Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Laba.
Nelijo , džiūstam visai.
Išmėsinėjom paršą, dar vienas eilėj. Šaldiklį dar vieną užsakiau. Eina kaku...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Man tai žiauriai trūksta lietaus.Tą lašelį žemelė prarijo tiesiog. ax.gif
Ko gero vakare varysime sodybon miegoti,pavargome nuo vaikų šurmulio vakarais lauke.Žvygauja iki vidurnakčio,girdėjau jau viena moteriškė rėkė,kad eitų namo pagaliau.Išgėriau tabletę,kad užmigčiau. ax.gif Ačiū buvusiam pirmininkui išpuoselėjo kiemą,pristatė treniruoklių,renkasi visas rajonas. blink.gif blink.gif Mūsų toks ramus namas buvo.Dabar dar tie nuomininkai atsikėlė,laukiu kada mūsų moteriškės pasius,nuo lakstymo laiptinėje,durų trankymo. mirksiukas.gif
Liniuk- 4u.gif 4u.gif Tu kiek miegi?
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 08 08, 06:59)
.....
Labas rytas.
Man tai žiauriai trūksta lietaus.Tą lašelį žemelė prarijo tiesiog. ax.gif
Ko gero vakare varysime sodybon miegoti,pavargome nuo vaikų šurmulio vakarais lauke.Žvygauja iki vidurnakčio,girdėjau jau viena moteriškė rėkė,kad eitų namo pagaliau.Išgėriau tabletę,kad užmigčiau. ax.gif Ačiū buvusiam pirmininkui išpuoselėjo kiemą,pristatė treniruoklių,renkasi visas rajonas. blink.gif  blink.gif Mūsų toks ramus namas buvo.Dabar dar tie nuomininkai atsikėlė,laukiu kada mūsų moteriškės pasius,nuo lakstymo laiptinėje,durų trankymo. mirksiukas.gif
Liniuk- 4u.gif  4u.gif Tu kiek miegi?

Labas rytas,
pas mus kažkaip sausa, nors rytais rasa didžiulė. Kur pievą nupjovė-gelsta, nepjautas plotas gražus, žalias.
Ingrida, o kodėl jūs nenorit sodyboj pagyvent? Juk vėsiau gerokai ant žolytės. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 08 rugpjūčio 2018 - 08:11
Sveikutes 4u.gif
Matyt, nusikaltome, nėra šiandien kavos.
Ruduo artėja, gandrai kviečia brolius kelionėn. O vienas per pastarąją savaitę lizdą susuko pas kaimyną ant elektros stulpo. Niekada ten lizdo nebuvo prieš tai. Matyt, nori užbaigti statybas, ne neprisijungė prie kitų praskrendančių gandrų, nors tie ir kvietė labai triukšmingai. Gal pasivys.
Gėlynai mano skurdžiai atrodo, laukiu vėlyvių, tai tas plotas tuščias dabar, flioksai į pabaigą, visai nepuošnus, vien rudbekijom sausra netrukdo ir jurginai džiugina, dar levanda atsigavo ir naujų žiedynų padavė.
Atsakyti
Labas

vasarema, gal Ingrida sodyboj ir be rysio arba vakar is misko negrizo, kad snd. vel miske but.

Meri, kai tu sakei, kad tavo meine lakstanti, neimanoma ramiai nufotkint, tai kazkuri patare nufotkint miegancia.Grazi katuke, jauc puse tavo lovos uzima miegodama.

Ingrida, tokia realybe gyvenant daugiabutyje. Ka noriu, ta darau.Vaziuokit sodybon per vasara.

Ar as cia viena tokia pastabi? ax.gif Kai Meri nebuvo pora men. temoj ir ates nebuvo. Grizo Meri, grizo ate. Suprantu, kad pas jus abipuse nemeile, bet man jus abi patinkat. Uzmeskit viena kitai ignora ir bus ramu, nematysit ka viena ar kita raso.

