Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Laba

Yra ir pas mus tie įstatymai ir draudimai triukšmauti. Bet žmonės kantrūs, kenčia. Ten kur nekantrūs, nueina paprašyti tylos, jeigu nepasiseka policija padeda sukontroliuoti. Pas mus buvo tvarka tuo klausimu.
O gal kam ir patinka kaimynų muzika, ką gali žinot. Beveik kaip baliuj pabuvojęs bigsmile.gif
Dar atsimenu tokį reikalą, kad jeigu buvo noras švęsti, tai nueini pas kaimynus ir iš anksto perspeji- atsiprašai, kad noresi patriukšmauti iki vėlumos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 28 liepos 2018 - 13:47
Mes arbūzus jau valgom, tuos geltonus, koks skanumas wub.gif
Para, nu niekaip nežydi tavo kvietkelis, toks gražus, vešlus augalėlis, o žiedų nekrauna.
Atsakyti
Gyvenau daugiabutyje. Nedidelis, tik 8 butai. Daugiau niekada... Jau geriau žeminėje gyventi. Amžinai aikštelėje mašinos netelpa, jeigu viename bute atsiras tarakonų, žygiuos per visus. Niekaip negalima susitarti, kaip pagerinti gyvenimo sąlygas ką nors susimetus. Kokia nors ciocė užgieda " aš pinigų neturiu" . Dažniausiai pasakydavau " "kai neturiu pinigų, atkeliu nuo sofos subinę ir einu užsidirbti" . Tada jau ir kiti puldavo kaip užerzintos širšės.
Kai išsikėlėme į savo namą, supratau, kad pati susikūriau sau rojų. O anas gyvenimas buvo išankstinė skaistykla.
Jeigu tenka nakvoti pas kokius miestiečius, tai niekaip negaliu suprasti : už ką? Už ką žmonės savo noru sulindo į tas kamurkes su popierinėmis sienomis ir veiksmų laisvės apribojimu ? Už norą vaikščioti šaligatviais? Už parduotuvę šalia namų?
Atsakyti
Islidejau kaimynes dukra su sunum, marcia su vaikais. Apsikabinom, atsibuciavom, apsiverkem kolektyviai. Dukra 11 val. vakaro isskrenda i Airija. Vakar sake, kad tegu mazylis baigia mokslus ir ji gris i Lietuva. Vyriausias sunus jau grizo. Sunkus tie issiskyrimai.

Kaimietuke, viskas turi savo kaina. Ir saligatviai, ir krautuves salia. Vat kodel man cia taip gera, saligatviai, turgelis, grynas oras, darzas-sodas, ramybe ir pats miesto centras. Gudnas kaimas.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 07 28, 16:23)
Mes arbūzus jau valgom, tuos geltonus, koks skanumas wub.gif
Para, nu niekaip nežydi tavo kvietkelis, toks gražus, vešlus augalėlis, o žiedų nekrauna.

Jau neatsimenu kas turi žydėti ax.gif jeigu pelargonija kuri nors, tai patręšk žydinčių gelių trąšomis, vistiek pražys, arba kompostan mirksiukas.gif dar dabar jodo i vandenį įlašina, sako, kad veiksminga rolleyes.gif nebandžiau

Grįžta kai kurie jau iš Anglijų. Ir gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 28 liepos 2018 - 17:38
Aš ne prieš balius,jei atsiprašo iš anksto(nesu jau toks gyvulys,gal atrodo iš pasakojimo).Juk nieko iki 24 valandos ir nesakiau,bet kai tik tik tokiame karštyje užmiegi ir tave meta garsas iš lovos,čia jau atsiprašau.Kodėl aš turiu likti be miego? ax.gif bigsmile.gif
Oi kaip fainiai pakeliavo dviese. ax.gif Anykščiuose tiek kur galima nuekliauti.Dar ir nuvažiavome iki Niūronių,arklio muziejaus,kur prieš 20 kelis metus rinkdavome mėlynes,paskui palapinėje miegodavome,prie Šventosios maudydavomės.Šiaip ne taip radome tą vietą,po trejų metų pertraukos kaip fainiai nusimaudžiau upėje. wub.gif wub.gif
Ai dar susiradau parduotuvę,iš kurios internetu sisūdavausi siūlus,nusipirkau dar siūlų.Aplankėme turgų,kur nemažai metų teko važinėti.Čia jau neskaitant pramogų parko,.lajų bokštą,basų kojų vaikščiojimo trasą,labirintą,namą apverstą,bilūno kapą............. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 28 liepos 2018 - 17:44
Labuka 4u.gif Pasiilgau visų, bet aš tik pasilabinti ir tiek, nes priminėt lajų taką ir kukūrūzų labirintą.
Šiemet sodinau skiepytus pomidorus ir nepralošiau, ir skonis geras ir vietos nedaug. Nu bet ką aš čia pristojau biggrin.gif
Atsakyti
Merii 4u.gif Kaip gyveni?
Atsakyti
iniuxxxxx, ačiū 4u.gif dar vis atostogų laukime biggrin.gif
Atsakyti
Dirbi ten pat, taip išmąsčiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2018 07 28, 18:36)
jeigu pelargonija kuri nors, tai patręšk žydinčių gelių trąšomis, vistiek pražys, arba kompostan  mirksiukas.gif dar dabar jodo i vandenį įlašina, sako, kad veiksminga  rolleyes.gif nebandžiau

Grįžta kai kurie jau iš Anglijų. Ir gerai  smile.gif

Jei tokias gėles mesiu, tai kas liks. smile.gif Vadinas, dar žydės.
Mano dukra irgi kitais metais jau turėtų pasistatyt namą ir grįžti iš Norvegijos.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk,čia LT statosi namą?
Meri apsipratai darbe?
Išsiaiškinau pas kaimynę visąžinę,kad po mūmis nuomininkai atsirado,kaimynai namą pasistatė. mirksiukas.gif Na tai aišku dėl ko antra para laisto butą? bigsmile.gif bigsmile.gif Toks namas ramus buvo,tie nuomininkai viską pagadina.Penktadienį tik išlindau iš dušo po septynių kelios minutės skambutis į duris.Policininkas klausinėjo apie šalia nuomininkę,žentas prisidirbęs. bigsmile.gif bigsmile.gif
Lygtais lietus kaupiasi?Nereiks gal agurkų laistyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, Vilniuj sklypą nusipirko, jau šiemet planavo grįžti, bet dar nes įgavo.
Ką tik paliko kokį 10 min ir už tai ačiū
Atsakyti