Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2018 08 09, 19:01)
Eikit,galvojate išsimiegojau????? blink.gif  blink.gif
Iki pusėsė pirmos perrinkinėjau uogas,kai sutemo,prieš tai rinkau skyniau obuolius,kriaušes,slyvas.Pilni medžiai gėrio. wub.gif  wub.gif
Pusę pirmos išjungiau teliką ir viskas.Atrodo kažkas ateina prie langų ir žiūri.Užuolaidų nėra bambukinės žaliuzės,tai viskas matosi. bigsmile.gif Atrodo kažkas tipena,dar mb sakė,kai žiūrėjo teliką kažkas graužėsi,na galvoju,dabar ateis kokia žvynė,o gal žaltys?Pražiūrėjau pro langą į žvaigždes iki trejų. ax.gif MB išėjo į kitą galą miegoti,tai pasidėjau ir peilį šone. mirksiukas.gif Negalėčiu gyventi vienkiemyje. biggrin.gif
Dar su šikšnosparniais pasisveikinome,taip ir nesupratome vistiek kur jie gyvena ar ąžuole a ūkinio antrame aukšte???? bigsmile.gif
Darbinga diena buvo,tik dabar valgau nuo ryto ir dar ką??Kebabą. bigsmile.gif  ax.gif Nieko nebe gaminu. ax.gif

Laba,

va cia,Ingrida,musu kraujai sutampa.Vienkiemyje numirciau is nakties baimes begyvendama.Nu ne kaimo,ne gamtos vaikas as,tai jau tikrai,kad ir kaip myliu gamta,bet joje man baisu sliuzu,siksnosparniai man isvis baisybiu baisybes,visokie vabalai man varo panika,jei karve eina i mane,as begu,arklys man isvis monstras,nu zodziu bailiu baile,ir kazin kur ir ka as veikiau praeitam gyvenime.
Pas mus pagaliau atveso,lijo visa nakti ir diena iki 17 val taip ramiai,graziai,gamta atsigavo akyse.Ir dar ryt zada lietu ir kiek atves,tikekimes.Ko linkiu ir jums.
Atsakyti
Bet aš vistiek nesuprantu, kam vyras jeigu peilis jį pavaduoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 08 09, 23:34)
Bet aš vistiek nesuprantu,  kam vyras jeigu peilis jį pavaduoja  bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyžuka,maniškis gi miega kitame gale namo.Aha,kol atbėgs? biggrin.gif mirksiukas.gif
Nu mėgsta jaunimas iššūkius.Mažasis su dviem dar draugais iš Kauno į Nidą mina dviračiais.Ir kam?Jau vakar suviduriavo,valgydamas pakelėse picas,mėsainius.O dieve tokiu oru tokį maistą. bigsmile.gif bigsmile.gif O dar škvalus žada. blink.gif Eilinis mamos nervų išbandymas. ax.gif
Nu va per LRT rodo Preiloje audra ateina. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 10 rugpjūčio 2018 - 06:23
Labas

Ingrida, tavo atveju labai galiotu rusu posakis: maziau zinai, stipriau miegi ax.gif O dabar kiek klapato turi.

Karsciam esant, viduriuot galima net ne nuo maisto. Tai cia vegetaras picas kemsa?

Taip gerai issimiegojau prie atviro lango. Bijau kad kas neiliptu nakti katinu kopeciomis, tai vakar kaimyne prikalbinau atvirom gonku durim miegot, bet pas ja sunys isgirstu.
Atsakyti
Bandau suprasti, o ko jūs bijote, peilis prieš ką ir kaimynės šunys - prieš žalčius, šikšnosparnius, ar prieš dvikojus padarus unsure.gif ?
Vakar pavėžėjau pakeliui tokią moterytę, kuri gyvena viena vienkiemyje, o dar ten taip krūmais apaugę, prie pat trobos, tikrai bijočiau, nors ir nežinau ko. O ji sako, kad priprato, nebijo, nėra ko bijoti. Pas mus vakar visus aplinkinius kaimus čigonės aplankė, nežinau, ar bėdos pridarė kam nors, bet ėjo per kaimus, siūlė kažką pirkti. Pas mus taip dažnai neužrakinta, mes, atseit, kažkur netoliese blink.gif .
Koks stiprus vėjas, matyt, atneš kokį škvalą.
Atsakyti
vasarema, mes dvikoju bijom, o kiti tavo isvardinti gyviai - baika biggrin.gif Kaimynes sunys del garsinio signalo mirksiukas.gif

