Ik jei nori lenkų kvietkų tai jau rink;s nes turbūt savaitgali užsakinesiu nu max pirmadienį
Labas rytas.
Man klevų patinka sirupas, tik kaina jo ne
Sveikos
Sveikos
oho, koks viliojantis pasiulymas Kaimietukei
Snd. blogiau nei vakar....
technika is kiemo isvaziavo, apkasai liko.Zadejo vamzdzius po dvieju savaiciu det. Gal kokie specialus Dar po menesio uzkas ir tilps i dvieju menesiu termina.
Labas
technika is kiemo isvaziavo, apkasai liko.Zadejo vamzdzius po dvieju savaiciu det. Gal kokie specialus Dar po menesio uzkas ir tilps i dvieju menesiu termina.
Labas
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 23, 14:08)
oho, koks viliojantis pasiulymas Kaimietukei
Labas
Labas
Patiko? gali lėkt į talką, jai rankų dabar labai trūksta ir pasiūlymu galėsi naudotis. Dykai, žinoma.
Oi, labas, visoms.
Liuks, pas jus. Dvi savaites be triukšmo gyvensit. Gal palis, purvo vonios vietoj.
Kad juos kur, tuos darbininkus ir visą jų planuotojų šaiką.
kas čia per juokai ir namiokai , jei kuri norit rašykit atsiusiu nuorodą kvietkų visoms užteks
Aciu, Lyzuka. Man pernai viena gera paneveziete parsiunte leliju. Auga, bujoja. Daugiau nieko neplanuoju.
QUOTE(Lyžuka @ 2018 08 23, 15:22)
kas čia per juokai ir namiokai , jei kuri norit rašykit atsiusiu nuorodą kvietkų visoms užteks
Lyžuka, aš supratau, kad Sapniukas iš mano leidimo žudytis IK šaiposi.....
Sapniuk, jei neteisingai parašiau, atsiprašau.
as apie Lyzukos pasiulyma geliu pirkimui rasiau.
Uz darbo pasiulyma pas Kaimietuke aciu.
Uz darbo pasiulyma pas Kaimietuke aciu.
Maloniai prašome visas . O jeigu už dyka, tai prigriebkite ir visus draugus.
Ate, tu čia neskleisk panikos. Lietuviškos žemės dulkės - kas jau čia tokio baisaus. Va mieste - tai nuo asfalto, nuo dūmų ir kitokio brudo plaučiai nueina.
Savaitgalį palis lietus, baigsis tos dulkės.
Vakar pamiršau išjungti laistymą šiltnamyje, tai pomidorus liejau 6 val Dabar iš to džiaugsmo pradės trūkinėti.
Para, paieškosiu gal vakare tų receptų.
Ate, tu čia neskleisk panikos. Lietuviškos žemės dulkės - kas jau čia tokio baisaus. Va mieste - tai nuo asfalto, nuo dūmų ir kitokio brudo plaučiai nueina.
Savaitgalį palis lietus, baigsis tos dulkės.
Vakar pamiršau išjungti laistymą šiltnamyje, tai pomidorus liejau 6 val Dabar iš to džiaugsmo pradės trūkinėti.
Para, paieškosiu gal vakare tų receptų.