Labas rytas.
Lyžuka,dar kartą su švente.
Vakar nusivariau,tikrai kaip tuos arklius,jau gali nušauti.Net gėriau tabletę,nebe užmigau,bet kilogramas šalin. Po kibirą bruknių ir spanguolių ir dar pagrybavau jau dygti pradeda raudonikiai,kaip faina. Dar grįžųsi susiskyniau pomidorus,nes lauke jau požymiai maro.
Ačiū Ingrida
Tai ką švenčiam jeigu "iest takoje dielo"
Tai ką švenčiam jeigu "iest takoje dielo"
Lyzuka, visko kas geriausia Tau linkiu
...ir sedu prie stalo
Labas
...ir sedu prie stalo
Labas
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 31, 10:32)
Tai ačiū ir skanaus Sapniuk
kas sodinot ar jau kasat bulves? aš dar nesiruošiu ale sakau gal jau reikiaplanuotis ? Nors tiek jau ten jų pas mane yra
po kokiu poros savaiciu ruosiuos kast bulves. Pas mane ju trumputes 8 vagytea. Vis patikrinu ar gatves knisejai neuzverte mano bulbu.
Labutes,
Lyzuka,stiprybes,kantrybes puoselejant namu aplinka,neprarsk noro puost aplinka ir puostis paciai ir linkiu nauju smagiu veju i tavo gyvenimo bures.Bul laiminga!
Imu sampano taure,ir einu apziuret tavo gelynu.Aciu uz vaises.
Lyzuka,stiprybes,kantrybes puoselejant namu aplinka,neprarsk noro puost aplinka ir puostis paciai ir linkiu nauju smagiu veju i tavo gyvenimo bures.Bul laiminga!
Imu sampano taure,ir einu apziuret tavo gelynu.Aciu uz vaises.
Lyžuka, su švente.
Jeigu galima, tai aš tą vaikiną su taurėmis imčiau.
Pradedu nusikalbėti. Nuo įtampos darbo ir vakarykščio šampano. Vakar vestuvių metinės. Nesuprantu, kaip aš čia tiek metų ištempiau velniop nepasiuntusi. Arba esu labai gero būdo, arba tinginė.
Jeigu galima, tai aš tą vaikiną su taurėmis imčiau.
Pradedu nusikalbėti. Nuo įtampos darbo ir vakarykščio šampano. Vakar vestuvių metinės. Nesuprantu, kaip aš čia tiek metų ištempiau velniop nepasiuntusi. Arba esu labai gero būdo, arba tinginė.
sveikos
Lyžuka, su gimtadieniu lai pildos svajonės ir džiugina nauji kvietkų žiedai
Kaimietuke, dar ilgų Jums metų kartu
Ingridėl, mane užgrauž pavydas, nors imk ir važiuok pas Tave į miškus
Lyžuka, su gimtadieniu lai pildos svajonės ir džiugina nauji kvietkų žiedai
Kaimietuke, dar ilgų Jums metų kartu
Ingridėl, mane užgrauž pavydas, nors imk ir važiuok pas Tave į miškus
Lyžuka, laimės ir sėkmės tau
Mano bulvės dar žaliais lapais, jei palis, gal dar paaugs. Nors jau daug nusikasusių vakar mačiau, kai važiavom miestan. Vežėm obuolius spausti sultis. Auksiai byra labai, gaila pūdyt tokius gražius obuolius, tai durneliai nusivežėm 8 maišiukus, parsivežėm 33 pakius po 5 litrus O saldžios, reik skiesti vandeniu.
Mano bulvės dar žaliais lapais, jei palis, gal dar paaugs. Nors jau daug nusikasusių vakar mačiau, kai važiavom miestan. Vežėm obuolius spausti sultis. Auksiai byra labai, gaila pūdyt tokius gražius obuolius, tai durneliai nusivežėm 8 maišiukus, parsivežėm 33 pakius po 5 litrus O saldžios, reik skiesti vandeniu.
Labas rytas.
Jurginėli,o tu imk ir atvažiuok,mes dar pas Sapniuką numausime,į jos pelkę.Ją paiimsime. O nuo jos ir Šimonių giria ranka paduoti.Mano pažystamas šiemet net mašinoje miegojo Šimonyse,kad surinktų visas voveraites.Bet pririnko pilną bagažinę pasato karavano. Pati mačiau turgun atvežė.
Na va, kokia saliamoniska mintis. Jurginel, varai pas mus. As jau laukiu abieju.
Labas rytas
Labas rytas