Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 07 22, 23:32)
Papildyta:
Man juokinga, kai fb kas klausia, ar laikas rauti ir jau seniai buvo rašyta, kad laikas, kiti, kad rugpjūčio vidury. Juk turi žiūrėt, kas pas tave darže, o ne kitam Lietuvos krašte

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , kaip tik norejau klaust bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

gyvenime nei ant miego, nei jokiu raminančiu negėrus,mano įsitikinimu tai neišpsres problemų, jei tokios tuo metu būna mirksiukas.gif ir aplamai vengiu vaistu, iki jau suima rimtai mirksiukas.gif

pasirodau su kvietkais smile.gif
https://scontent-waw...amp;oe=5BD09282
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 liepos 2018 - 07:11
Lyžuka- wub.gif wub.gif
IK tavo patarimo reikia.Ekperimentuoju,Depe nukainuoti svogūnų sodinukai 10 kg maišas-0.41 euro. ax.gif Kažkiek sudžiūvųsių,bet daugelis gražių.Sutikau turgaus moetriškę parduotuvėje,patarė pirkti dėl laiškų.Tai nuroviau žirnius ir pusę maišo susodinau.Nebus žieduoliai visi? bigsmile.gif bigsmile.gif
Suvalgėme geltoną kvapnų melioną pirmą.Pusę kibiro dumplainių priskyniau,reiks uogienę virti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, žyduoliai būna, kai vid. paros T laikosi žemiau 17 bent tris dienas iš eilės. dabar tai nemanau, kad taip šalta būtų. tongue.gif
Nebent laikant temperatūrinis rėžimas pažeistas buvo.
Eina kaku, kaip šiandien karšta ir drėgna. Nerandu vietos namuose. Iš ryto padirbome, išsiskirstėme 11. Gal už 10 km lietaus debesys slenka, o pas mane Sachara. Nudžiūvo vasarinis rododendras, per neapsižiūrėjimą nepaliejau. Ir saulainės iškepė.

Lyžuka, ir aš turiu tokių lelijų, gal kokių 15 veislių. Žydi viena po kitos. Antras mėnuo kieme sunku kai kam kvėpuoti. Bet man lelijų kvapas nerealiai patinka. wub.gif
Vasarema, tu atsargiau su tais vaistais nuo spaudimo ar ritmo. Man buvo išrašiusi šeimos gydytoja vienokių, paskui kardiologė riktelėjo, kad nedrįsčiau jų vartoti. Stabdo pulsą, o man kaip tik reikia greitinti. Kiti greitina. Žodžiu, be rimto daktaro patarimo gal nerizikuok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 23 liepos 2018 - 21:17
Lyžuka, gražu. Tai jau nebeklausi? biggrin.gif
Papjoviau 10 broilerių, ne taip jau ir baisiai, kai atrodė. Pristatyti , ten, kur reikia, svoris nuo 3.1 iki 4. Kažkaip sunkiai auga šiemet, karštis ilgai, mažai teeda.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 07 23, 21:35)
Papjoviau 10 broilerių, ne taip jau ir baisiai, kai atrodė. Pristatyti , ten, kur reikia, svoris nuo 3.1 iki 4. Kažkaip sunkiai auga šiemet, karštis ilgai, mažai teeda.

Man atrodo, kad maniškiai visai neauga.
Niekada neturėjus išdarinėto broilerio 4 kg wub.gif

Nusiplūkiau, kol padėjau jaunikaičiui ryt prie jūros susiruošti.
Išvada : esu per sena . Nors tai antroji vada, bet galėtų būti jau suaugę...
Atsakyti
Tai rinkau didesnius, bet 6 vištas pjoviau, jos greičiau į taukus penisi. Tokia viena karkianti buvo, galvojau pakliuvo, pasirodo tylėjo visą dieną, kentėjo biggrin.gif
Pas mus parsiveža jau didokus paukščius iš kažkokio paukštyno prie Kelmės, moka už svorį, tai būna ir 2 ir daugiau kg, dar paaugina. Tai pernai iki 5 paskutiniai užaugo.
Karšta, tai ir nėra augimo, paskutinius kai pjoviau, gūžiai tuštutėliai, nors ėsti paduota, tiesiog geria vandenį, galvas sukaišioję į kokius plyšius.
IK, jaunos mes dar, jaunos, bent širdy biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 23 liepos 2018 - 22:48

