Labas rytas.
Seniai žadintuvo nereikia miegu kiškio miegu.
Sveikos
Kas žinot kas per gėlė "dievo vaininkas" ? Čia kažkas iš kambarinių, gali buti iš karpažoliu gimines?
Kas žinot kas per gėlė "dievo vaininkas" ? Čia kažkas iš kambarinių, gali buti iš karpažoliu gimines?
Labas
turejau, perlaisciau, nugalabijau. Bobule, kuri man dave sia gele vadino Kristaus galva, nezinau kodel. Jis pastoviai zydintis, kotas spygliuotas.
turejau, perlaisciau, nugalabijau. Bobule, kuri man dave sia gele vadino Kristaus galva, nezinau kodel. Jis pastoviai zydintis, kotas spygliuotas.
tai ta pati tada
Laba,
Lyzuka,as kai LT gyvenau,auginau tokia karpazole,ir pas mus ja vadindavo Kristaus kancios.Liet,kaip kaktusus,perteklius ja zudo.
Pas mus lyyyyyja grybu lietus,pirma kart nuo joniniu,taip svieziai viskas pakvipo,gamta buvo jau isdegus.
Lyzuka,as kai LT gyvenau,auginau tokia karpazole,ir pas mus ja vadindavo Kristaus kancios.Liet,kaip kaktusus,perteklius ja zudo.
Pas mus lyyyyyja grybu lietus,pirma kart nuo joniniu,taip svieziai viskas pakvipo,gamta buvo jau isdegus.
O aps mane sausa, kaip pragaro prieangyje. Priskyniau agurkų, bet net tie minkšti. Gėlynai nuo karščio nuleipę. Lijo šiandien už trijų km, pas mane kaip užkeikta.
Labukas mielosios
Atrodo tik pora dienų nebuvau,o kai pasižiūriu,vajėėėėė
Kiek Ingrida padaro skaitant jau pavargsti.o jei realiai su jos tempais suspėt,tai bent man reiktų 5 pagalbinių darbininkų
Nusipirkau 3 litrus mėlynių,neviriau,patryniau su cukrumi ir šaldiklin
Mano padangėj nieko naujo,tas pats maršrutas darbas namai,namai darbas
Su bendradarbe bandėm grindų šluotą paremontuot,šluota vistiek išėjo šaibom,bet nukentėjo mano nykštys
Užvakar bendradarbė šaukia:merginos vyras yra parduotuvėj,ar norit ledų,pasigirdo vieningas joooo,nupirko žmogus 20 porcijų ir atnešė beveik į 8 aukštą,pinigus aišku atidavėm už ledus
Agurkai raugiami,bulvės savos kasamos,jau šiemet tiksliai atsimenu kad pasodinom gegužės 5 dieną,o pirmasyk kasėm po 42 dienų
Lietaus irgi labai reikia,vakar už 3 km taip lijo,kad mašinos valytuvai nespėjo valyt,o pas mus pššš,kunigas su krapyla daugiau užkrapija
Atrodo tik pora dienų nebuvau,o kai pasižiūriu,vajėėėėė
Kiek Ingrida padaro skaitant jau pavargsti.o jei realiai su jos tempais suspėt,tai bent man reiktų 5 pagalbinių darbininkų
Nusipirkau 3 litrus mėlynių,neviriau,patryniau su cukrumi ir šaldiklin
Mano padangėj nieko naujo,tas pats maršrutas darbas namai,namai darbas
Su bendradarbe bandėm grindų šluotą paremontuot,šluota vistiek išėjo šaibom,bet nukentėjo mano nykštys
Užvakar bendradarbė šaukia:merginos vyras yra parduotuvėj,ar norit ledų,pasigirdo vieningas joooo,nupirko žmogus 20 porcijų ir atnešė beveik į 8 aukštą,pinigus aišku atidavėm už ledus
Agurkai raugiami,bulvės savos kasamos,jau šiemet tiksliai atsimenu kad pasodinom gegužės 5 dieną,o pirmasyk kasėm po 42 dienų
Lietaus irgi labai reikia,vakar už 3 km taip lijo,kad mašinos valytuvai nespėjo valyt,o pas mus pššš,kunigas su krapyla daugiau užkrapija
Labas rytas.
Jo reikia lietaus verkiant.
Įpratau tie šito režimo pusę šešių aš jau gyva,21 akys merkiasi. Važiuosiu šiltnamių pasilaistyti kol mb miega.Paskui gal per parduotuves?
Pas mane agurkai tik parsideda.Girdėjau vakar turgelyje receptą,sudėti agurkus į stiklainius kaip raugimui,geriau žolės sausos pirktinės ir ant litro stopkė degtinės?Gal dezinfekuoja.Ir rūsin nelaikan šiltai.
