Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Šiandien pažinau vagį, kuris mane apiplėšė ir netgi pasakiau kad gražintų pinigus.

Visai dūra, db bijosiu gaut su plyta. Ir kas man užėjo. Nu būna dienų lyg tyčia...

Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 08 27, 17:07)
<p>Šiandien pažinau vagį, kuris mane apiplėšė ir netgi pasakiau kad gražintų pinigus.
</p><p>Visai dūra, db bijosiu gaut su plyta. Ir kas man užėjo. Nu būna dienų lyg tyčia...</p>

Vaje, Meri. unsure.gif Ar smarkiai nukentėjai ? Policijai pareiškimą rašei ? Būtinai parašyk.
Tik nepradėk visų bijoti. Tegul jie bijo.
Kiek aš esu savo gėrį gynusi, su peiliais prieš plėšikus šokusi. Niekada širdis nesudrebėjo. Tegul tik pabando. Geriau ant manęs neužsirauti. tongue.gif

Lyžuka, tai laiškelį išsiunčiau.
Ingrida, raminkis su tais baravykais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 27, 19:13)
Vaje, Meri. unsure.gif  Ar smarkiai nukentėjai ? Policijai pareiškimą rašei ? Būtinai parašyk.
Tik nepradėk visų bijoti. Tegul jie bijo.
Kiek aš esu savo gėrį gynusi, su peiliais prieš plėšikus šokusi. Niekada širdis nesudrebėjo. Tegul tik pabando. Geriau ant manęs neužsirauti. tongue.gif

Lyžuka, tai laiškelį išsiunčiau.
Ingrida, raminkis su tais baravykais. biggrin.gif

Koks vakaras gražus. Tylu. Šilta. Uodo nei vieno.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

viena koja jau namie biggrin.gif išsiilgau Jūsų mirksiukas.gif

sveikinu visas, kurių gimtadienius pražioplinau ir prašau man atleisti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

trumpai-gyvenu gerai, kaime, sodyboj ir visai trumpai namie, tad prisėst priekompo kaipir nebuvo kadu ax.gif ax.gif

upely atmirkau, kad metus į priekį galiu ir nebesipraust tongue.gif tongue.gif
sodyboj radau kelis raudonikius ir truputį voveruškų, kaime grybų nėr, kaip ir uogų jokiųš miške nebuvo, sausa nesvietiškai unsure.gif

Kaimietuke, dėkavoju už octopusus agurkus, nebežinau kur dėt - ir priraugiau, ir primarinavau, ir kitaip primakaliojau biggrin.gif dar l.patiko pucini- gerai derėjo.

Ingridėl, drąsiai rašyk pretenziją, nurodyk, kad nuo sausio 1 joks konteineris pas tave nestovi, šiukšlininkai jo nesuteikė, todėl jie nevykdo savo įsipareigojimų, sodyboj nuolat negyveni. Privaloma tau sumokėt tik tą dalį, kur susiskaičiuoja pagal kvadratūrą, ten centai gaunas. O kur už konteinerį ir šiukšlių išvežimą-privalo perskaičiuot. Dar atkreipk dėmesį dėl konteinerio tūrio, nes pas mum visiems plojo 240 l., nors priklauso 120l. nuo jo talpos irgi kaina kitokia. Priežiūros funkciją bent pas mus atlieka savivaldybė, tad kai paklausiau ar jie tinkamai atlieka savo darbą ir paprašiau nubausti(nes pas mum keli kaimai be konteinerių buvo, o pinigus ir delspinigius skaičiavo), labai greit perskaičiavo.
Atsakyti

