Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 08 25, 22:16)
Ačiū, jau šiemet gimtadienis išsitęs biggrin.gif  Šiandien brolis atvažiavo, pirmadienį draugai, antradienį dukra grįš,
Praktiškai keli lašeliai nulašėjo, o taip reikia. Ganyklos sudžiūvę, nebėr ką ganyt, bulvės žalios, augtų dar, nes mažos kol kas. Kaži, ar jau spaudžia sultis, žiūriu auksis obuoliai jau rudom sėklom, reiktų į sultis varyt.

Laba,
Liniuxxxxx, su gimtadieniu. Kad viskas kas nutinka, galiausiai vestų į gera, kad lydėtų darna, sveikata ir šypsena.
Kad atsirastų mielo laiko sau, knygai, grožiui, meilei.
Kad negatyvas kuo greičia išsisklaidytų.
Ačiū, kad esi.
P.s. telefonu rašau, gėlyčiųneprisegsiu, bet įsivaizduojamą, spalvingą ir kvapnią, skiriu tik tau. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Liniuxxxxx,pacio graziausio gimtadienio seimos ir geriausiu,mieliausiu draugu rate.Kad viskas eitu lyg is pypkes dumas,kad aruodai ir tvartai butu pilni gerio ,kad tavo sunkus darbas atsipirktu simteriopai ir daug daug laimes Tau!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Liniuxxxxx, šios svarbios dienos proga linkiu sveikatos, dvasinės ramybės, kantrybės ir viso viso kas geriausia  :4u: 

Atsakyti
Kitą šeštadienį rodys mūsų IK per Lietuvos ryto tv,8.45 per Grinevičiūtės laidą apie arbūzus,melionus.Mačiau anonsą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū dar kart, mergiukai 4u.gif
Po ilgesnio laiko, pirmas gimtadienis, kai kūlimas ir grūdų vežimas jau užmiršti. Labai anksti šiemet
Atsakyti
Tinginiauju. Priviriau pietums cepelinų, užkonservavau pomidorų savo sultyse, dar į svečius nulėkusi buvau. Ai, dar vaikiną apipirkom mokyklai.
Lietutis lynoja. Galėtų ir daugiau, o tai tik rūką daro. Nuvarys paskutinius bulvienojus.
Na kaip šiandien nusidėjau dietai, seubas. blink.gif Mieste nusipirkau labai skanių ir be proto riebų bandelių. Tai supjaustytas ir iškeptas bandelėmis šimtalapis. Dar cepelinai... blink.gif
Atsakyti
Liniuk, ir aš prisidedu prie gimtadienio sveikinimų. Linkiu, kad viskas klostytųsi laimingai, sėkmingai ir kuo geriausiai!
Atsakyti
Labas vakaras saulelės
Nespėju kažkaip aš vėl
Sapniuk sveikatos tau
Liniukau su gimtadieniu
Ačiū už sveikinimus mano gimtadienio proga
ta proga giminaičiai nusivežė į japonišką soda,aplankėm aišku įžymiąją Salantų "Pakalnutę" ir dar po Salantų dvaro parkelį pasivaikščiojom
Ką pasakysiu antrą kartą į japonišką sodą nevažiuočiau tikrai,nežinau kaip ten Japonijoj viskas tvarkoma,bet man panašu lietuviškame šabakštynėlyje įterpti japoniški motyvai,žalioji arbata ,o tu vargeli šventas,gerai,kad nepirkom su pienu ir cukrumi,kas ją įgėręs būtų
Va Pakalnutėje,jo porcijos besočiams,tikrai nemažos,nors giminaitė ,kūdutė suvalgė visą kepsnio porciją,aš niekaip,nuo pusės pastrigau,teko prašyt kad sudėtų išsinešimui
Atsakyti
Lady, Telšiuos yra lankytina japoniško stiliaus sodyba, va tokio šabakštyno dar reik paieškot. Niekaip nesuprato,kodėl ji tarp lankytinų vietų
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Laba rytas.
Na pagaliau išsimiegojau kaip baltas žmogus. mirksiukas.gif Ar kad po pirčių,baseino? Nes dvi naktis mažosios šuo miegojo pas mus,tai pusiau be miego buvau. ax.gif
Lady,jūsų rajone baravykus kibirais neša. bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, kas kam, o alkanam duona bigsmile.gif mirksiukas.gif

Liniuk ir čia sveikinu. fb kažkaip tave diena pasendino ir aš tuo pačiu angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif

Sveikos ir likusios smile.gif Koks rūkas šiandien pas mus tik dabar skalidosi

Kas nuo žemaičiu krašto ar nepridare penktadienio audros nuostoliu, delfy mačiau namuistogą nunešė visiškai verysad.gif
Atsakyti
Lyžuka, tokiuose metuose viena diena nieko nereiškia biggrin.gif
Mes, kaip įprasta, be lietaus. Maniškis ARIA laukus, tai kai plyta, plūgas nelenda.
Atsakyti