Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Para @ 2018 08 13, 08:36)
Vytaute didelis kiekis mineralų, ypač magnio ir kalio. Palyginkit etiketes, pamatysit koks skirtumas  rolleyes.gif
Riebioj silkėj  kaip ir riebioj zuvyje yra reikalingų riebaliukų  mirksiukas.gif o dar ji natūraliai užauga, ko nepasakysi apie kitas riebias źuvis  mirksiukas.gif

na taip 4u.gif bet kodel silke, o ne riebia zuvi?

pas mane morkos prastai auga, bet as jas seju ir sesiu....
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 13, 10:30)
na taip 4u.gif bet kodel silke, o ne riebia zuvi?

pas mane morkos prastai auga, bet as jas seju ir sesiu....

Na gal taip kaip pomidoras iš tavo šiltnamio skiriasi nuo išauginto mėgintuvėlyje Ispanijos šiltnamiuose. mirksiukas.gif Aš taip manyčiau, gal ir klystu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 08 13, 12:11)
Na gal taip kaip pomidoras iš tavo šiltnamio skiriasi nuo išauginto mėgintuvėlyje Ispanijos šiltnamiuose.  mirksiukas.gif Aš taip manyčiau, gal ir klystu.  ax.gif

na va koks geras pavyzdys biggrin.gif Viskas tapo aisku.
Atsakyti
Matėt jau lenkai paskelbė svūgininių naujus katalogus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 08 13, 08:16)
Ingrida, tai senelis per gimtadienį mirė?  unsure.gif

Jo mirimo diena ir gimtadienio ir vardadienio ta pati diena. ax.gif
Baikit koks čia lietus du kibirus prisivariau,niekas neuogauja,pilna uogų. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Važiuoju patikrinti voveraičių. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas

Lyzuka, imesk lenku geliu puslapi, nors akis paganysiu. biggrin.gif

Vakar nuplesiau puse braskiu lauko zoliu, tiksliau vijokliu. Susisuke kokiu 20 vienetu i viena pyne, kol nutrauki atrodo sirdis per gerkle islips. Jei nekarsta, snd. eisiu toliau pest rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 14, 08:16)
Labas rytas

Lyzuka, imesk lenku geliu puslapi, nors akis paganysiu. biggrin.gif

Vakar nuplesiau puse braskiu lauko zoliu, tiksliau vijokliu. Susisuke kokiu 20 vienetu i viena pyne, kol nutrauki atrodo sirdis per gerkle islips. Jei nekarsta, snd. eisiu toliau pest rolleyes.gif

https://sklep.cebule...-bulwy-323.html

šiemet turiu mintį užsipirkti biel kiek biggrin.gif krokų ir prikišti į pievą, tipo bus pavasarį l gražu kai žydės smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Lyžuka, aš irgi akis ganai į svogūnines. Gal reikės sutavimo kooperuotis, gal Ginta užsakinės.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 14, 12:33)
Lyžuka, aš irgi akis ganai į svogūnines. Gal reikės sutavimo kooperuotis, gal Ginta užsakinės.

Galesim puikiai kooperuotis mirksiukas.gif , tik sakau, gal palaukt rugsejo pradzios gal dar ka papildys, nes dabar kažko mažoka čia pas juos asortimento dar unsure.gif
Atsakyti

Jau kaip užtemo dangus, turbūt bus audra.

Vos sulaukiau darbo pabaigos, taip norėjosi miego, nepadėjo nei Pellini ekspreso kava.

Stoties turguje viena pardavinėja savo auginamas lelijas, jau kokių gražių, tik ji ne podaug nešėsi, svogūnas su žiedais. Buvo galima iškart matyti. Tai po penkis eurus už vieną. Keletą ir aš nupirkau, vistik nėra pigu.

Atsakyti

Dar taip nebuvo, užsėmė tamburą, vanduo beveik veržiasi į virtuvę...

Atsakyti