Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Na, Meri, ko tu taip Lietuvos nemyli ? ax.gif Nei žudikai, nei alkoholikai nesame. Tas padugnių sluoksnis bet kokioje visuomenėje egzistuoja. Kitas vertinimas - kiek jis gausus.
Jei turi muziką, pradėk šokti. Skuti bulves ir kraipai kumpius pagal ABBA muzikėlę. tongue.gif Man kartais taip užplaukia.

Para, gal turi kartais knygą Heroinas? Dešimtokams tema pagal ją, maniškė jau nervuojasi, neturi kur gauti perskaitymui.. Arba gal Ingrida turi ?
Atsakyti
Cia gal visokios 24 valandos toki ispudi sukuria.
Myliu Lietuva ir manes lai nebando nieks is jos gelbet ax.gif Visur gerai, kur musu nera.
Labas
Atsakyti
Nugis niekas čia tų Frau vaiku uždarę kokiam lagery nelaikė, kad reikėjo traukt, norejo išvažiavo, gi ne prievarta kaip kažkad į Sibirą , o bet tačiau manau visur dirbit reikia, o tokių ir anokiu galvažuzdiu irgi pilna yra kiekvienoj šaly, tik savos dazniau išgirstam gi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 28, 17:00)
Para, gal turi kartais knygą Heroinas? Dešimtokams tema pagal ją, maniškė jau nervuojasi, neturi kur gauti perskaitymui.. Arba gal Ingrida turi ?

Čia jau kokia šiuolaikinė knyga?Pas mane senovinės. ax.gif
Vakar su mažąja pliurpėme tai MAMA viena akimi mačiau.Tikrai kiek nežinomų grupių. bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 28 sausio 2017 - 17:50
Šiandin aurovizija, girdejau, kad Pilvelyte labai susimove, nu nesiseka jai vargšei tose atrankose bigsmile.gif
Atsakyti
Tinginiauju pilna to žodžio prasme, tiksliau pajutau kimbantį peršalimą, kosulį, maniškis irgi, tai visą dieną gulim, geriam arbatas, sisiojam ir Uralskije pilmieni žiūrim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 28, 19:32)
Nugis niekas čia tų Frau vaiku  uždarę kokiam lagery nelaikė, kad reikėjo traukt, norejo išvažiavo, gi ne prievarta kaip kažkad į Sibirą , o bet tačiau manau visur dirbit reikia, o tokių ir anokiu galvažuzdiu irgi pilna yra kiekvienoj šaly, tik savos dazniau išgirstam gi  unsure.gif

tu teisi,netraukiau,dukros pačios rinkosi ką daryt,mažesnioji gal paskutinėm dienom galutinai apsisprendė,dičkė tik po metų atvažiavo,o dirbt dirba ir sunkiai...,tas pats su nusikaltimais -randa kiemuose lavonų,mušasi,geria,avarijos kraupios

tiesiog mūsų šeimai taip buvo geriau,nes jau buvom priėję tą ribą kai arba -arba ,plius niekas nelaikė LT,o pasaulio pamatyt bent į senatvę norėjosi,tikrai neišlėkiau į aukso kasyklas ir negalvodama,buvo ir ašarų,ir nemigos,ir abejonių,pusmetį nuomonę kaitaliojau

kiekvienas laisvas rinktis,o gimtinės neišsižadu,iki kaulų čiulpų esu Lietuvė,tokia ir liksiu mirksiukas.gif

Laba 4u.gif

naktis buvo košmariška,ėjau ir į lauką,ir į balkoną,jau ir į ligoninę važiuot noras buvo,bijojau uždust... ,nuo vaistų skauda skrandį ir ko gero inkstus,nežinau kas ten gyvena toj vietoj biggrin.gif
paryčiui pradėjo lengvėt,atsiguliau,pamiegojau pusantros valandos,tada vėl pridusus šokau,dar po geros valandos vėl atsiguliau,tada beveik tris valandas pamiegojau,po to jau neguliau,kosulys smaugė,matyt ta krizinė naktis buvo,nes apie pietus pradėjo lengvėt,atsikimšo šnipas,kosulys lengvesnis,jau gyvensiu

po pietų šaldytuvui papildymo važiavom,sugalvojau,kad būtinai į sodą reikia,aplinką pakeist noriu...,rožių pumpurai sprogsta,bus amen jei gerai atšals
išdygę lelijos kažkokios,lazdynas žydi,pieva žalia,kažkaip sušvietė,kad žemė minkšta,pyliau koja į kurmiarausį,nu glušą ir bažnyčioj muša doh.gif biggrin.gif

o žmonių kiek mieste,net kalendorių patikrinau,sakau gal velykos unsure.gif biggrin.gif ,prekybcentrį laisvą vežimą pasiimt į eilę stot reikėjo,per naujus taip nebuvo

generalinę ryte pasidarėm su vaikiu,liko tik sulopyt keli skudurai,bet jau tingiu,rytojui liks

orches pagirdžiau,kai kurios jau džiovintos,neatsigaus išskris ax.gif
Jurginėli- pas tave žydėjo bent kokia iš maniškių? kažkaip nerašei arba praleidau unsure.gif

Liniau nesirk,užteks mano snarglio mirksiukas.gif
Atsakyti
Frau, ar tau gerą diržą paimti? Naktį miršta, ryte pakampius valo, paskui į prekybos centrą bacilų platinti. blink.gif
Tavo darbas surašyti ant popieriuko, ko nupirkti ir tegul bėgte sveikieji.

