Bliam, kauniečiai vilniečiai, nusibodote. Visas lietus vis pas jus. Pas mus palijo, bet galėjo ir daugiau. O mistuose, kur nereikia, lyja kaip pagal užsakymą.
Jau kaip miegas ima, kėliausi pusę šešių ir visa diena kaip ant adatų. Veiklos ir streso pilna.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 14, 19:10)
Bliam, kauniečiai vilniečiai, nusibodote. Visas lietus vis pas jus. Pas mus palijo, bet galėjo ir daugiau. O mistuose, kur nereikia, lyja kaip pagal užsakymą.
Jau kaip miegas ima, kėliausi pusę šešių ir visa diena kaip ant adatų. Veiklos ir streso pilna.
Laba, IK, ramiai, nestresuok. Įkvepiam, iškvepiam, įkvepiam, iškvepiam. Vins, du. Vienas, du....
Kas nutiko?
Nepavydėk lietaus. Liūtis Kaune mūsų butą pasėmė. Paskambino vaikas, kad semia, manėm kaimynų radiatoriai, pasirodo siūlės tarp blokų pasiplovė. Bėga per siūles. Tapetai sakė pūslėm. Subadė adatom, išspaudė vandenį, nusausino. Laukiam kas toliau. Gerai būtų karščiai, išdžiūtų....
Tokia liūtis su ledais, tau viską sumalus būtų. Dievulis žino kur pilt galima.
Labas rytas.
Su švente,medų kopinėsime.
Vos susilaikiau neišlėkųsi uogauti.Vakar išpirko abu kibirus bruknių,o atsikeliu-nelyja. Galvoju kol mb miega prasilėksiu,na jei dieną nelis,ar išsilaikysiu?
Labukas.
Su Žoline Geros ir prasmingos dienos, geros nuotaikos, puikaus derliaus ir jo panaudojimo
Žolinė - atsisveikinimo su vasara ir padėkos Žemei už derlių šventė. Man liūdna, noriu vasaros, noriu saulės, noriu maudytis, nenoriu lietaus. Man gana jau to lietaus. Noriu dėkoti Žemei už derlių, labai reikia kopinėti medų, bet, matyt, nepavyks šiandien, saulės nėra. Noriu dėkoti, kad pomidorų tikrai didelis derlius ir kriaušių, bet jis mane varo į neviltį, kiekvieną dieną pomidorai, pomidorai, pomidorai, sultys, padažai, kompotai, džemai, stiklainiai, oh.
Kad būtų kitais metais už ką Žemei dėkoti, varau braškių pasodinsiu, kol šlapia ir saulės nėra.
Su Žoline Geros ir prasmingos dienos, geros nuotaikos, puikaus derliaus ir jo panaudojimo
Žolinė - atsisveikinimo su vasara ir padėkos Žemei už derlių šventė. Man liūdna, noriu vasaros, noriu saulės, noriu maudytis, nenoriu lietaus. Man gana jau to lietaus. Noriu dėkoti Žemei už derlių, labai reikia kopinėti medų, bet, matyt, nepavyks šiandien, saulės nėra. Noriu dėkoti, kad pomidorų tikrai didelis derlius ir kriaušių, bet jis mane varo į neviltį, kiekvieną dieną pomidorai, pomidorai, pomidorai, sultys, padažai, kompotai, džemai, stiklainiai, oh.
Kad būtų kitais metais už ką Žemei dėkoti, varau braškių pasodinsiu, kol šlapia ir saulės nėra.
Derlius menkas, už ką dėkoti ? Na, žemei gal, bet saulei ir lietui - tai jau ne... Dar galima būtų dėkoti maksėms, kad sutiks kainas didesnes prastumti. norėtųsi daugiau. Tik va, sujudo politikai, mol ,, kainų nekelkite. O tai iš ko bankus papenėti ???
