Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labukas

Frau,sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif KAd viskas greot ir graziai praeitu 4u.gif 4u.gif Ir tikrai,maziau ieskok sutapimu 4u.gif

Vis dar salta pas mus...
Atsakyti
Frau 4u.gif

tai kaip supratau tik atidejo, iki pasveiksi?

išvargina tas laukimas , žinau jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 27, 15:23)

taip,davė laiko sveikimui

laukimas man kančia,bet dar turiu vilties,kad užteks jo tokio,nebus toks sunkus kokį tu žinai... ,aš su mama praėjau tą ką tu dabar,tai yra sunku,dar ir dabar ramiai prisimint negaliu,laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 01 27, 14:13)
taip,davė laiko sveikimui

laukimas man kančia,bet dar turiu vilties,kad užteks jo tokio,nebus toks sunkus kokį tu žinai... ,aš su mama praėjau tą ką tu dabar,tai yra sunku,dar ir dabar ramiai prisimint negaliu,laikykis  4u.gif

4u.gif

Pasak Paros, pirmas dublis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 sausio 2017 - 15:20
Sveikos. Su 5dieniu dirbancias. Ligoniams sveikatos 4u.gif
Lauke baigia sniegas nutirpt.
D. Kaip gera. Dvi dienos jokiu pasalunu rolleyes.gif dziaugiuosi garsiai.
Atsakyti
O man kažkaip dūšioje negera. Dėl to uždaužyto vaiko. Nesugalvoju, kaip sutvarkyti galima būtų šitas Lietuvos bėdas. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 27, 22:39)
O man kažkaip dūšioje negera. Dėl to uždaužyto vaiko. Nesugalvoju, kaip sutvarkyti galima būtų šitas Lietuvos bėdas. blink.gif

Net prezidente nezino. Ka jau ten mes..
Tai motinos. Tai pateviai. Kur link sukame?
Tuoj gedysimes. Kad esame lietuviai. Vaikzudziu ir girtuokliu tauta.
Atsakyti
Laba, as jau po sveikinimu ir M.A.M.A. koncerto.. Ka tik grįžau. rolleyes.gif Supratau, kad atsilikusi, daug grupių nezinau blink.gif

IK, pirma turim nuo saves pradeti, aplinkui dauguma abejingi, tada nuo TV, neberodyt to Š.... Dar teisine baze sutvarkyt ir nebeduoti pašalpu uz vaikus, arba intensyviai tikrinti. Na ir soc. darbuotoju algos. Tai geriausia motyvacija gerai dirbti. Bus tęsinys tongue.gif iki bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Para,tai gal Tavo gimtdienis?Šniukštinėjau,bet neradau datos.Jei ką,tai su švente. 4u.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Kaip apdovanojimai?Laukiame kito dublio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 01 28, 08:49)
Labas rytas.
Para,tai gal Tavo gimtdienis?Šniukštinėjau,bet neradau datos.Jei ką,tai su švente. 4u.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Kaip apdovanojimai?Laukiame kito dublio. ax.gif

Laba, visos šventes ne mano. bigsmile.gif
Atsakyti
Pagal "Kas vyksta Kaune", vakar turėjo būti geras grandiozinis MAMA koncertas smile.gif
Jau pavydžiu, šiandien vilnius gali nemokamai Kauną aplankyti ir net ekskursijose sudalyvauti. Šauni dovana vilniečiams, ypač po jų "kvapios" dovanėlės Kaunui.
Vėl tyngiadienis. Eisim su vaiku kolonėles jungti, dukra muzikos centrą gražino, anūkams jau atgyvena, o mums seniams viskas sueina biggrin.gif
Galbūt juodą klasikinį sijoną vis tik susikirpsiu, juk reikia kažkuom mintis skiesti smile.gif

Frau, geroji, skiesk ir tu, kuom gali 4u.gif Galvok kiek gero padarei, vaikus ištraukei iš tos.... Lietuvos ir pati pasaulio pamatei. Visos ligos nuo nervų, tiek iškentėjai, ne kiekvienas tiek paneštų console.gif
Atsakyti
Labukas

VAkar panasiu laiku ejo ir MAMA ir per rusiska kanala Zolotoj Gromofon....Nepalyginami koncertai...
Atsakyti