Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(ate42 @ 2018 08 28, 21:34)
Laba, juozažolė nuo peršalimo gydo? Visai tundra esu.
MB guli, beveik nepaeina. Laužytą čiurną žiauriai skauda. Tinkavo priestatą, palaipiojo aukšyn, žemyn ir užteko.

Laba,
Tepalai nepadeda? Druskos-laurų kompreso nebandei? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 28 rugpjūčio 2018 - 22:11
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakarykštis,tik du tokie ir kibiras kazlėkų,visai nesukirmyjųsių. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pas mus nėra grybų, vakar mačiau kelis senus lepšius, net nebandžiau imti.
Pražydo vėlyviai, ruduo. O aš noriu vasaros.
Ate, gal poliklinikoje skirtų čiurnai fizioterapiją, arba bent bioptroną turite kur gauti? Kolegė kankinosi po čiurnos lūžio, tai ėjo fizioterapiją.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 08 28, 22:10)
Laba,
Tepalai nepadeda? Druskos-laurų kompreso nebandei? mirksiukas.gif

Tepalų neprisileidžia. Laurus užmiršu. Vakar uždėjau paprastą šildomą kompresą. Sakė šiandien geriau.
Labs, biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarema @ 2018 08 29, 08:02)
Sveikos 4u.gif
Pas mus nėra grybų, vakar mačiau kelis senus lepšius, net nebandžiau imti.
Pražydo vėlyviai, ruduo. O aš noriu vasaros.
Ate, gal poliklinikoje skirtų čiurnai fizioterapiją, arba bent bioptroną turite kur gauti? Kolegė kankinosi po čiurnos lūžio, tai ėjo fizioterapiją.

Ten įsisenėją reikalai. Čiurna buvo sutrupinta. sudėta praktiškai be sanario. Nesilanksto ir dar dabar ataugų priaugo. vienas chirurgas imasi operuot, sakė padėtų, bet netikim. Stebuklo nebūna. sanarį be protezo ar įmanoma atstatyt?
Atsakyti
Juozažolė nuo stipraus bronchito padeda, ypač vaikams. Tik ilgesnį laiką pagerti. Kai kurie gydytojai mano, kad geresnis vaistas už čiobrelį.
Ate, tepalų neprisileidžia ? Nors kokio liotono galima būtų, kad pabrinkimą nuimtų, tada ir skausmas sumažės.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 29, 17:32)
Juozažolė nuo stipraus bronchito padeda, ypač vaikams. Tik ilgesnį laiką pagerti. Kai kurie gydytojai mano, kad geresnis vaistas už čiobrelį.
Ate, tepalų neprisileidžia ? Nors kokio liotono galima būtų, kad pabrinkimą nuimtų, tada ir skausmas sumažės.

Ačiū, mergaitės. Šiandien nuo pietų jau po truputį vaikšto. Mačijo kompresas gal ir manau ramybė.
Juozažolę turiu nuo pirmo dalyvauto susitikimo. Kažkada banxoiau arbatą. Mznisu skasni, tai ir auga dabar dėl grožio....žinosiu ayeičisi.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 08 29, 19:10)
Ačiū, mergaitės. Šiandien nuo pietų jau po truputį vaikšto. Mačijo kompresas gal ir manau ramybė.
Juozažolę turiu nuo pirmo dalyvauto susitikimo. Kažkada banxoiau arbatą. Mznisu skasni, tai ir auga dabar dėl grožio....žinosiu ayeičisi.

Laba, atsiminau, dar jodas gal padėtų. mastau.gif Man patinka, nes paprastas naudojimo būdas. Nors plėvelę vistiek rišu, kad neišteptų mirksiukas.gif
Nuo kosulio man gerai veikia: pienas+medus+ sviestas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 29 rugpjūčio 2018 - 21:27
Labas rytas.
Koks rūkas,važiuočiau girion,bet tokiame rūke baisu palikti mašiną ant kelio.Tai sėdžiu ir laukiu,kol prasisklaidys. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas

pas mus tik 10 silumos rode 6 val., kai atsikeliau. Rukas ir pas mus ax.gif
Atsakyti
Sveikos

prisiduodu, pasmus 7 val ryto mašina rode +12 mirksiukas.gif

daugiau mano frontenieko naujo, reiktu lukštenti pupeles , bet nuobodus darbas:),

IK ar kitos jeigu žinot idomu kodel paima ir nei iš šio nei iš to išdžiusta tųuja kokia gyvatvoreje, o mūsų aukšta ji apie 2 m tai paskui bais negražiai atrodo tie tarpai, kad ir atsodinta unsure.gif
Atsakyti
Lyžuka, o tos tujos nepamėgtos šunų ar kačių? Na, kojos pakėlimui. Žinau, kad šunų myžaliukas mirtis tujoms.
O kitų priežasčių nesugalvoju.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 30, 14:07)
Lyžuka, o tos tujos nepamėgtos šunų ar kačių? Na, kojos pakėlimui. Žinau, kad šunų myžaliukas mirtis tujoms.
O kitų priežasčių nesugalvoju.

ne tikrai ne, nes jos auga visnoj linijoj, tokioj vietoj kur šunims nepakeliui biggrin.gif< jos labiau drėgmes pamegtos, nes pernai iš vienos puses vanduo stovejo, bet va keista kodel tik keletas

o kad myžaliukai kenkia tai netiesa, šituo aš pilnai įsitikinus esu, nes nuo kelio pasmus auga geltonosios tujos, tai jau tos sakykim kad ne pažymėtos, bet jau pilnai nupraustos šunu myžaliukais biggrin.gif yra, nes kur vienas p-akelia koja ir kiti neatsilieka tame tarpe ir saviškis smile.gif , na nebent kokiems opiesiems puskiparisiams ar pan būtybems smile.gif

kažin kas čia šiemet pasidare kad visos geliu pirkejos ant iksiju pasinešė unsure.gif , gal kokie iksiju metai biggrin.gif
Atsakyti