O bet tačiau, dirbame visu tempu. Nėra kada švęsti. Bobutės tegul pėdina į atlaidus savo džiūstančių rūtų šventinti
O bet tačiau, dirbame visu tempu. Nėra kada švęsti. Bobutės tegul pėdina į atlaidus savo džiūstančių rūtų šventinti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 15, 08:20)
Derlius menkas, už ką dėkoti ? Na, žemei gal, bet saulei ir lietui - tai jau ne... Dar galima būtų dėkoti maksėms, kad sutiks kainas didesnes prastumti. norėtųsi daugiau. Tik va, sujudo politikai, mol ,, kainų nekelkite. O tai iš ko bankus papenėti ???
Labas rytas,
Savo penkias braškes aptvarkius, laukia dar penkios.
Pomidorų daug, labai, bet nesižudysiu. Kiek reikia pasidariau, kiti kaip dievulis duos.
Kaip IK sako, dirbsim. Būsiu statybininke. Dėsip profilius gipsui.
Dienelė gera nusimato, o ir priekin be karščių. Gal jau pasibaigė. Sugebėjau nušalt. Lūpa nušašo.....
Vnž- gražuolė.
Gavau visas dvi dienas atostogų, valioooooo bus cielos penkios, gal galva prasivėdins. Nors pypsi žinutės. Gal garsą išjungt?
Rūtų neturiu....nešventinsiu.
Gražios visiems dienelės.
Sveikos, tai su ta žolių diena visas
Braškės išroviau naujų nesodinsiu, pasikliausiu broliukais lenkais , suteiksiu jiems šansą užsidirbti ir aplamai kas pirks jei visi tik augins
Pomidorai mano ne itin šiais metais, bet užtenka, ir sau ir draugams, o priešai tegu patys sodinasi
Braškės išroviau naujų nesodinsiu, pasikliausiu broliukais lenkais , suteiksiu jiems šansą užsidirbti ir aplamai kas pirks jei visi tik augins
Pomidorai mano ne itin šiais metais, bet užtenka, ir sau ir draugams, o priešai tegu patys sodinasi
Su Zoline
nepiktzodziauk, IK kur tas kainas dar kelt? Ir taip jos jau nepadorios.
nepiktzodziauk, IK kur tas kainas dar kelt? Ir taip jos jau nepadorios.
O pas mus pakankamai šiltamryte grybų lietus palijo.
Tai ir medų sutvarkėme ir pomidorus.Ir dar vainikų papyniau.Valgau pietus ir varau bruknių kiton vieton pasidairyti.Arti mašina,jei užlis,pabėgsiu.
Tai ir medų sutvarkėme ir pomidorus.Ir dar vainikų papyniau.Valgau pietus ir varau bruknių kiton vieton pasidairyti.Arti mašina,jei užlis,pabėgsiu.
Mes griešijom. Sukom profilius gipsui. Mokomės iš savęs, trypėm daug, rezultsto- nėra ko parodyt....
Pomidorai sproginėja. Avietės byra, slyvas , agurkus ir obuolius vištukės lesa. Kriaušes darbe išdalinau. Perdirbu minimaliai, kiek tikiuosi suvartosim. Rankos tik dvi, dienom darbe. Užtat niekas tingine nepavadins.
Pomidorai sproginėja. Avietės byra, slyvas , agurkus ir obuolius vištukės lesa. Kriaušes darbe išdalinau. Perdirbu minimaliai, kiek tikiuosi suvartosim. Rankos tik dvi, dienom darbe. Užtat niekas tingine nepavadins.
Labas rytas.
Oi turiu patirties jau gipskartonio sukimui.Senais gerais laikais darbe visą antrą aukštą su mb dviese susukome.
IK prie tavęs uogavau,bet jau kažkiek nuuogauta,nėra ko norėti tokį mažą plotelį ir uogos mažesnės nei baloje. Bet pusantro kibiro pribraukiau.Pas mane irgi avietės pasipylė.