Stabdysiu ir aš arklius.Ketvirtadienį avečiaujant krūtinę užėjo labai skaudėti.Galvojau gal perpūtė,tarpšaukoliniai,bet vakar sodyboje irgi skinant serbentus taip negera pasidarė.Galvoju krūtinę skauda,ar ne širdelė duoda signalą?
O serbentų......Vakar nuėjau į nešienautą lauką,ten kažkada buvo pasodinti serbentai.Palikųsi buvau namie telefoną,būčiau nufotkinųsi,lapų nėra kaip aplipę uogos,o didelės kaip vyšnios. Jokios priežiūros,žolėms apaugę,boružės tik vaikšto,matyt amarai puola? Prižadėjau bent apgenėti,nes jau ir sausų šakų yra. Turguje be problemų ir normalia kaina pardaviau,nes tikrai uogos didelės.
Aplamai kriaušės šiemet kokios didelės,obuolių metai,slyvų.
Ai tiesa,skinu serbentus,zyzia kažkas,galvojau spiečius gal?O viešpatėliau pro pat vapsvų lizdą praėjau,o jei būčiau užlipųsi?????
Labas
apie Ingridos lekimus, sirdies skausmus nesiplesiu Reik save daugiau mylet.
Ingrida, tai gal ten kamanes buvo, jos samanytese spieciais gyvena. Vapsvos pas mane name tarp rastu gyveno, net kori radom, dabar sienojus pakeistas, vapsvu neber.
Moraliskai rengiuosi i kaimyno jubilieju. Turiu lygiai dvi sukneles, nenusprendziu kuria rengtis. Tureciau viena, nebutu problemos
apie Ingridos lekimus, sirdies skausmus nesiplesiu Reik save daugiau mylet.
Ingrida, tai gal ten kamanes buvo, jos samanytese spieciais gyvena. Vapsvos pas mane name tarp rastu gyveno, net kori radom, dabar sienojus pakeistas, vapsvu neber.
Moraliskai rengiuosi i kaimyno jubilieju. Turiu lygiai dvi sukneles, nenusprendziu kuria rengtis. Tureciau viena, nebutu problemos
Ingrida, kaip tik į temą turiu apie sveikatą. Vakar maniškiui ilgai širdies ritmas durniavo, 140-150. Aišku greitosios kviest neleido, tai po 3 valandų visgi iškviečiau, kol atvažiavo dar valanda kelio. Tai užmigau kokią 2 gal.
Ryte skambinu, neatsiliepia, tada į internetą ir suku į skyrių- nėra, į reanimaciją- nėra. Priėmime sako, leidžiam namo. Paskui pats pasuko, sakė visą naktį prie aparatūros buvo prijungę, lašines statė ritmą atstatyt, bet nerado jokios priežasties, kad guldyt. O gal bus pasitvirtinę vienos daktarės spėjimai, kad reik iš tulžies akmenį greičiau operuot, nes gali tas trikdyt. Po darbymečio galvoja, juk vistiek po operacijos reik pasisaugot.
Ot linksmai šeštqdienio rytą prirašiau apie ligas Bet diena šilta, oras gražus, agurkų priskyniau vakar, bus ką veikti.
Ai, dar vakar vieną didelį broilerį radau kaput, Reik jau pjaut būtinai, užaugę, bet kaip per tokį karštį?
Ryte skambinu, neatsiliepia, tada į internetą ir suku į skyrių- nėra, į reanimaciją- nėra. Priėmime sako, leidžiam namo. Paskui pats pasuko, sakė visą naktį prie aparatūros buvo prijungę, lašines statė ritmą atstatyt, bet nerado jokios priežasties, kad guldyt. O gal bus pasitvirtinę vienos daktarės spėjimai, kad reik iš tulžies akmenį greičiau operuot, nes gali tas trikdyt. Po darbymečio galvoja, juk vistiek po operacijos reik pasisaugot.
Ot linksmai šeštqdienio rytą prirašiau apie ligas Bet diena šilta, oras gražus, agurkų priskyniau vakar, bus ką veikti.
Ai, dar vakar vieną didelį broilerį radau kaput, Reik jau pjaut būtinai, užaugę, bet kaip per tokį karštį?
Liniuk,taviškiui. Vyram,labiau tie sutrikimai širdies,maniškiui irgi yra,o bet jis kaip save myli,sportuoja,prisižiūri.
Šiandien mykėsiu save ,prisiskyniau sausiukų,rūšiuosiu,širdžiai malonius darbus dirbsiu.
Sapniuk,panašu į vapsvas buvo,tokios nedidelės,tikrai ne kamanės. Tau linksmo baliaus.
Šiandien mykėsiu save ,prisiskyniau sausiukų,rūšiuosiu,širdžiai malonius darbus dirbsiu.
Sapniuk,panašu į vapsvas buvo,tokios nedidelės,tikrai ne kamanės. Tau linksmo baliaus.