Labukas mielosios
Nu kažkaip nebespėju su viskuo,o gal aptingau
Šunė siaučia,šiandien sugalvojo kad jau laikas keltis,prieš 5 ir ką kėliaus,tikra velnių priėdus,ausys taip juokingai kaip triušo nulėpusios,kai bėga ausų galiukai liečiasi bet nepykstu,nors veiksmo yra
Po žolinių ir atvėso,vasarai atia,visada taip
Apie ką svajoju?nežinau,gal tiesiog kad viskas vaikams gerai būtų,užsienis nežinau,kad ir Lietuvoj yra gražių vietų
QUOTE(Lady Dy @ 2018 08 20, 19:58)
Labukas mielosios
Šunė siaučia,šiandien sugalvojo kad jau laikas keltis,prieš 5 ir ką kėliaus,tikra velnių priėdus,ausys taip juokingai kaip triušo nulėpusios,kai bėga ausų galiukai liečiasi bet nepykstu,nors veiksmo yra
Apie ką svajoju?nežinau,gal tiesiog kad viskas vaikams gerai būtų,užsienis nežinau,kad ir Lietuvoj yra gražių vietų
Kažin ar jau atvėso su visam. Diena šiandien gana tvanki buvo. Bet vostiek kau rudeniu kvepia. Prisipjoviau krapų. Susidėjau į dėžutes ir į šaldiklį. Ryt gal dar kažkiek įsidėsiu. Paprikų reikėtų pasišaldyt, bet šaldiklis ne guminis. Labai gerai būna į troškinius. Čiliukai irgi.
Pas mane tai normaliai buvo,nekaršta šiandien,tik vėjas didokas
Krapai gerai,tik kas dės juos
Girdžiu lyja lauke
Krapai gerai,tik kas dės juos
Girdžiu lyja lauke
Na va, tikrai mėnulis flirto ženkle. O tai ir Sapnių, ir Vasaremą prie dailių vyrų traukia. Gerai būtų ir man kad kokių nors pamėtėtumėte. O tai namie sakramentas nuo darbų pavargęs, o kitur veidai neįkvepiantys.
Man svarbu šią savaitę gyvai likti nuo darbo.
Ate, čilius irgi šaldai ?
Kokia pikta esu, ne tas žodis. Mano a la broileriai bus paprasčiausi gaidžiai giedorėliai . O gal ir koviniai, vienas taip aršiai puola vos į gardą įėjus. Užvakar koją iki kraujų prakirto. Liekni, skraido, gieda. Tik keli dasipirkti turguje bus broileriai. Gal kitą savaitę reikės surengti masines skerdynes jiems.
Kokia pikta esu, ne tas žodis. Mano a la broileriai bus paprasčiausi gaidžiai giedorėliai . O gal ir koviniai, vienas taip aršiai puola vos į gardą įėjus. Užvakar koją iki kraujų prakirto. Liekni, skraido, gieda. Tik keli dasipirkti turguje bus broileriai. Gal kitą savaitę reikės surengti masines skerdynes jiems.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 20, 20:34)
Na va, tikrai mėnulis flirto ženkle. O tai ir Sapnių, ir Vasaremą prie dailių vyrų traukia. Gerai būtų ir man kad kokių nors pamėtėtumėte. O tai namie sakramentas nuo darbų pavargęs, o kitur veidai neįkvepiantys.
Pernai šaldžiau į 100ml dėžutes. Pasiteisino. Dėsiu ir šiemet. Dar konservuosiu, kad įdarymui sūriu turėčiau.
Man su broeriais taip buvo prieš du metus. Pasiskambinau į paukštyną kur pirkau. Išdurnino. Supykau, paskambinau savininkui.liko ir dedeklės ir gaidžius nusikirtau, o paukštynas atidavė užaugintus skerdieną. Ne naminiai, bet ir ne nuostolin. Tušonkių prisidarėm. Dvi dedeklės vis dar kiaušus deda.
Gryna teisybė, IK, kad mėnulis flirto ženkle. Praeitą savaitę net trys vyriškos lyties atstovai man sakė, kad myli mane. Tai du mano anūkai ir jų tėvas, mano sūnus. Ir įkvėpė jie mane net tortą iškepti, nekalbant apie kasdienį blynų kepimą. O su brangiausiu man jau daug metų rugpjūtis - medaus mėnuo. Vakar prie medaus 12 valandų atariau, net nugara skaudėjo. Ir šiandien po darbo tris avilius sutvarkėm ir medų išpilstėm Įdomu, ar po 3 dienų MB prisimins apie vestuvių metines... senstam, jau ir pasenom, bet gal ir bus tas šampanas.
Labas rytas.
Nesijuokite bet pomidorai taip ir liko netarkyti. Vieną šiltnamį tik palaistyti spėjau,nes jau lapai pradėjo vysti. Skubiai vainikai,važiavimas miškan,vakarienei neiškenčiau voveraičių pasirinkau,bet IK prie tavęs kaip sausa.Miškas tiesiog laukia lietaus,tada prartrūks grybais.Vieną baravyką radau gražų,kitas sukiužęs jau.Tai rimtai negrybavau tik pakeliui praėjau. O panevėžietės mūsų girioje didžiojoje sako voveraičių pripilta tieiog,ten palyta. Nėra kada palėkti.
Visoms darbingos dienos.
Vasarema kaip gražiai aprašei.
Sveikos
Visiškai išsisėmus, neturiu jokio potraukio ant vyrų noriu tylos ir ramybės...tyliai ramiai kur nors pievoj paguleti, pažiuret kaip vabaliukai gyvena ir nesuka galvos del ateities
Visiškai išsisėmus, neturiu jokio potraukio ant vyrų noriu tylos ir ramybės...tyliai ramiai kur nors pievoj paguleti, pažiuret kaip vabaliukai gyvena ir nesuka galvos del ateities
Prastai su tavim, Lyzuka
Labas rytas
septinta ryte girdziu kazkas atbarska takeliu, galvoju eskovatorius. Nu ne, dujininkas dujas kaimynei atveze.
Bilda jau pilnu tempu kieme, apkasai, apkasai.
vasarema visada labai graziai paraso.
Labas rytas
septinta ryte girdziu kazkas atbarska takeliu, galvoju eskovatorius. Nu ne, dujininkas dujas kaimynei atveze.
Bilda jau pilnu tempu kieme, apkasai, apkasai.
vasarema visada labai graziai paraso.
tai kurias čia tau trasas keis Sapniuk? vandentiekio ar dujų?
man jokiu trasu nekeis, veda nauja silumine trasa i triauksti. Dujos musu is balionu. Norejo jie dar viena gatve uzdaryt, tada tik su malunsparniu namo Neleido gaisrine ir greitoji. Visa Kupiskis iskastas transejom, bilda visur
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 21, 09:21)
man jokiu trasu nekeis, veda nauja silumine trasa i triauksti. Dujos musu is balionu. Norejo jie dar viena gatve uzdaryt, tada tik su malunsparniu namo Neleido gaisrine ir greitoji. Visa Kupiskis iskastas transejom, bilda visur
tai tada tau jokio pasitenkinimo išjų darbo nėra dar neaišku kaip po to gatvę sutvarkys
Uolma su gimtadieniu