ten tiek terūpi provincija,giliai dzin
Bulbas reiktų nusikasti,jei tik sausesnė bus,vakar smagiai nulijo mūsų pusėj
Papildyta:
Valiooooo rodo Kaimietukę su melionais
Aš tai pražiopsojau pati save Ai, sakė Youtubėje po poros savaičių bus.
Šiemet vynuogių metai. Šiandien Relianco kekę suvalgėme. O saldi
Dar melionių prigeltę lauke gal dešimt, šiltnamyje keli jau įplyšę, reikės gal šaldyti.
Kaip susiimti ir susirūpinti pomidorų konservavimu
Šiemet vynuogių metai. Šiandien Relianco kekę suvalgėme. O saldi
Dar melionių prigeltę lauke gal dešimt, šiltnamyje keli jau įplyšę, reikės gal šaldyti.
Kaip susiimti ir susirūpinti pomidorų konservavimu
As tave ziurejau Ale nebloga derliu uzsiauginai
Nemačiau ir aš trguje prakabėjau. Ieškosiu pakartojimo.
IK o pelės nevalgo melionų,pas mane kad įsisuko.
IK o pelės nevalgo melionų,pas mane kad įsisuko.
QUOTE(sapniukass @ 2018 09 01, 14:18)
As tave ziurejau Ale nebloga derliu uzsiauginai
Sodinau apie 12 daigų, keli nunyko. Užaugo apie 50 arbūzų.
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2018 09 01, 06:00)
Labas rytas.
Jurginėli,o tu imk ir atvažiuok,mes dar pas Sapniuką numausime,į jos pelkę.Ją paiimsime. O nuo jos ir Šimonių giria ranka paduoti.Mano pažystamas šiemet net mašinoje miegojo Šimonyse,kad surinktų visas voveraites.Bet pririnko pilną bagažinę pasato karavano. Pati mačiau turgun atvežė.
Jurginėli,o tu imk ir atvažiuok,mes dar pas Sapniuką numausime,į jos pelkę.Ją paiimsime. O nuo jos ir Šimonių giria ranka paduoti.Mano pažystamas šiemet net mašinoje miegojo Šimonyse,kad surinktų visas voveraites.Bet pririnko pilną bagažinę pasato karavano. Pati mačiau turgun atvežė.
Laba, patys geriausi prisiminimai apie Šimonių girią. Gražus miškas, daug spygliuočių. Nėra tiek daug kemsynų. Vietomis tai vos ne kaip po parką vaikštai. Aišku, taip vaikystėje ir jaunystėje buvo, užtat gal viskas rožine spalva nudažyta , gal dabar jau ir pasikeitė.
IK ir aš mačiau, spėjau net iš artimo užsienio parlėkti, kad pamatyti
Para, nieks ten nepasikeite, samanu paklotas lygus. Bet ten man beda, grybu nematau man geriausia savo kemsynuose, taip sakant, sava, miela aplinka.
Labas
Labas
Ingrida, manau, kad pelės galėjo įsisukti į tavo melionus. Jos gi visaėdės. Reikia šiandien savus iš lauko susirinkti. Mačiau, kad lapai jau gatavi, koks 30 melioniukų voliojasi. Šaldysiu.
Vakar didelį darbą atlikome. Plovėme namo sienas iš išorės, lietvamzdžiu, langus. Nu langus vis tik reikės praeiti su kokiu plovikliu ir pakartoti. Vien karcherio srovė nenuplauna. Pradėjau langus iš vidaus plauti. Košmaras
Šiandien vėl musių nutupėta. Dar nė vienais metais taip musės nesiveržė į vidų. Kažkokia anomalija. Tiesiog krūvom. Nespėju mušti.
Vakar didelį darbą atlikome. Plovėme namo sienas iš išorės, lietvamzdžiu, langus. Nu langus vis tik reikės praeiti su kokiu plovikliu ir pakartoti. Vien karcherio srovė nenuplauna. Pradėjau langus iš vidaus plauti. Košmaras
Šiandien vėl musių nutupėta. Dar nė vienais metais taip musės nesiveržė į vidų. Kažkokia anomalija. Tiesiog krūvom. Nespėju mušti.
https://tv.lrytas.lt...-09-01-7426859/
Laba ,nereik ilgai laukt,kol Kaimietukę pamatysit
Laba ,nereik ilgai laukt,kol Kaimietukę pamatysit
QUOTE(Lady Dy @ 2018 09 02, 12:21)
Aciu labai uz nuoroda,LadyDy.Susipazinau su IK neakivaizdziai.Man atrode labai siltas,mielas zmogutis,labai grazi moteris,labai grazus balsas,studentams paskaitose but ne nuobodu klausyt,ir neikyru.
O jau arbuzu arbuzeliu,net uzpavydejau,bet ir pasimokiau,kokia zeme tinka,uzsirasiau veisles.Aciu.
Labas rytas.