Labas rytas.
Liniuk-
Varau uogauti kol nekaršta tiek.
Gal ištversiu?Nes vakar kol grybavau nuo 6 iki 10 galva šlapia buvo nuo prakaito,grynai šlapi plaukai.Už tai 2 kg šonan. Paskui tiesiai sodybon,išpirko visus obuolius ,nesitikėjau avietiniai tokie mažiukai,o tuos visus išpirko.
O svarbiausia pilnas turgus jau bruknių.Ar berasiu?Ale voisi nori būti gudresni,juk tik nuo šiandien galima rinkti?
Liniux, o ka pas tavo kiaulaites maro uztiko? Negi taip atvaziavo ir ispjaukit.
Oi, Ingrida, kaip as tau nepavydziu Bruknes gal ne taip grieztai, spanguoles labiau ziuri.
Labas
Oi, Ingrida, kaip as tau nepavydziu Bruknes gal ne taip grieztai, spanguoles labiau ziuri.
Labas
Nerado, bet rajone keli židiniai yra, o ir per radiją girdžiu, sako tą patį ministras. Toks karštis, kaip tiek mėsos sutvarkyt. Kažkaip auksinės, bet su motininėm lauksim,kol atsives, rizikuosim.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 08 01, 12:58)
Kažkaip auksinės, bet su motininėm lauksim,kol atsives, rizikuosim.
Planšetė vietoj suksimės parašė auksinės
Sapniuk,tai nuo šiandien jau galima uogauti.
O kiek uogųųųųųųųųųųų 10 valandą jau turėjau 2.5 kibiro. Galėjau dar uogauti ir uogauti,bet labai toli išnešti iki mašinos.O jau 10 karšta darėsi kirtime.Vabalų nei vieno ir jiems karšta? Ryte rūkas miške ir stirna šlumš šlumšt per kemsynus.Pirma mat buvau miške paskui vyriškis atėjo,moteriškių balsus girdėjau.Gyvatę girdėjau šnypščiant moviau tolyn ir joms protas pavažiavęs nuo karščio.
Rytoj nuo ryto mausiu vėl.
O kiek uogųųųųųųųųųųų 10 valandą jau turėjau 2.5 kibiro. Galėjau dar uogauti ir uogauti,bet labai toli išnešti iki mašinos.O jau 10 karšta darėsi kirtime.Vabalų nei vieno ir jiems karšta? Ryte rūkas miške ir stirna šlumš šlumšt per kemsynus.Pirma mat buvau miške paskui vyriškis atėjo,moteriškių balsus girdėjau.Gyvatę girdėjau šnypščiant moviau tolyn ir joms protas pavažiavęs nuo karščio.
Rytoj nuo ryto mausiu vėl.
liniuxxxxx, tai kaip gyvensi be kiauliukių Kažkur rado ar nerado, o kenčia tai visi.
Reikia katytę pagaut ir net surišt kad nufotkint, vienoj vietoj nepabūna, gal sekmadienį ištaikysiu jei tikrai norit Didelė jau, kai nugula, tai pusę lovos. Mama aštuonis kg sveria, tai ji sterilizuota, bus dar sunkesnė. Jau karčiukai aplink kaklą pradėjo augt, o gal man ir vaidenasi taip.
Diedui su galva negerai, nuėjo nuskynė žalius pomikus, nes tipo lūžta šakos, tai kaip man nesinervinti, nafig nesikeikus..., nei kas jo prašė nei sakė, nu vienžo tvardausi ir pykčio nelieju, nusipirksiu turguje raudonų
Reikia katytę pagaut ir net surišt kad nufotkint, vienoj vietoj nepabūna, gal sekmadienį ištaikysiu jei tikrai norit Didelė jau, kai nugula, tai pusę lovos. Mama aštuonis kg sveria, tai ji sterilizuota, bus dar sunkesnė. Jau karčiukai aplink kaklą pradėjo augt, o gal man ir vaidenasi taip.
Diedui su galva negerai, nuėjo nuskynė žalius pomikus, nes tipo lūžta šakos, tai kaip man nesinervinti, nafig nesikeikus..., nei kas jo prašė nei sakė, nu vienžo tvardausi ir pykčio nelieju, nusipirksiu turguje raudonų
Meri, jeigu tavo kaciui karčiai dygsta, apsičiupinėk. Gal tau liūtuką įkišo ?
Pomidorus dėk ant palangės, po savaitės bus raudoni. Ypač jeigu kartu padėsi kokį alyvinį obuolį.
Liniukai, vištinas garantuotai nuo karščio. Kažkada išvažiavome prie jūros, anyta prižiūrėjo. Tai vis į tokią dėžę uždarydavo. Per dvi dienas ar ne keturi kebekšt. Kiauliukų gaila.
Nieko nedarau per karštį, o ir nėra kada. Buvo daug užsakymų, kol susvėriau, kol išvežiau.
Ingrida, dievaži, tu fanatikė. Kaip galima per tokį karštį miške valkiotis ?????
Pomidorus dėk ant palangės, po savaitės bus raudoni. Ypač jeigu kartu padėsi kokį alyvinį obuolį.
Liniukai, vištinas garantuotai nuo karščio. Kažkada išvažiavome prie jūros, anyta prižiūrėjo. Tai vis į tokią dėžę uždarydavo. Per dvi dienas ar ne keturi kebekšt. Kiauliukų gaila.
Nieko nedarau per karštį, o ir nėra kada. Buvo daug užsakymų, kol susvėriau, kol išvežiau.
Ingrida, dievaži, tu fanatikė. Kaip galima per tokį karštį miške valkiotis ?????
Nežinau, kaip gyvensiu Nesam pirkę parduotuvinės mėsos gyvenime.
Verdu cukunijų mišrainę, kur su kons. ananasais. Pernai valgėm skaniai, gal ir šiemet dar skanu bus
Verdu cukunijų mišrainę, kur su kons. ananasais. Pernai valgėm skaniai, gal ir šiemet dar skanu bus
Labas rytas.
IK dar ryte norma miške,pauogausiu iki 10 ir užteks.Va man konservuoti tokiu oru tai būtų šakės.
Kur mūsų Jurginėlis?Pasiilgau.
Labas
Ingrida, ka as tau blogo padariau, kad tu mane i miska kvieti? As tiek mirtinu grieku neturiu.
Jurginelis seniai buvo.....
Ingrida, ka as tau blogo padariau, kad tu mane i miska kvieti? As tiek mirtinu grieku neturiu.
Jurginelis seniai buvo.....
Sapniuk,aš draugiškai kviečiu palaikyti kompaniją.
Pirmą kartą taip uogavau,apie 9 kad pradėjo kaitinti,išsirengiau po liemenuku,galvojau jei ką sutiksiu tada apsirengsiu.Jei ne gyvatės galėjau ir basa vaikščioti po samanas.Tik malūnsparnis praskrido,gal nematė?
Sunkiausias darbas buvo viską išnešti prieš saulę 3 km.
nu, jei be liemenuko butum tai dar dar As po kiema taip vaikstau ir galvos nesuku
oho, koks derlius
oho, koks derlius