Taip buvau su draugais susiplanavus savaitgaliui i Jurmala. Vakar vyrui biliotenis, rytmas nusimuses, siandien kardiologas, laukia vel ligonine ir elektrosokas. Taip siandien saves pagailejau, kad nedaug truko iki asaru upelio unsure.gif
Atsakyti
Seikos,

neturiu ka rayt tai nors pasisveikinsiu smile.gif

dabar gelynai atsigavo pas mane prasideda roziu zydejimo antra banga, visai neblogai žydrunas atrodo ypac su lavandomis kartu, išdziuvo nemezijos užtat puikiai karščius atlaiko žioveinis, o nelieju aš nieko tik tiek kiek iš dangaus, o dangus šiemet taupus ant vandens smile.gif

Merri grazus kailis katinuko, gaila, kad nuotrauka tokia maza tik mirksiukas.gif

Atsakyti
pas mane antrakart roziu zydejimas wub.gif

Lyzuka, kur buvai isvykus pasakok, ka matei....

Kazkokia emociskai sunki si diena rolleyes.gif man, kitiems ne, gal. ax.gif

Kaimyne kviete maudytis vaziuot, nevaziavau, tai paliko atviras duris, suniukus ir liepe dabot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 09, 14:16)
pas mane antrakart roziu zydejimas wub.gif

Lyzuka, kur buvai isvykus pasakok, ka matei....

Kazkokia emociskai sunki si diena rolleyes.gif man, kitiems ne, gal. ax.gif

Kaimyne kviete maudytis vaziuot, nevaziavau, tai paliko atviras duris, suniukus ir liepe dabot blink.gif

Sapniuk nieko mandro, pažįstamas nusipirko laivelį kažkoki nežinau kaip tiksliai pavadinti, kateris gal ar kokia mini jachta, ačioj dvi kajutės miegot, gyvent, viršuje viena ir toks tentas tai po marias visa diena kurasavom mirksiukas.gif
Atsakyti
tai visai mandrai, nesikuklink 4u.gif

Stengiuosi islaikyt vesa namuose, ypac mamos kambary. Pati gonkelin issikrauscius, langas atidarytas, pledas ant lango, vejalis prapucia, liepota.
Atsakyti
Kuliame. Karštis beprotiškas, važiuosime vakare į ežeriuką maudytis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 09, 14:23)
Kuliame. Karštis beprotiškas, važiuosime vakare į ežeriuką maudytis.

o vanduo ežeriuke nors kiek vėsesnis nei vakaro oras? Vakar per žinias klausau, kad jūroj 23 vandens temperatūra. Žvilgtelėjau termometran, ten 24. Čia jau vakare, sutemus. ax.gif
O tavo technika naujoviška, su kondišinais ir navigacijom?
Atsakyti
Eikit,galvojate išsimiegojau????? blink.gif blink.gif
Iki pusėsė pirmos perrinkinėjau uogas,kai sutemo,prieš tai rinkau skyniau obuolius,kriaušes,slyvas.Pilni medžiai gėrio. wub.gif wub.gif
Pusę pirmos išjungiau teliką ir viskas.Atrodo kažkas ateina prie langų ir žiūri.Užuolaidų nėra bambukinės žaliuzės,tai viskas matosi. bigsmile.gif Atrodo kažkas tipena,dar mb sakė,kai žiūrėjo teliką kažkas graužėsi,na galvoju,dabar ateis kokia žvynė,o gal žaltys?Pražiūrėjau pro langą į žvaigždes iki trejų. ax.gif MB išėjo į kitą galą miegoti,tai pasidėjau ir peilį šone. mirksiukas.gif Negalėčiu gyventi vienkiemyje. biggrin.gif
Dar su šikšnosparniais pasisveikinome,taip ir nesupratome vistiek kur jie gyvena ar ąžuole a ūkinio antrame aukšte???? bigsmile.gif
Darbinga diena buvo,tik dabar valgau nuo ryto ir dar ką??Kebabą. bigsmile.gif ax.gif Nieko nebe gaminu. ax.gif
Atsakyti