mano tevas visa gyvenima vienkiemy gyveno, retai lauko duris uzstumdavo. Kai as nuvaziuodavau tai durys budavo uzstumiamos ir langu kabliukai suziureti.
Atsakyti

Labas rytas,

vasarema,as bijau tamsos,man neaiskus garsai kelia nerima,o ziniasklaida irgi daro nemaza itaka mano baimem.
Pas mus pyle kaip is kibiro lietus visa nakti,net smagu buvo klausyt jo lasu bildesio i stoga.Reriks vaziuot i soda,paziuret ka gero jis ten padare.
Del vegetaru,kad valgo picas,tai cia normalu,nes gi picos buna ir vegetariskos,antb virsaus su ananasu,suriu,vynuogem,bent pas mus,dar su varske ir visokiom uogom,su darzovem ir daug pomidoru,ju padazo ir surio.Ir gana populiarios musuose.
Linkiu ir jums sulaukt gausaus lietaus.
Atsakyti
Laukiam, oi lietučio laukiam..., renkasi debesai, tai gal ir sulauksime.
Kažko bijau daugiau parašyti, gal tik apie orą biggrin.gif
Ai, mano sodelyje beveik visi lapai kiauri, nupurkšiau, bet dėl katytės negaliu, ji vaikštinėja ir lapus pagraužia, nenoriu jai pakenkti. Tad šiemet be jokių chemijų gyvenam.
Tiesa, pamenat, kur lidle pirkau, lauko kinrožės pražydo. Šiemet palieku belikur susodintas, kitąmet persodinsiu į daugmaž pastovias vietas, jei neiššals.
Atsakyti
Ate, technika tai su kondiškėm, bet lauke tai siaubas. Šiandien vežė grūdus ir vienu metu vienas priekabos ratas sulūžo, o kitą nuleido. Atvažiavusi dirbau sargu, kol atvežė atsarginius. Stovint taigi variklio nebirzginsi. Atsidarau langus kiaurai, kaip tyčia ant žvyrkelio, kas pravažiuoja - tumulai dulkių. Vos pamatau, langus vėl uždarau. Siaubas, koks karštis.

O dėl baimių. Visokių žvėrių nebijau. Vaikystėje eidavau 2 km į kiną, žiemą jis baigdavosi kažkur po 9. Kelias pro kelias sodybas, miškelius. Tai kaip ir pripratusi naktį valkiotis be jokio šviesos šaltinio. Akys apsipranta ir žygiuoji. Kartais būdavo nejauku, miškeliuose kažkas traškėdavo. Paskui jau paaugusi viena miegodavau kitame namo gale, toliau nuo tėvų. Ir langai atviri būdavo. Peilio nesiguldydavau. biggrin.gif
Dabar gyvenu toliau nuo gyvenvietės. Aplinkui slankioja smulkūs žvėreliai. O nakvoti viena nebijau, nakčiai įsijungiame signalizaciją. Tik negirdėjau, kad kas brautųsi į namus taip naglai. Gal po sandėliukus kartais praeina, kažką pavagia. O kur mane pavogę dėtų ? Nelabai jau prekinė išvaizda. biggrin.gif Be to, visi banditėliai seniausiai po anglijas išsivažinėjo.

