Labas
oi, kaip prilijo.
Labas rytas.
Ne stebuklas palijo,vat kad kokias dvi dienas.
Pas mane lietaus 5 mm . Per dieną išgaruos.
Labas
vakar mano skalbinius tris kartus lietus praskalavo.
vakar mano skalbinius tris kartus lietus praskalavo.
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 06, 09:01)
Labutis,
Sapniuk,jei skalbinius skalauja lietus,reiskia brangusis eina sonan,taip liaudies ismintis sako.
Pas mus dar kepina.bet jau antradienio nakti rodo busiant lietaus ir atves iki 21-24.But gerai ,jei pildytusi.Savo porus purskiu vis nuo visokiu vabalu purskalu,tai auga smarkiai,kad ir apskare,gal pergalesim ta muse vilko puse.
Savo derliuka dar sureguliuoju be konservavimo,tai galiu tinginiaut,bet tik su cukinijom kiek blogiau,niekam neikisu,kita met ju bus tik 1 krumas vietoj 4.!
tfu, tfu, tfu per kairi peti ir medinian stalan pabarbenau
Galejai nesakyt, o tai dabar....
Niekada uz kita negali garantuot, kartais as uz save negarantuoju
Galejai nesakyt, o tai dabar....
Niekada uz kita negali garantuot, kartais as uz save negarantuoju
Žadėjo ir pas mus lietų ir nėr.
Labas rytas.
Palinkėkite rasti voveraičių.
rasi, rasi, bent mano krastuose ju visada yra. Na ziema neieskojau
Labas rytas
pasibaige ramybe mano, renovuoja triauksti kitoj pusej gatves, aikste vercia, asfakta drasko 8 val. pradeda visokiais garsais bildet. Dar musu gatvele rekonstruos, na tuo paciu man vandeni ir nuotekas atves.
Labas rytas
pasibaige ramybe mano, renovuoja triauksti kitoj pusej gatves, aikste vercia, asfakta drasko 8 val. pradeda visokiais garsais bildet. Dar musu gatvele rekonstruos, na tuo paciu man vandeni ir nuotekas atves.
Ingrida, ar vakar negavai lietaus ? Toooks debesiukai kabojo virš tavęs. Pas mane tik kokią minutę palijo, gerą rasą padarė.
Pas mus nelyjo.
Priminkit foto talpyklos pavadinimą, perinstaliavus kompą tikriausiai nė karto iš jo nuotraukų nekėliau, neprisimenu. Kažko per part.lt nesigauna. buvo kažkokios rusiškos, kurias naudojau.
Papildyta:
Mieganti, kaip ir prašėt Sakau, nefotogeniška mano katytė.
Lb noriu atostogų. Turbūt pirmą savaitę ar gal net visas dvi voliočiausi lovoje, kol pradėtų nuo gulėjimo skaudėti šonus.
Priminkit foto talpyklos pavadinimą, perinstaliavus kompą tikriausiai nė karto iš jo nuotraukų nekėliau, neprisimenu. Kažko per part.lt nesigauna. buvo kažkokios rusiškos, kurias naudojau.
Papildyta:
Mieganti, kaip ir prašėt Sakau, nefotogeniška mano katytė.
Lb noriu atostogų. Turbūt pirmą savaitę ar gal net visas dvi voliočiausi lovoje, kol pradėtų nuo gulėjimo skaudėti šonus.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 07, 10:35)
Ingrida, ar vakar negavai lietaus ? Toooks debesiukai kabojo virš tavęs. Pas mane tik kokią minutę palijo, gerą rasą padarė.
Laba, lijo pas mane, kelis kartus su pertraukėlėmis