Labas rytas.
Kaip džiaugiuosi,kad nesugalvojome broilerių auginti,tokie orai.MB klientas vienas po insulto,siūlė nupirkti ir pašarus ir broilerius tik užauginti mūms,paskui pasidalintume.Dar mb gundėsi,a.d. nesugalvojome. bigsmile.gif bigsmile.gif
Ate kaip gyveni? 4u.gif mirksiukas.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 07 23, 22:14)
Ingrida, žyduoliai būna, kai vid. paros T laikosi žemiau 17 bent tris dienas iš eilės. dabar tai

Lyžuka, ir aš turiu tokių lelijų, gal kokių 15 veislių. Žydi viena po kitos.  Antras mėnuo kieme sunku kai kam kvėpuoti. Bet man lelijų kvapas nerealiai patinka. wub.gif

vakar per atdarus langus taip nuo leleijų traukė į kambarį kvapus, kad laksčiau ratais per visur nesupratau ar jau smilkstam kur ar kas vyksta nes tokiais ala smilkalais stirpiai neše smile.gif

QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 07 23, 22:35)

kad jau kaip sakoma šaukšai po pietu, nuroviau vakar ir sakyčiau pačiu laiku, nes jau viena galvą išsinarino skiltelėmis beraunant

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 07 23, 23:12)

Išvada : esu per sena . Nors tai antroji vada, bet galėtų būti jau suaugę...

gerai čia skamba biggrin.gif

kada pirma buvo? bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif

Atsakyti
ar jau verdat padažą pomidorų? Kažin kuom pakeisti obuolius, visa laiką dedu kelisobuolius jie man labai gerai sutirština jį, jokių krakmolu nevartoju , vakar priskyniau bile kiek jau
Atsakyti
Neverdu, neaisku ar virsiu ax.gif

Bet tie jubiliejai kaip isvargina blink.gif Dar siandien kaip slapiu maisu dauzta biggrin.gif Negaliu atsimiegot, o nakti dar babuliukas bludino blink.gif

Labas
Atsakyti
jau kaip pliaupia pas mus, baisu kiek galima džiaugiuos česnakais biggrin.gif ir kad gėlynus apsiravėjau...didžiąją dalį mirksiukas.gif ir dar vakar prieskonių pridžioviau, na veloka jau unsure.gif ale vis geriau savi tokie, negu neiaišku kurių metų gimimo ala provanso žoleles už nesvietiška kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 liepos 2018 - 10:57
Pagaliau palijo. 25 mm ploja.gif clap.gif
Ta proga du kartus sušlapau kiaurai. Buvau mieste, turėjau šalikelėje trumpam stoti, neįmanoma buvo pavažiuoti.

Lyžuka, pirmoji vada buvo prieš 30 m. tongue.gif

Pomidorus tirštinu krakmolu, ir kas čia bloga ? Juk šaukšto puodui užtenka. Galima spausti sultis, palikti nusistovėti per naktį, nupilti skaidrų skystį ir tada virti. Gali nusipirkti gatavo pektino ir įdėti. Tik nedėk agaro, po metų gaunasi skysto š konsistencija ir išvaizda panaši.

Išskyniau trečią partiją agurkų, vešiu prakalti 60 kg.

Sapniukai, o tas jubiliejus...? Ar per daug gėrei, per daug šokai ar pratęsimas svetimoje lovoje buvo ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 24 liepos 2018 - 14:25