Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labutes,

Ingridel,kokie vaizdai!primena man 1960,kai mus paaugles anukes mociute vesdavosi i vadinamas trakas rinkt brukniu.Man budavo lg bausme,bet negi pasirodysi negera mociutei.Rinkdavau atsigulus,atsisedus,visaip kraipydavausi,budavo be galo nepatogu.Zalios uogos man jos neskanios,valgyt nesinorejo,tekdavo skint.
Kiek daug uogu ant sakeliu!!Smagu,kai megsti tai daryt.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lis ne lis?Žada,bet nebe tikiu. ax.gif
Atsakyti
Labukas saulelės
Darbe vėl viena diena atostogų,aišku turėtų būt gamybinė prastova,bet kur rasi tokį durnių,geriau atostogų dieną nuknecint
Merii sveikutė,parodyk savo meinukę,gal nors miegančią nufotkink
Visos blusos numiršta iš karto paskaičius apie Ingridos keliones po miškus ir taip sugeba kažkokie gyviai sukandžioti,o jei dar miške......tai iš viso šakės
\Jūs man durnai paaiškinkit,nu yra Liniuko kiaulaitės tvarte,uždarytos,po lauką kaip šuniai nelaksto,kaip jos gali tą marą pasigaut,kad liepia visas išpjauti
Nors aš miesto vaikas,na kurortava,bet kaime man geriausia,savas kiemas,ramuma,man miesto užtenka kiek nuvažiuoju,nudurnėčiau sėdėdama tarp keturių sienų
Atsakyti
Labas

nulijo su padudenimais biggrin.gif
Atsakyti
Nulijo be įgarsinimo. Galėjo ir daugiau. Skambini brolis, gyrėsi, kad pas juos visą valandą kaip iš kibiro. O pas mane gal 20 min. Tai , ne, reikia dar mane erzinti. blink.gif Išsižadėsiu jo, jeigu dar išgirsiu, kad vėl lietų susisėmė.

Lady, kiaulių maras labai parankus didiesiems kiaulių kompleksams. Jų kiaulės draustos, o išnaikinti konkurentus svetimomis rankomis - kas begali būti geriau. Atrseit , atlėks žiurkė iš miško ir atneš marą. Ar pereis šernas per pievą, po kelių valandų Liniukas eis pas karvę, prilips prie batų ir parneš. Mano supratimu - tai nuostolis pačiam žmogui ir niekam daugiau. Bet ne, reikia priverstinio nuostolio. Va taip ir gyvename, kai siautėja nebaudžiama veterinarija.

Pririjau nuosavo arbūzo, vos prakvėpuoju. Labai jau skanus buvo.
Atsakyti
Mes irgi savus arbūzus kertam smile.gif
Faktas tas, kad kiaulės nuo šernų užsikrėtė, o ne atvirkščiai. Tai ir reikėjo naikint šernus, bet medžiotojai tik vaipėsi iš to. O dabar pas vieną žmogų rado iš 4 vieną užsikrėtusią, tai visų mėsą net iš šaldiklio paėmė. Man neaišku, kai taip pavojingas tas virusas, kaip gali tik 1 užsikrėst.
Kaliošai seniai kiti persiaunami tvarte, kilimėlis su biocidu, svetimi nevaikšto. Tam ir reikėjo visiems deklaruot kiaules, kad paprasčiau būtų susitvarkyt.
Jokio lietaus, viskas džiūna.
Pomidorų priskyniau galybę, ryt reiks sultis spaust.
Atsakyti
Labas.
Užsukau 5 litrus pomidorų sulčių, užšaldžiau, supjausčius, kibirą paprikų. Rytoj viską reikės kartoti blink.gif . Miške taip ir nebuvau, bruknių neturiu, o kriaušių šakos viena po kitos lūžta, nepadeda bandymai paremti. Gal ryt išsiruošim į mišką
Gervuogių labai daug, valgom šviežias, bet taip ir nubyrės, nemoku nieko iš jų padaryti žiemai.
Labai gaila Liniuko paršiukų. Liūdna, kad niekam nerūpi paprastas žmogus. Pas mus seniai negalima kiaulių laikyti. Žinau, kad laiko kai kas, matyt, niekas ir nedeklaruoja, jokio maro negirdėjau. Nelabai juo ir tikiu.
Atsakyti
Labas rytas.
Mes tai melionus kertame.Jau po du ir vaikams sudėjau. mirksiukas.gifvartotojo įkelta nuotrauka
[url=https://radikal.ru]vartotojo įkelta nuotrauka[/url
Po pietų mb sesers gimtadienis,pabandžiau vakar dar dėžutę pagaminti,kaip jaunamartei baltų gėlių pagrindas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 rugpjūčio 2018 - 04:51
Vasarema, kukliai tu su savo 5 litrais pomidorų sulčių. Aš šiandien, na jau vakar, 45 litrus prisukau. Vsio, pomidorų didumas jau sudorotas, nedžiovinsiu, padažo nevirsiu, dar yra. agurkus dar reiktų nusirinkt, nes jau sudžiūvę. Mačiau, aviečių jau yra.
Jurginėlis sveikas ir gyvas, poilsiauja sodyboj, kaip priklauso. biggrin.gif Laisto, ravi, konservuoja, marinuoja, gal ir uogauja biggrin.gif
Ingrida, nu fainai tie valgomi skanėstai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 05 rugpjūčio 2018 - 00:23
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaip tingėjau keltis. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Liniuk, visada sakau, kad jūsų visų darbštumas ir darbų apimtys mane akina. Aš pasitempsiu su pomidorų sultimis. Vakar dar 5 litrus padariau. 10 litrinių stiklainių marinuotų, 10 stiklainių savo sultyse, 10 mažesnių stiklainių padažo padaryta, likusieji bus sultims ir padažui. Nedidelį padažo stiklainiuką dažnai į sriubą įdedu, pernykščių neliko. Nedžiovinsiu ir aš šiais metas, labai daug darbo ir pernykščių liko. dabar kovoju su kriaušėmis, net bruknių pririnkome. Ne kibirais, žinoma. Buvau gavus iš Jurginėlio be galo skanią bruknių ir pipirų uogienę. Jei dar susiruošim bruknių, bandysiu iš aš makaluoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 05 rugpjūčio 2018 - 09:23
Sėdžiu atsipūtusi. Vakar tokiame liuks baliuke gamtoje buvome.
Eisiu balandėlių gaminti ir lietaus laukti.
Atsakyti