Labas rytas.
Ate,iš kur uodai tokiu laiku?Nors miške buvo vakar.
Ir vistiktai užvežė mane mb miškan prie Prienų. mirksiukas.gif Baisu kai nežinomas miškas tolyn paeiti,bet kelis šilbaravikius radau.Man neįprastas miškas-kalnai,pušynai.Labai sunku vaikščioti,laipioti,kai pas mus lygumos. bigsmile.gif Bet vietos-pasakiškos,tik kertamos. rolleyes.gif
Maunu savo vietas perbėgti,avietės noksta dieve mano,grįžųsi pulsiu į avietes. blink.gif Vakar dar suviriau grįžųsi bruknes likučius su kriaušėmis,mažoji nori žiemai prie vištienos.Cukraus namie pasirodo nėra tai dėjau likučius su želė ir rudąjį,gal nesugadinau? mirksiukas.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Meri,nėra ko bijoti.Tai ir miškan viena bijotum?Kaip man daug moterų sako,iškrypėlių nebijai?Miške???? blink.gif blink.gif
O šiaip aš irgi nebijau,jei reikia ir policiją iškviečiu ir padangas paskui subado.Na ir kas aš vistiek jaučiuosi sąžininga.Ir vaikai tikiu nepraeis pro mušamą žmogų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 28 rugpjūčio 2018 - 05:26
IK parašiau tau savo el. paštą, ar gavai? negerai man krepšelio nuoroda aš išsisaugojus slp kad kas kart nereiktu jungtis tai ir atidaro man maniškį smile.gif

Pas mus šiemet žiauriai puola tos vaisines muselės toks vaizdas kad iš lauko lenda, nes jau kambariuose ir virtuveje viskas išslapstyta unsure.gif

Jurgineli, 100 metų 4u.gif wub.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 08 28, 05:12)

Meri,nėra ko bijoti.Tai ir miškan viena bijotum?Kaip man daug moterų sako,iškrypėlių nebijai?Miške???? blink.gif  blink.gif
O

biggrin.gif Na, tai tu sakyk "Aš irgi iškrypėlė " Jeigu tik pamatau kokį vyriškos lyties padarą miške, griebiu už k biggrin.gif Žodžiu, tavęs reikia pasisaugoti.
Ate, supratau tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas

trecia diena kovoju jau tik su sloga ir kosuliu, nuo nervu spaudimas sukiles, bet dabar toks kontroliuojamas, blogiausia kad as jo nejauciu, sirdis per gerkle nebelipa. Vakar sesele pamatavo spaudima, dave kaptoprilio ir xanax puse tabl., kita puse isiprasiau namo. Dabar lexetonilio po puse vakare gersiu, kad durnos mintys galvon nelystu ax.gif

Eisiu pas kaimynus kriausiu, krenta, puna.

Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Sapniuk, laikykis 4u.gif nepasiduok ligoms, tokiu gražiu metų laiku bigsmile.gif
Atsakyti
laikausi, kas belieka biggrin.gif

turiu kamparo aliejaus bronchams ir padams tept. Ryte negaliu, nes smirdesiu, jei kur reiks eit, o eit reiks. Vakare kol suciulpiau puse tabletkos vaistu, uzmirsau.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 28, 09:50)
laikausi, kas belieka biggrin.gif

turiu kamparo aliejaus bronchams ir padams tept. Ryte negaliu, nes smirdesiu, jei kur reiks eit, o eit reiks. Vakare kol suciulpiau puse tabletkos vaistu, uzmirsau.

Baik su tuo kamparu. Pabėgs ne tik liga, bet ir vyras. biggrin.gif
Gal kojas kaitink ir ant krūtinės karštų bulvių kompresiuką vis dėkis. Ieškok juozažolių, gerk jų arbatos daug daug. Aišku, jos kvapas - kaip neskalbtų kojinių... Bet juk nosis tai neveikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 28, 19:09)
Baik su tuo kamparu. Pabėgs ne tik liga, bet ir vyras. biggrin.gif
Gal kojas kaitink ir ant krūtinės karštų bulvių kompresiuką vis dėkis. Ieškok juozažolių, gerk jų arbatos daug daug. Aišku, jos kvapas - kaip neskalbtų kojinių... Bet juk nosis tai neveikia. ax.gif

Laba, juozažolė nuo peršalimo gydo? Visai tundra esu.
MB guli, beveik nepaeina. Laužytą čiurną žiauriai skauda. Tinkavo priestatą, palaipiojo aukšyn, žemyn ir užteko.
Atsakyti