Beje, šikšnosparniai gyvena palėpėse. O žiemai gali į rūsius sulįsti. Pas anytą kekėmis kabodavo bulvių rūsyje.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 10, 18:21)
Ate, technika tai su kondiškėm, bet lauke tai siaubas. Šiandien vežė grūdus ir vienu metu vienas priekabos ratas sulūžo, o kitą nuleido. Atvažiavusi dirbau sargu, kol  atvežė atsarginius. Stovint taigi variklio nebirzginsi. Atsidarau langus kiaurai, kaip tyčia ant žvyrkelio, kas pravažiuoja - tumulai dulkių. Vos pamatau, langus vėl uždarau. Siaubas, koks karštis.

O dėl baimių. Visokių žvėrių nebijau. Vaikystėje eidavau 2 km į kiną, žiemą jis baigdavosi kažkur po 9. Kelias pro kelias  sodybas, miškelius. Tai kaip ir pripratusi naktį valkiotis be jokio šviesos šaltinio. Akys apsipranta ir žygiuoji. Kartais būdavo nejauku, miškeliuose kažkas traškėdavo. Paskui jau paaugusi viena miegodavau kitame namo gale, toliau nuo tėvų. Ir langai atviri būdavo. Peilio nesiguldydavau. biggrin.gif
Dabar gyvenu toliau nuo gyvenvietės. Aplinkui slankioja smulkūs žvėreliai. O nakvoti viena nebijau, nakčiai įsijungiame signalizaciją. Tik negirdėjau, kad kas brautųsi į namus taip naglai. Gal po sandėliukus kartais praeina, kažką pavagia. O kur mane pavogę dėtų ? Nelabai jau prekinė išvaizda. biggrin.gif Be to, visi banditėliai seniausiai po anglijas išsivažinėjo.

Beje, šikšnosparniai gyvena palėpėse. O žiemai gali į rūsius sulįsti. Pas anytą kekėmis kabodavo bulvių rūsyje.

Šikšnosparniai, brrrrr, nejauku. Jei vakare užsisėdim zuja pro pakaušius. Pilni ąžuolai.
Viduj dirbančiam kondiškės, jums lauko vėjas tokiam karštį, kaip karštas fenas. Nepavydu, užuojauta.
Bijau to ką girdžiu, bet nematau. Stogo pakalimai šaudo ir gegnės dar džiūna- poška, viena nežinau ar kaimuke būčiau ir su šune nežinau ar būčiau.
Ryt vyrai pradės gipsą sukt. Laukia gražaus darbelio. Vaikis jau užsiprašė ant žarijų vištą iškept, nors jau sakė atsivalgęs. Jau kokios trys savaitės vištienos nebuvo, pasiilgo.
Šiemet broileriai taip gerai sekės, užaugo visi, puikūs.

Atsakyti
Mano mažasis vegteras kol pusmartė mato,kai grįžta pas mamą kerta mėsytę. mirksiukas.gif
Bijau dvikojų,kaimynus turime socialiai remtinus,pusę šeimos sėdintys kalėjimuose.Kai prasilenkiu pro einančius keliu,pagaugai nueina. blink.gif blink.gif
Turiu savaitgaliui užsiėmimą,keturkojį draugą,bet paliktas truputi verkė,tikiuosi naktį bus ramus,ne pirmą kartą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 08 10, 20:02)
Mano mažasis vegteras kol pusmartė mato,kai grįžta pas mamą kerta mėsytę. mirksiukas.gif
Bijau dvikojų,kaimynus turime socialiai remtinus,pusę šeimos sėdintys kalėjimuose.Kai prasilenkiu pro einančius keliu,pagaugai nueina. blink.gif  blink.gif
Turiu savaitgaliui užsiėmimą,keturkojį draugą,bet paliktas truputi verkė,tikiuosi naktį bus ramus,ne pirmą kartą? ax.gif

Valio. Lyjaaaaa, tyliai, ramiai, smelkiančiai. Dudulis toli ksžkur girdis. Kad taip nors per naktį. O gal dar ir rytoj... bigsmile.gif
Atsakyti