Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ik jei nori lenkų kvietkų tai jau rink;s nes turbūt savaitgali užsakinesiu nu max pirmadienį bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 rugpjūčio 2018 - 05:49
Man klevų patinka sirupas, tik kaina jo ne smile.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
oho, koks viliojantis pasiulymas Kaimietukei biggrin.gif

Snd. blogiau nei vakar....

technika is kiemo isvaziavo, apkasai liko.Zadejo vamzdzius po dvieju savaiciu det. Gal kokie specialus ax.gif Dar po menesio uzkas ir tilps i dvieju menesiu termina. ax.gif

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 23, 14:08)
oho, koks viliojantis pasiulymas Kaimietukei biggrin.gif

Snd. blogiau nei vakar....

technika is kiemo isvaziavo, apkasai liko.Zadejo vamzdzius po dvieju savaiciu det. Gal kokie specialus ax.gif Dar po menesio uzkas ir tilps i dvieju menesiu termina. ax.gif

Labas

Patiko? mirksiukas.gif gali lėkt į talką, jai rankų dabar labai trūksta ir pasiūlymu galėsi naudotis. Dykai, žinoma. mirksiukas.gif ax.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Oi, labas, visoms. wub.gif
Liuks, pas jus. Dvi savaites be triukšmo gyvensit. Gal palis, purvo vonios vietoj.
Kad juos kur, tuos darbininkus ir visą jų planuotojų šaiką. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 23 rugpjūčio 2018 - 14:47
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 23 rugpjūčio 2018 - 15:04
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 23, 14:53)

angel.gif
Atsakyti
kas čia per juokai biggrin.gif ir namiokai tongue.gif, jei kuri norit rašykit atsiusiu nuorodą kvietkų visoms užteks bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu, Lyzuka. Man pernai viena gera paneveziete parsiunte leliju. Auga, bujoja. Daugiau nieko neplanuoju.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 08 23, 15:22)
kas čia per juokai biggrin.gif ir namiokai tongue.gif,  jei kuri norit rašykit atsiusiu nuorodą kvietkų visoms užteks  bigsmile.gif

Lyžuka, aš supratau, kad Sapniukas iš mano leidimo žudytis IK šaiposi.....
Sapniuk, jei neteisingai parašiau, atsiprašau. 4u.gif
Atsakyti
as apie Lyzukos pasiulyma geliu pirkimui rasiau.

Uz darbo pasiulyma pas Kaimietuke aciu. ax.gif
Atsakyti
Maloniai prašome visas . O jeigu už dyka, tai prigriebkite ir visus draugus. smile.gif
Ate, tu čia neskleisk panikos. Lietuviškos žemės dulkės - kas jau čia tokio baisaus. Va mieste - tai nuo asfalto, nuo dūmų ir kitokio brudo plaučiai nueina.
Savaitgalį palis lietus, baigsis tos dulkės.
Vakar pamiršau išjungti laistymą šiltnamyje, tai pomidorus liejau 6 val doh.gif Dabar iš to džiaugsmo pradės trūkinėti.
Para, paieškosiu gal vakare tų receptų.
Atsakyti