Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Liniuxxxx, labas, seniai bebuvai. Kaip su ūkiu tvarkotės?
IK, ar gyva po darbymečio?
Vakaras vėsus. Sėdžiu kieme, džemperį teko apsivilkt. Iš kur tiek drėgmės?
Atsakyti
Ate, gyvenam negatyve, kai įlipsim į pozityvą, gal kalbesnė būsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 08 18, 20:21)
Ate, gyvenam negatyve, kai įlipsim į pozityvą, gal kalbesnė būsiu ax.gif

Tada stiprybės palinkėsiu, kad kuo greičiau blogybės baigtūs.
Atsakyti
Ačiū, baigsis, kai kas šviesėja, kai kas ilgam, bet čia tik nuostoliai. O pinigai uždirbami- didesni ar mažesni.
Atsakyti
Neužmiegu, įkyrios mintys nepalieka. Truputį prigavo. Nesikreipiau į policją. Tiek to, kad tik tokie būtų praradimai, kaip Liniukas rašo, pinigai uždirbami ir sveikata brangesnė. Užtampytų su klausimais, o ką ten gaudysi vėjus lauke. Stengiuos pamiršti, bet kaip tų minčių atsikratyt.
Ai, dalyvauju atrankoje dėl darbo, bet vėlei, pažiūrėjau kad skelbimai į tą vietą vos ne kas pusmetį, reiškias nepadirba žmonės ir kažkas ten ne taip. Ir mąstau ar man čia reikia ką gyvenime keisti. Nenoriu pasikartojimų.
Nupirkau kažkokių miegui vaistų, bet neveikia ir nežinau kaip save nulaužti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas ytas.
Meri,Liniukai- 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 08 19, 05:25)

Labas ytas.
Meri,Liniukai- 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas rytas,
Ingrida, ar yra diena, ksi padrybsai ilgiau? Ar visai tau to nereikia? rolleyes.gif
Bandau išmest save iš patalų ir kol nekaršta išsiskint šiltnamį. Pilnas pomidorų, reikia sulčių pasidaryt. Nagi jau tokia tinginė esu, be žodžių. O ir pasikeist tingiu.. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Oj, Ate, gal tavo žinutė ir mane privers pomidorus išskinti ir sulčių vakare padaryti, nes dieną medų kopinėsim. Pasimotyvuokime, kad pomidorai naudingi mums, net ir termiškai apdoroti. Tiek daug dirbome, kad juos užauginti, nurinkime. Ate, tik nepagalvok, kad aš tave auklėju, aš čia save smile.gif Vakar pripjausčiau didelį puodą daržovių saldžiarūgščiai užmarinuoti, gal suvalgysim unsure.gif Duonos iškepiau iš naujo savo kviečių derliaus, visai skanu, tik labai ilgai užtrunku sijodama per mažą sietelį, neturim valomosios ir neturiu kuo žmoniškai išvalyti grūdus, plotai tai pas mane juokingi, po keliasdešimt arų, rankomis pasėju.
Liniuk, Meri, praeis negatyvai, pasimirš nuostoliai, sveikata brangiausia. Labai sunkiai tie pinigėliai uždirbami, bet be jų niekaip. Nelengva vyresniam žmogui išsilaikyti darbo rinkoje, o prieš žemdirbius aš labai žemai lenkiu galvą, nes žinau, kaip tai sunku ir apmokama.... ne visada pakankamai, arba visai neapmokama.
Bet mes stiprios, saulutė šviečia, bus dar labai daug pozityvo mūsų gyvenime 4u.gif
Atsakyti
Viskas, pasakyta, padaryta. Pomidorai išskinti, bet kokia durna boba jų tiek prisodino.....nepakėliau išnešt dėžes su pomikais. MB turėjo ištempt.
Vasara..,.pomidorai apdoroti termiškai, žmoguo naudingesni. Likopeną tik iš termiškai apdorotų gaunam, todėl ir žievelės nelupam. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pirmiausia,Liniuxxxxx,Merri,kad ateitu saulutes sviesa i jusu galveles ir kad visos nakteles butu ramios,be nemaloniu,skaudziu minciu.
Nieko nekoncervuoju,bet atsikelt megstu anksti,megstu pabut ryte viena su savimi.Trecia diena sedziu su anukais,iki pietu,abu vaikai dirba,nesunku,bet uzimtas.Vistik 4 vaikai,nuo 14 iki 7.Bet smagu,kad galiu su jais bendraut,nezinia kiek zmogus dar busi sioje zemeje.
IK,kaip sveikatos,ari jauciu nezmoniskai,nesaugai saves visai.As,kaIp vasarema,tikrai lenkiu zemai savo zila galva pries zemdirbius,kurie maitina liaudi,bet atpildas buna toks nedekingas.Ziauru,..
O pozityviai-rytas grazus,saulyte bando lyt,tylu,lektuvai dar neskraido.Einu virt kavos prie Ingridos pusrytuku.Grazios dienos.Ir te visi vargai apleidzia jus.
Atsakyti
Žiūriu Tėvą Motiejų per teliką ir galvoju, kad dar turiu senų svajonių pamatyti Italiją. Ir vėl svajoju garsiai biggrin.gif
Atsakyti
svajok.

Nepersidirbu biggrin.gif Reik svogunus is kruveliu i namus sunest, senas nupjautas kertis kazkur toliau nuo laiptu nutyst ir vsio.

Labas
Atsakyti