Ingrida, "Heroinas" čia paauglių kultinė knyga, įtraukta į programas. Šiemet kalbėjimas iš jos ir Selindžerio "Rugiuose ties bedugne"
Iškepiau pietums kepsnį iš kalakuto, reikės nepamiršti išimti iš šaldiklio rytdienai avinuko skobas. Pavakariams sluoksniuotos tešlos pyragėlius su moliūgais, padariau žele iš serbentų sulčių ir mišrainę "išsilaužk dantis" ( Apiplikyti kubeliais morkos, salierai, kepta duona, česnakas ir svogūnų laiškai, permaišyta su majonezu) Bandau likviduoti salierus, nes vysta, tai tenka kažką sugalvoti.
Liniau, su brangiausiu kalk ko stipresnio, pvz antigripino.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 28, 23:01)
Frau, ar tau gerą diržą paimti? Naktį miršta, ryte pakampius valo, paskui į prekybos centrą bacilų platinti. blink.gif
Tavo darbas surašyti ant popieriuko, ko nupirkti ir tegul bėgte sveikieji.

neimk,nepadės,be to muštis negalima biggrin.gif
valau todėl,kad dvesiu,nes jei jau gulėčiau,tai tik žvakę uždegt reikėtų,negaliu gulėt,natūra tokia...,man su gresiančiu kai reikėdavo po tris paras išgulėt lovoj ir nei į tuliką neleisdavo,tai buvo baisiau už visus baisumus,kol kojos veikia tol einu ir nieko negaliu pakeist ax.gif
bacilų neplatinu,nei karto nenusikosėjau kol apėjom,o va aplinkui taip ,,lojančių,, buvo,kad pati dangsčiausi,kad neprisigaudyt naujovių kokių ,ryškiai su aukšta temperatūra vaikšto kai kurie,nosis į rankoves brūžina,o sveikų vaikų aplamai vienetai,niekas nepaiso,čia į darželius veda tokius kur Lietuvoj jau ligoninėse guli
supirkt ir be popieriuko superka,dresiruotas,bet man stogą rauna namuose,bent tiek išlindau 4u.gif
nebumbėk 000189.gif

aš irgi mažinu atsargas,dar pora šaldiklio stalčių su visokiais likučiais,radau duonos,dešrą,varškės pakiuką,o parsivežta,tai spalį biggrin.gif ,naikinsim dabar

Atsakyti
Laba
Ligoniams greit sveikti,jau vokiečiai tokie jiems vaikščiot su temperatūra norma,tikri kukūūūūū...
Aš irgi nemanau kad Lietuva degraduoja,visko yra ir kitur,ir seniau visko būdavo,tik neviešino tiek kiek dabar,pati pažinojau 2 moteris,jos jau a a ,kurios yra paslėpę savo gimusius kūdikius po žemele ir ne po vieną
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 01 28, 12:51)
Labukas

VAkar panasiu laiku ejo ir MAMA ir per rusiska kanala Zolotoj Gromofon....Nepalyginami koncertai...

Nezinau ka jus matet per tv, bet gyvai koncertas organizuotas profesionaliai. Kai paziurejau, kad toks ilgas koncertas buvau nusigandusi, galvojau kaip reikes išsedeti, bet neprailgo. Net nepastebejau, greitai laikas praleke.
Rusu kanalų senokai nebežiuriu...

Frau, kokius vaistus valgai, kad negydo, o sargdina blink.gif Mesk per bortą rolleyes.gif

Suruosem baliu, palikom jaunimą švęsti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2017 01 28, 22:18)
Laba
Ligoniams greit sveikti,jau vokiečiai tokie jiems vaikščiot su temperatūra norma,tikri kukūūūūū...
Aš irgi nemanau kad Lietuva degraduoja,visko yra ir kitur,ir seniau visko būdavo,tik neviešino tiek kiek dabar,pati pažinojau 2 moteris,jos jau a a ,kurios yra paslėpę savo gimusius kūdikius po žemele ir ne po vieną

Siaubo filmas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 28 sausio 2017 - 22:35
QUOTE(Para @ 2017 01 29, 00:33)
Frau,  kokius vaistus valgai, kad negydo, o sargdina  blink.gif Mesk per bortą  rolleyes.gif

vaikiškus ax.gif ,labai stiprių nenoriu,tuos tik nakčiai gėriau,o dieną vaikškais tenkinuosi,nėra staigaus efekto,bet aš palauksiu,jau neskubu,turiu laiko biggrin.gif
Atsakyti