Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ale tai čia visos auksarankės žiūriu mirksiukas.gif

Sveikos bitės majos bigsmile.gif

Ar uždarinėjart jau šiltnamius nakčiai? Žiuriu tokie dregni rytai jau gal reiketu pradet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 08 16, 08:05)
Ar uždarinėjart jau šiltnamius nakčiai? Žiuriu tokie dregni rytai jau gal reiketu pradet  mirksiukas.gif

Dar ne.bet jau gal reikia? mirksiukas.gif Gaila būtų lauke pomidorų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 08 16, 08:20)
Dar ne.bet jau gal reikia? mirksiukas.gif Gaila būtų lauke pomidorų. bigsmile.gif

na man kažko kelios praeitos naktys nepatinka jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Meri, fainas kačiukas ir matosi, kad labai mylimas. Niekada neturėjau katino, dabar pagalvoju, kad noriu, bet tokio, kad ir peles kaime pavaikytų.
Prie auksarankių niekaip negalėčiau savęs priskirti, ypač statybų klausimais. Kokie tapetų klijavimai, tai man kančia nuo jaunystės, nesigauna man niekas, kas turi būti preciziška.
Man jau grynas ruduo, šiltnamius nuo praeitos savaitės uždarome nakčiai.
Atsakyti
Prestiziškai ir man nesigauna, bet užtat kaip smagu pvz dažyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

diena prasidejo nekaip ax.gif Matininkai matuoja, ryt silumine keis, ne man, o mano blokai kliuna. Diedas staugia blink.gif
Atsakyti

Dėkui vaserama  :4u:  Maža mano katytė, tik iš pažiūros didelė.

Jau ne viena naktis kaip nesugebu susitarti, matyt diena išsimiega, o nuo dešimt prasideda linksmybės, net nakčiai palieku praviras vitrinos duris,kad galėtų laisvai begioti. Vorus gaudo arba dūksta pati sau. Ir vis su garsiomis emocijomis  :D

Sapniuk, kaip laikosi tavo katytės, gal kai daugiau, taip nešėlsta, vyresnės tvarką žiūri  :)

Atsakyti
Dar vienos dienos nebeliko. Laikas skrenda. Atrodo tiek priplanuoji, tiek sugalvoji, o rezie- senatvė, pusės neįvykdsu. Tinginė.
Šindien radau nukištą britvoną, padariau naminio broilerio troškinį su bulvėm, morkom, paprikom, pastarnokais, svogūnais. Dugną peletrūno ir petražolių šakom išklojau. Troškinau orkaitėj, žemoj temperatūroj pusdienį.
Skanatas, ore išnyko. Tikrai kartosiu. Svarbiausia nieko daryt nereikia. Suprieskoniuoji, sudedi britvonan ir orkaitėn. Rezultas puikus. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

Ingridel, pramigai?

nuo 8 val. jau pasale vaiksto darbuotojai blink.gif Du men. jiems skirta darbams, gyvensim tatp apkasu. Is anksto atsiprase uz nepatogumus. Mano blokus su savo technika nukels i sona. Jau ruosiausi snd. pati kraut.

Meri, mano katinai herarchijos nesilaiko visai, anytos jauniklis puola seniausia, didziausia katina biggrin.gif Nakti miega kaip gerieciai.
Atsakyti
Ate kas tas britvonas, man skamba panašiai kaip koks išdykęs paauglys biggrin.gif

Sveikos smile.gif

Pas mus žiaurus kačių karas, viena ant kitos šnypščia, keteros stačios, pjaunasi, rėkia nežmonišku biggrin.gif balsu, o kas blogiausiakovos ikarštyje myža viena ant kitos , tai žodziu ap...a viskas verysad.gif, pora dienu laikau atskyrus, viena vienam aukšte, kita kitam, šiandien sukeičiau, kad neįprastu prie savo teritoriju, duodam tokius raminancius lašiukus, kolkas jokio efekto...

aš žemoj temperaturoj irgi pamegau paukščius kepti užstatai ir užsiimi kitais reikalas pusdieni išsiimi mesa tiesiog nuo kaulu krenta, man patinka tokia:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 rugpjūčio 2018 - 08:52
kas per britvonas suzinojau gal pries 5 metus,

Lyzuka, tai tavo mergos visai paduke ir nesugyvenamo charakterio. Kad apmyzt blink.gif dar taip negirdejau.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 17, 10:13)
kas per britvonas suzinojau gal pries 5 metus,

Lyzuka, tai tavo mergos visai paduke ir nesugyvenamo charakterio. Kad apmyzt blink.gif dar taip negirdejau.

aš tai kaime esu ir girdejus ir mačius tokių vaizdų, būna katinai net užpjauna vienas kitą mirtinai, o čia gal iki to neprieis, bet ir prasidejo nesantaika staigabe jokios priežasties , beje ne tik apmyžą, bet dar ir kai kas rimčiau būna matyt iš tos įtampos biggrin.gif, jau vienai į kitą bežiurint bala būna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 rugpjūčio 2018 - 09:22