prisiminei is senu laiku
Labas rytas
kazkokia sloga uzpuole, su nosiniu pulku miegojau ir purskalu.
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 22, 07:28)
prisiminei is senu laiku
Labas rytas
Labas rytas
Labas rytas, aš darbe su dėžute nosinių šalia kompo...kaip vandenėlis teka, o jau čiaudau.....
Sergančioms sveikatos ir vaistukų
tai as jau supratau, kad tu mums vaistu pasiulysi Aciu.
Eisiu vaistinen naktinio miltinio citramono pirkt, nakciai. Isgeriau Sambucus sirupo, o saldybe.
Eisiu vaistinen naktinio miltinio citramono pirkt, nakciai. Isgeriau Sambucus sirupo, o saldybe.
Kokios Jūs nuostabios, kiek daug čia galima sužinoti ir išmokti .
Knieti pabandyti pomidorų žiemai pasidaryti pagal IK. Buvau girdėjus šį būdą, bet nesu bandžiusi
Iš Luety turėčiau pasimokyti labiau branginti savo brangiausią, kaip ir suprantu, kad senatvėje labai gerai turėti ramstį, gal vandens paduos, ar pan, bet vadinu tai chot' svinją, no svoja. Čia bandau rusiškai parašyti.
Nebuvau girdėjusi apie naktinį miltinį citramoną.
Gal čia koks virusas vasarinis dabar, mano aplinkoje irgi yra sergančių, gerklė, sloga, kosulys.
Knieti pabandyti pomidorų žiemai pasidaryti pagal IK. Buvau girdėjus šį būdą, bet nesu bandžiusi
Iš Luety turėčiau pasimokyti labiau branginti savo brangiausią, kaip ir suprantu, kad senatvėje labai gerai turėti ramstį, gal vandens paduos, ar pan, bet vadinu tai chot' svinją, no svoja. Čia bandau rusiškai parašyti.
Gal čia koks virusas vasarinis dabar, mano aplinkoje irgi yra sergančių, gerklė, sloga, kosulys.
Nus įdomiai tas miltinis ir dar naktinis , skamba kaip kokie uostomi balti milteliai
QUOTE(vasarema @ 2018 08 22, 12:35)
Kokios Jūs nuostabios, kiek daug čia galima sužinoti ir išmokti .
Nu branginu, vasarema, viena teturiu,per tiek metu pazystu,kaip nulupta,zinau,kada balsa pakelt,kada plike paglostyt,kai ko reikia,o ir as ne aukso puodas esu.Viena gyvent nenoreciau,o su vaikais nei tiek to,todel ir branginu. O kiek musu cia esanciu,noretu vienos gyvent?Lyzuka,sorry,gal tau skaudu cia skaityt,sirdele,nepyk ,gal gali pasisakyt,ar geriau vienai?
QUOTE(Lyžuka @ 2018 08 22, 15:24)
Nus įdomiai tas miltinis ir dar naktinis , skamba kaip kokie uostomi balti milteliai
teraflu, nematau kaip ant dezutes uzrasyta, gal ne paracitamolis....
QUOTE(vasarema @ 2018 08 22, 13:35)
Geriau nebandyk Kaip ir agurkų, konservuotų su žvake.
Geraiu užsiraugti. Arba žalių, arba vos prinokusių. Gali su garstyčiomis, su gelsve. Rauginti labai ilgai išsilaiko. O ir skonis man primena Šatrijos valgyklą Laisvės alėjoje, mums pabėgus iš paskaitų ir išlipus iš 18 autiko, patas pirmas taškas iš lankytinų vietų buvo.
O man nosyje - vienos dulkės. Kiekvieną vakarą juodais snargliais spjaudausi. Pastovėjau prie valymo mašinos ryte, sėdau važiuoti, galvoju, ko čia taip kelio nesimato. Nusiimu antruosius veizolius - nu joma jooo. Pusė cm dulkių nugulę. Yra respiratoriai, bet niekas nesideda, su jais karšta. Jau geriau marliukas, vandenyje sudrėkintas ant nosies.
Parašiau ir išsigandau. Ateis Ate, užmatys, tai velnių gausiu
Sapniukai, o kam tą sirupą perki ? Taigi išsivirk šeivamedžio arbatos, pasisaldink, tas pats. Sambucus tai šeivamedžio pavadinimas.
seivamedzio turiu dziovintu ziedu, arbatai virt, o cia sirupas, pirktas, skanus, negi mesi
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 22, 17:47)
Geriau nebandyk Kaip ir agurkų, konservuotų su žvake.
Geraiu užsiraugti. Arba žalių, arba vos prinokusių. Gali su garstyčiomis, su gelsve. Rauginti labai ilgai išsilaiko. O ir skonis man primena Šatrijos valgyklą Laisvės alėjoje, mums pabėgus iš paskaitų ir išlipus iš 18 autiko, patas pirmas taškas iš lankytinų vietų buvo.
O man nosyje - vienos dulkės. Kiekvieną vakarą juodais snargliais spjaudausi. Pastovėjau prie valymo mašinos ryte, sėdau važiuoti, galvoju, ko čia taip kelio nesimato. Nusiimu antruosius veizolius - nu joma jooo. Pusė cm dulkių nugulę. Yra respiratoriai, bet niekas nesideda, su jais karšta. Jau geriau marliukas, vandenyje sudrėkintas ant nosies.
Sapniukai, o kam tą sirupą perki ? Taigi išsivirk šeivamedžio arbatos, pasisaldink, tas pats. Sambucus tai šeivamedžio pavadinimas.
Labas, jau atėjo ate. Neduos velnių. Plaučių vėžys neskausmingas, o viena mažiau kažkam išlaikyt reikės, pensiją mokėt. Nereikia savęs saugot. Dėl ko gi?
Laba,
IK priminė raugintus pomidorus, labai skanu. Bandžiau raugti- neskanūs buvo. Gal kuri źinot skanų raugintų pomidorų receptą?
IK priminė raugintus pomidorus, labai skanu. Bandžiau raugti- neskanūs buvo. Gal kuri źinot skanų raugintų pomidorų receptą?