Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 23, 17:24)
Maloniai prašome visas . O jeigu už dyka, tai prigriebkite ir visus draugus. smile.gif
Ate, tu čia neskleisk panikos. Lietuviškos žemės dulkės - kas jau čia tokio baisaus. Va mieste - tai nuo asfalto, nuo dūmų ir kitokio brudo plaučiai nueina.
Savaitgalį palis lietus, baigsis tos dulkės.
Vakar pamiršau išjungti laistymą šiltnamyje, tai pomidorus liejau 6 val  doh.gif Dabar iš to džiaugsmo pradės trūkinėti.
Para, paieškosiu gal vakare tų receptų.

Iš dulkės gimiau, dulke pavirsiu.
Matai kokia geruolė aš. Tuoj tau rankų bus.(ir gerklių) biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš dabar kai purškiau pomidorus nuo maro,mb kad aptutulojo mane.Kai viena pusrškiu nei respiratoriaus deduosi,nei pištinių,nei kombinezono.Dabar tai atrodžiau kaip marsietė.Ir nervina tas respiretorius tikrai. ax.gif
Grįžta abu vaikai savaitgalį,tai galvos skausmas kuo palepinti? bigsmile.gif Mažasis vakar bigsmile.gif iš viso fintą iškrėtė.Skambina man vakare į turgelį,sako aš šiandien grįžtu nu sakau gerai.Sako aš jau netoli Panevėžio,dviračiu parminu. blink.gif blink.gif O dieve gerai,kad neskambino nuo ryto,būčiau visą dieną nervuose gyvenųsi.Tai pusę septynių ryto išmynė,pusę septynių vakaro namie buvo.Su dviem valandomis poilsio-154km. blink.gif blink.gif blink.gif Nu mėgėjai ekstrymo tie mano vaikai.Vakar dar sužinojau dičkis kalbina mažąjį kitais metais kopti į Kilimandžarą,išdurnėjo ne kitaip. bigsmile.gif Nebus man dar anūkų,nebus. unsure.gif
Atsakyti
Na gražiai čia jūs vakar susikalbejote biggrin.gif

Ingrida, ale randi del ko pergyvent mirksiukas.gif gi ne pirmokas išmynė, mano kai buvo pasinešęs ant dviračių per vakarą tiek numindavo, žodziu kas senimui ohoho, jaunimui ras p0liūnut mirksiukas.gif

Sveikos madam smile.gif

o mano traktoriukas vakar irgi matyt susinervavo, pradejo trūkčiot bevažiuojant, o paskui ir visai užgeso, teko su kaimynės pagalba parstumt jį verysad.gif, iškviečiau greitąją biggrin.gif žiūrėsiu kokią diagnozę vakare išgirsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko ten grazaus vakar nebuvo, priesingai.

Sergu toliau, vakar vakare 38,2 tempa, rte 37,5.Uzkimus siaubingai, vos iskalbu.Jauc kokia infekcija pasigavau. Bijau mama uzkrest.

Labas
Atsakyti
Sapniuk 4u.gif ir 100 princo pabučiavimu, princesės nesiulau jau kažkaip be ryšio būtų biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, Lyzukel wub.gif
Atsakyti
Nu čia dabar Sapniuk?????? bigsmile.gif bigsmile.gif Tokiame karštyje?Gal šalto vandens išgėrei? mirksiukas.gif
Eilinį kartą įmonė lobsta.Pasirodo už sodybos šiukšles skolingi 47 eurus nuo praeitų metų spalio. bigsmile.gif bigsmile.gif Nei mes konteinerį turime nei mes šiukšliname. bigsmile.gif Dabar kas ketvirtį mokėsime po 9 eurus su trupučiu už orą. ax.gif Ot gerai nei vežti šiukšlių nei ką,tik pinigus imu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien atakavo bitės. Parvarau namo apie 11 , baisu iš mašinos išlipti. Pilnas kiemas bičių. Įlėkiau į namus, langus užsidarinėjau. Žiūriu, bičių gumulas tupia ant rūsio lango, o kitos aplink siuva. Paskambinau kaimynui, sakau, gal jo gyvūnija pabėgo. Kol jis atvarė, po pusvalandžio beveik visos dingo. Apžiūrėjome rūsio langą, sandarus. Lyg tai bitės lenda už pamatų apšiltinimo, bet gumulo jau nebebuvo. Pavakaryje vėl ermyderis, vėl pilna. Paskraidė kokias 15 min ir dingo. Reikės aplandžioti palėpes, gal ten kur nors susikraustė. blink.gif O jeigu po pašiltinimu susikraustė, kaip jas iškrapštyti ????
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 24, 18:09)
Šiandien atakavo bitės. Parvarau namo apie 11 , baisu iš mašinos išlipti. Pilnas kiemas bičių. Įlėkiau į namus, langus užsidarinėjau. Žiūriu, bičių gumulas tupia ant rūsio lango, o kitos aplink siuva. Paskambinau kaimynui, sakau, gal jo gyvūnija pabėgo. Kol jis atvarė, po pusvalandžio beveik visos dingo. Apžiūrėjome rūsio langą, sandarus. Lyg tai bitės lenda už pamatų apšiltinimo, bet gumulo jau nebebuvo. Pavakaryje vėl ermyderis, vėl pilna. Paskraidė kokias 15 min ir dingo. Reikės aplandžioti palėpes, gal ten kur nors susikraustė. blink.gif  O jeigu po pašiltinimu susikraustė, kaip jas iškrapštyti ????

Laba,
Ingrida, rašyčiau pretenziją, kad neturėjau konteinerio, negyvenu, nedirbu. Dar toje pačioje savivaldybėj gyvenat ir mokat.
Ik, su stetoskopu pasiklausykit kur dūzgia. Bitininkai žino kaip išviliot.
Jatau, kaip sutemo. Griaudžia, žaibuoja.
Atsakyti
Skinu pupeles, tvanku be proto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 08 24, 19:41)
Laba,
Ingrida, rašyčiau pretenziją, kad neturėjau konteinerio, negyvenu, nedirbu. Dar toje pačioje savivaldybėj gyvenat ir mokat.
Ik, su stetoskopu pasiklausykit kur dūzgia. Bitininkai žino  kaip išviliot.
Jatau, kaip sutemo. Griaudžia, žaibuoja.

Ate ir padėjo pretenzija?
Kam rašei? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
IK gal vapsvos?Tokiu laiku retai spiečiasi,jei niekam nereiks,mes galime susirinkti. ax.gif
Atsakyti
Nea, tikros bitės. Gi kaimynas turi bičių, buvo atlėkęs. Gal jo spiečius.
Lėksiu rytoj pas draugę stateskopo. Gera idėja. O tai aš uosčiau , kur medumi kvepia. tongue.gif
Lyja lyja lyja... yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti