Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2018 07 30, 18:46)
Ate,praktiškai nieko nekonservuoju,niekas nevalgo,o ir kaisti prie ugnies????? bigsmile.gif  bigsmile.gif Viską į turgelį,aš neilgai porą valandų,viską stengiuosi kaip geriau ir greičiau.Dar voveraičių savo malonumui parinksiu prie asortimento agurkų,pomidorų ,kiaušinių ir jau du stalai pilni. bigsmile.gif
Trečiadienį kaip sąžininga lietuvė mausiu bruknių,jei bebus?Nes turgus jau pilnas. bigsmile.gif  bigsmile.gif
Mano svogūnai kad sužėlė,gražu pažiūrėti ,laiškai,o kad dievulis dar duotų lietaus? mirksiukas.gif

Šaunuolė. Pas mus nėra kam turgelin važiuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 30 liepos 2018 - 19:10
Labos,
cia Lyzuka perkele mintis is Fb i SM biggrin.gif
Pasidalinau vestuviu kuriozais,tai ten mozojasi visi tortais.Ir isvis,uzsienyje mada tekst su tortu i veida per gimtadieni,ar galva igrust i torta per gimtadieni,ismozot tortu marmuzes vieni kitiems,matyt jiems tai reiskia ,kazkoks paprotys.
Man maistas-Dievo dovana ir tyciotis is jo ne valia.
Kiekviena pavasari sodinu ir atrodo visko mazai ir kiekviena rudeni nezinau kur det derliu.Brolio,sunaus seimos aprupintos,anukai darzoviu kratosi,konservuotu nevalgom,vargas del derliaus.Ir to darzo tiek tera,is dvieju aru,gal trecdalis neapsodinta(siltnamis,plotas nameliui paliktas,vistoms).Ir vistiek per daug..
Dalinu sodo kaimynam,kurie to neaugina,duodu pastininkui,kirpejai,nu bet cia ne iseitis.MB pyksta,sake puse visokie gyviai ir ligos sueda musu triuso,kita puse isdalinu,tai kam as dirbu?Nu perdeda jis cia,lieka daug,valgom pilnais zabtais.
Turgeliu nera,o jei ir butu,reikia daug tyrimu,kad savo parduotum.anglai atsargus.
Isvada.daug sodint gelynu,kad dziugintu aki,daryt didele poilsio zona,o darzovem 1/3,nu bet tai ne man.
Atsakyti
Gerai sesuo daro,sodas žole užsėtas,keli medžiai ir namelis poilsiui.Nupjauna tik žolę.O aš taip nemoku,man turi būti veiksmo.Kišu vaikams kiek įmanoma.Į UK nenusiūsiu,sūnaus uošviams dalinu,daugiau visi turi sodus.
Kiekvieną pavasarį šeimyna rėkia,kam tau trys šiltnamiai?Įpratau-gyvenimo būdas. ax.gif
Treti metai pusženčio giminei padedu parduoti medų,apie 100kg.Sekmadienį jau atvežė dvi dėžes tik išsukto grikių.Mes kad ir turime savo,man grikių skaniausias. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Man kai reikia grybauti važiuoti,aš jau nekantrauju visą naktį kada kada važiuoti? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 07 31, 04:46)

Labas rytas.
Man kai reikia grybauti važiuoti,aš jau nekantrauju visą naktį kada kada važiuoti? ax.gif  mirksiukas.gif

Labas rytas, ačiū, ūž pusrytėlį. Žaviuosi tavo energija.
Atsakyti
Labas rytas.
Aš visomis Jumis žaviuosi. Ate irgi taip kukliai virtuvėje nevergauja, bet taip lengvai kurią dieną „paskynė pomidorų, padarė sulčių, vakare, kai atvėso“. O aš žiūriu į pintinę pomidorų (na tokią nemažą, vos parvilkau), paprikų du kibirus, agurkai neskinti, bet gąsdina, kad peraugs ir galvoju... gal kaimynė neturi, nes bendradarbės jau apdalintos...
Kriaušių daug, ankstyvesnes skinti verkiant reikia, viena šaka nulūžo, reikia bruknių nuvažiuoti, jei Ingrida leidžia jau rytoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 31 liepos 2018 - 08:01
Sveikos

nu jau medaus kainos po 7 eur...kosmosas, gaila kad mums Panevežys toli mačiau skelbmus tik po 5 mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus po 7, Panevezy nezinau.

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 07 31, 11:17)
pas mus po 7, Panevezy nezinau.

Labas

Lyžuka, pas mano bitininkus puslitris 4 pinigai. Kiek kilogramas nežinau. Medus skanus, geras. jei kažkaip galėčiau perduoti, galiu nupirkti.
Atsakyti
Ingrida, vakar Panevėžyje ant Kauno kelio lijo. Iki mūsų nepriėjo. Sausa, nors verk. Šiandien ryte vos keli lašai nukrito. Žemaitės kaltos, ten pas jas viskas išlyta. Ir pas vilnietes. blink.gif
Atsakyti
negailek, nors zemaitems gerai, o tai dziutumem visos kartu.

skaiciau viena tema SM siandien. APIE VYRUS IR GROZI. gALIMA KOMPLEKSUS ISIVARYT ax.gif Ypac pasakymas ,,susidejo papus", kaip kiausinius i karzinka biggrin.gif , pasidare lupas....
Nereik man nei papu detis, nei lupu darytis, pati sau grazi flirt.gif
Atsakyti
Aš gal ne žemaite, vakar tik pakrapnojo.
Vakar iki pietų sūriai, paskui papjoviau 12 broilerių, šiandien išvežėm. Grįžus radau vieną negyvą, ar cia nuo karščio, nu gaila, užauginti.
Pomidorų sultys kažko labai skystos gavosi.
Esu pikta, reik kiaules išpjaut, VISAS. Ir su paršeliais pilvuose. Sakė, iškas vyras su traktorių didelę duobę, sumesti visus vidurius. kaip tokias pjaut.
Atsakyti