Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

IK, nu baik tu su tom lovoj, miegojau trivieciam kambary viena. dvi dienas balius tesesi.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 07 24, 19:59)
IK, nu baik tu su tom lovoj, miegojau trivieciam kambary viena. dvi dienas balius tesesi.

? hmm.gif aš tikrai nieko blogo negalvoju rolleyes.gif bigsmile.gif tongue.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 24 liepos 2018 - 20:22
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jo IK aš irgi tuo metu iš miško važiavau,daugelis stovėjo šalikelėje,aš tai važiavau,žiūrėdama į kelio žymėjimą.Man baisiau buvo stovėti šalikelėje. ax.gif Niekas nesimatė,tokia liūtis. blink.gif
Atsakyti
Sapniuk, matai kaip gavosi, vistiek joms mintys kirba bile kokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 25, 08:06)
Sapniuk, matai kaip gavosi, vistiek joms mintys kirba bile kokios biggrin.gif

na isdyke moteros ir tiek ax.gif Cia ne veiksmu, o liezuvio prasme ax.gif

Vakar ne laso nebuvo, saulute sviete.

Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas,

Sapniuks,svarbu buvo smagu,o kas atsitiko tame trivieciame kambaryje,tas ir liks tame trivieciame kambaryje... tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsikeliau pagal musu laika,gana anksti,kazkaip toks gaivus rytas,norisi nors ka padaryt namie,nes tuoj ims svilint,tai tik sedet isvepusiai,daugiau niejko nesugebu.
Turejau tokiu graziu poru lysve,kokiu jau seniai neturejau ir ka jus manot,atejo ta non muse,ar kaip ji ten.Eda virsuneles lapu,pradeda nuo poro sirdeles,ji matyt minksciausia ir poras uzsilenkia.Negana to,dar ir tos rudys parejo ant ju lapu,nors raso,kad jos buna dregnu metu laiku,kada susodinta tankiai,atsieit nuo dregmes.Is kur ta dregme?Laitom anksti ryte saikingai,ne kas ryta,nors kaitra pas mus virs 30,tai niekaip nesuprantu priezasties.Siemet puola mano darza visi gyviai,kas tik netingi.Dar ir katina pukuota stora,grazu radau gulinti mano morkose.Galvodavau,kad lapes ta darba daro,o pasirodo katinas.Jau jaunas morkas,tik nuemiau tinkleli,radau isguletas ir toj vietoj isvartytas,nebeaugo jos daugiau.Prismaigsciau morkas pagaliu belekaip,galvoju nelys po jais,ot naivuole,isilinda tarp pagaliu ir guli.Tai kai jokios sprages nepuola morku,tai katinas isguli. bigsmile.gif biggrin.gif Tai va,pasiguodziau,einu pasedet i balkona atsivedint pykti.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 07 25, 08:45)
na isdyke moteros ir tiek ax.gif Cia ne veiksmu, o liezuvio prasme ax.gif

Vakar ne laso nebuvo, saulute sviete.

Labas rytas

o pas mus du kart liūtys praplaukė smile.gif

aha išdykėlės bigsmile.gif ir su liežiuviu išdykaut moka rolleyes.gif nail.gif
Atsakyti
Luety, kažkada augindavau po 7 ha porų. Tik mūsų klimatas kiek kitoks, jokios musės nepuldavo. Gal tripsai kiek apkramtydavo lapus, bet tiek tos bėdos.
Katinui papilk valerijono kelis lašus kokiame nekenksmingame kampe, tregul guli.
Žvėriškas karštis ir dar drėgmė. Iš ryto buvo rūkas. Ką tik iš laukų parvariau, visa gręžtinai šlapia. Surijau ledų porciją, gal kiek atvėsau.
Ingrida, ką randi miške ?
Tau reikėtų gerai įkrėsti, valkiojiesi per tokį karštį miške
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 07 25, 08:30)
Luety, kažkada augindavau po 7 ha porų. Tik mūsų klimatas kiek kitoks, jokios musės nepuldavo. Gal tripsai kiek apkramtydavo lapus, bet tiek tos bėdos.
Katinui papilk valerijono kelis lašus kokiame nekenksmingame kampe, tregul guli.
Žvėriškas karštis ir dar drėgmė. Iš ryto buvo rūkas. Ką tik iš laukų parvariau, visa gręžtinai šlapia. Surijau ledų porciją, gal kiek atvėsau.
Ingrida, ką randi miške ?
Tau reikėtų gerai įkrėsti, valkiojiesi per tokį karštį miške
  blink.gif

Va tokios mano poru ligos.Tik ka ieskau google,sakau,gal turi kokiu trucu jiems,deja deja,aiskiai raso,kad nieko negalima jiems padaryt,kad apsaugot nuo tu dvieju ligu.Skint lapus,naikint juos ir tiek ziniu.Labai gaila,iki ziemos sunaikins mano porus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 liepos 2018 - 10:05
dzievuleliau kaip karsta, tik nusiprausiau ir vel visa varvu ax.gif net dirbt nieko nereikia.

Porus retai auginu, man ju pritaikymas bais ribotas biggrin.gif
Atsakyti
man irgi porų prisireikia du kart į metus, tai dėl tiek ir nusipirkti galima, va labiau pergyvenu kadmoliugų šiemet neturesiu, nes mačiau iki nežinia kurių metu derliaus apie 1,7 eur kainuoja verysad.gif
Atsakyti
moliugus babuliuko aukle vis palei savo pasale pasodina ir kiekvienais metais man siulo, daznai neimu. ax.gif Siemet ir auga, teks susirinkt, is godumo kad neprapultu, ne kitaip tongue.gif

As vis pagalvoju apie Ingrida, miskus ir zabalius, tai atsiknot galima tokioj kaitroj. Mane tik surise ar po sautuvo vamzdziu ten nutystu.
Atsakyti