Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2018 08 19, 09:27)
Žiūriu Tėvą Motiejų per teliką ir galvoju, kad dar turiu senų svajonių pamatyti Italiją. Ir vėl svajoju garsiai  biggrin.gif

O man tavo svajonė skamba kaip egoistės. Žinai, kad dukra skaito. Atrodo, lyg užsakymą duotum. Nepriekabiauju, jei ką. Tiesiog aš irgi mama. Niekada neišdrįsčiau vaiko tuo apkrauti. Kalbu iš savo varpinės. Juk apie katiną irgi svajojai......juk jį ir išlaikyti nepigiai kainuoja, jei tikrai nepasikeitė atlyginimai, nelengva turėtų būti, arba vėl dukra mato, myli tave ir stengias padėti.
Dar kartą rašau, nenoriu įžeisti, nepriekabiauju, bet man skamba nekaip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 19, 11:25)

O kokios jūsų svajonės?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 08 19, 12:00)
O kokios jūsų svajonės?

Merri, telefono numerį tau buvau davus kai tau reikėjo pagalbos. Prašau, užmiršk jį ir daugiau neskambink, niekada. Ir ne tik bartis, kaip ką tik, bet jokiais klausimais ar linkėjimais.
Būk laiminga. Šypsokis, gyvenk ir džiaukis gyvenimu. 4u.gif
Atsakyti
Ate,išsimiegosiu žiemą. wub.gif Dabar pas mane toks ritmas.MB liepė niekur nevažiuoti,ilsėtis,bet gi atsikėliau anksti. ax.gif O likę 3 litrai bruknių.Dar avietės noksta....... mirksiukas.gif Dar ir mamai padėjau parduopti bruknes,pasiuogavo sau,sakau tau prie pensijos nereikia?Pasiuogausi dar.Tai kalbino šiandien dar važiuoti,nu nebėra jėgų. blink.gif
Rytoj pagaliau į kirpyklą užsirašiau,pomidormas duoklę reikia atiduoti.Pažystama dėžę kalafiorų padovanojo,reiks sutvarktyti.Šiandien jėgų nebe buvo.
MB padarė pietus,pavalgiau ir eisiu ilsėtis.
Svajonės???Dideliausios svajonės,kad tik vaikams sektųsi.Jau beveik pastatyti ant kojų(dar mažąją reikia pabaigti),mano misija kaip ir baigta šioje žemėje. ax.gif Neturiu daugiau svajonių tikrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 rugpjūčio 2018 - 12:41
QUOTE(IngridaB @ 2018 08 19, 13:38)
Ate,išsimiegosiu žiemą. wub.gif Dabar pas mane toks ritmas.MB liepė niekur nevažiuoti,ilsėtis,bet gi atsikėliau anksti. ax.gif O likę 3 litrai bruknių.Dar avietės noksta....... mirksiukas.gif Dar ir mamai padėjau parduopti bruknes,pasiuogavo sau,sakau tau prie pensijos nereikia?Pasiuogausi dar.Tai kalbino šiandien dar važiuoti,nu nebėra jėgų. blink.gif
Rytoj pagaliau į kirpyklą užsirašiau,pomidormas duoklę reikia atiduoti.Pažystama dėžę kalafiorų padovanojo,reiks sutvarktyti.Šiandien jėgų nebe buvo.
MB padarė pietus,pavalgiau ir eisiu ilsėtis.
Svajonės???Dideliausios svajonės,kad tik vaikams sektųsi.Jau beveik pastatyti ant kojų(dar mažąją reikia pabaigti),mano misija kaip ir baigta šioje žemėje. ax.gif Neturiu daugiau svajonių tikrai. mirksiukas.gif

Laba
Gražiai parašei, ko dar mama gali svajoti, vaikų sėkmė pagrindinė mūsų visų mamų svajonė rolleyes.gif

Šiemet tris kartus turguje ieškojau gervuogių, neradau. Tiksliau radau beveik slyvos didumo, gal koks 250-300 gr indelis 1,50€, pablūdo liaudis
Atsakyti
bijau svajot, o tai ims ir issipildys ax.gif

na, kad vaikams sektusi, surastu savo kelia ir vieta gyvenime, tai visos norim.
Bet, kad pastacius vaikus ant koju, jau misija ibaigta, tai nesamoniu nesamone.

Nestaciau vaiko ant nieko, pats igalus atsistot ir stovet rolleyes.gif Nebuvo man vaikas pasaulio centras ax.gif Va dabar magistrini darba raso, kitais metais ims paskola ir pirks nama. Nera cia jokio mano nuopelno, jis pats viska pasiekia ir pasieks. Bet tai ka, mano nuomones nieks neklause, o as jos nepersu.
Atsakyti
Para,tikrai nesamonė.Gal ten tos naminės?Aš 500g pardavinėjau šiek tiek po 1.50.
Spniuk,už rankos nevedžiojai į būrelius,kol patys nemokėjo pereiti gatvės?Pamokų netikrinai?Viskas čia visuma. mirksiukas.gif Visus nuo 4-5 metukų jau vedžiojau į paruošiamąsiąs grupes.Mažajam reikėdavo ir knygų parinkdavau bibliotekoje,kad negaištų laiko(ir tikdavo) mirksiukas.gif Dydįjį ir į treniruotes vežiodavau,nes minučių skirtumas būdavo pasiekti kitą galą miesto,po grojimo,laukdavau kol baigdavosi treniruotė.Neužsidirbau pensijos na neužsidirbau. ax.gif
O dėl misijos? biggrin.gif Nebijočiau ir palikti jau žemės.Kol maži vaikai buvo,tai buvo baisu,ką jie darys.Dabar jau pragyventų ir be manęs. mirksiukas.gif
Tai dabar jau nebe reikia ir patarimų,turi savo galvas,turi profesijas ir tėvus jau tik aplankyti belieka. ax.gif
Atsakyti
vedziojau iki mokyklos i darzeli, i mokykla pats ejo, pamoku netikrinau. Matematika padejau iki 10 klases, jei paprasydavo biggrin.gif graziai. I sporta pats vazinejo, ejo. Sunerimaiu tik kai parkuru pradejo uzsimineti, kad galvos nenusisuktu ir stuburo nesusilauzytu ax.gif Bet nieko nesakiau, laukiau kol praeis ir praejo. I biblioteka eidavo pats nuo pirmos klases, ,,penki
' zurnaliukus kas menesi pirkdavau, dantis sukandus biggrin.gif

Pirmoj klasej sumaste, kad nori i sustiprinta anglu, nes filmuku nesupranta biggrin.gif Palydejau i komisija, prieme, o ten toj klasej mokytoju, daktaru, virsininku vaikai, o mano nabagutis tik su mama gyvenantis.....

dirbt tingiu, vis skmbina vaiku gl. namu direktorius, neinu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 19 rugpjūčio 2018 - 13:29
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 19, 13:53)
bijau svajot, o tai ims ir issipildys ax.gif

Prisiminiau, stoviu kurorte viešbučio balkone, apačioje palmės, toli matosi jūra ir sakau vyrui, ižnybk, gal sapnuoju, taip buvo gražu. Paskui švediškas stalas nukrautas farširuotom žuvim ir viso kito dar nematyto, neragauto... biggrin.gif Visąlaik gyvenom kukliai ir ta savaitė prabangoje. Yra ką prisiminti. Daugiau taip ir nebuvau niekur.
Žiūriu ekstrasensus, taip žiauriai merginą nužudė verysad.gif
Atsakyti
Užbėgau trumpam, kol puodai verda.
Praeita savaitė buvo siaubingai įtempta. Technika byrėjo vos ne kasdien kas nors. Pasipylė užsakymai, o buvom nepasiruošę. Kažkoks košmaras, po penkias valandas miegojau. Ateinanti savaitė dar baisesnė nusimato. blink.gif
Na, tai aš blogiausia mama. Niekur nevežiojau, nevedžiojau. Ir nespaudžiau. Bernas turėjo dievišką balsą, kol mutavo. Užsispyrė nedainuoti , ir palikau savieigai. Pamokų netikrinau, Padėdavau, nebent prašydavo ilgai ir nuobodžiai.
Na, esu savimyla , o ne supermamytė, kuri dėl kiekvieno vaiko pirstelėjimo galvą pameta. Todėl vaikai užaugo labai savarankiški ir žemiški. Nesvaigsta apie dangiškus migdolus, nesidomi įvairiausių rūšių sektomis ir kitais nupušimais. Užtat vaikinas sugeba važiuoti viskuo , kas turi ratus, pataiso, kas tik gali sugęsti, mergina puikiausiai virtuvėje sukasi, darbšti . Va , visą vasarą pradirbo kavinėje virėja, siaubingai sunkiai. Išlėkė dabar į užsienį paatostogauti, apsipirkti.
Beje, mano misija nebaigta. Ir misija ne vaikus ramstyti iki senatvės, o pačiai sau nugyventi gražų gyvenimą.
Teisingai daro Meri, kad svajoja. Ir aš pasvajoju apie žiemos gyvenimą Tenerifėje. Kada nors....
Atsakyti
labai norint teoriskai galeciau nors ryt skrist i Turkija, nes mazai pipiru nusipirkau, praktiskai negaliu, nes babuliuko aukle pas dukra, draugyte dirbt pradejo. Vat pavyzdys, kaip norai su galimybem prasilenkia ax.gif

dar, prasimusiau savivaldybej kad ivestu naman vandeni ir kanalizacija. Taip svajojau kaip babuliuka bus gerai maudyt su vezimu smile.gif Realybe tokia, kad babuliuka praust begaliu tik lovoj. Vaikiui sakiau: sena mane nors su rogem i miska isvezk.

Atsiprasau, jei ka izeidziau, iskaudinau unsure.gif Bet negarantuoju, kad nepasikartos. biggrin.gif

Vat kaip graziai IK parase, pritariu visom keturiom wub.gif

Kai vaikis isvaziavo, vien tik sau gyvent pradejau, nu beveik....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 19 rugpjūčio 2018 - 15:12
Jūs jauokaujat,kad dar vaikus remti reikia? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Jie mus remia dabar.O kad maniškiai buvo žingeidūs tik džiaugiuosi.Lakščiau su rūbais ant pakabų į koncertus,tepiau sumušinius,kroviau tašes olimpiadoms,konkursams.Ir žiūriu vaikai į mus grynai,abu berniukai nedirba samdomo darbo,mažoji irgi su mintimi,baigti mokslus,o paskui žiūrės,a.d. jai išlaikyti nebe reikia irgi.
Kažkaip man iš namų pajudėti-tragedija.Vištos,šuo......kitą sekmadienį vaikai padovanojo dviems dienoms į Birštoną,man jau per sunku kažką keisti. ax.gif Geriau į pušyną pasivaikščioti,pagrybauti. biggrin.gif mirksiukas.gif
Taip irnelijo,galėjau važiuoti miškan.Bijojau audros kaip žadėjo. ax.gif ax.gif
Atsakyti