Luety, kad visur ir visada sėkmė lydėtų, kad mamos širdis rami taptų. Supratimo, ramybės, šilumos dūšiai. Kad tave supantys, mylimi žmonės, laimingi būtų.
Su gimtadieniu, mieloji.
Lyety, su gimtadieniu. Sveikatos, sveikatos, sveikatos
Labas, mergaitės
QUOTE(vasarema @ 2018 07 17, 22:51)
Sapniuk, greitai neatsakiau, nes tik dabar prisijungiau, šiltnamį tvarkiau Vaišinu rytoj pietumis Vilniaus senamiestyje. Telefoną turi, paskambini ir būsi pakviesta pietų.
aciu uz pakvietima, per velai suzinojau, tikekimes bus kitas kartas Vilniuje
Su gimtadieniu, sekmes ir sveikatos
Labutes!!
Aciuuuuuuuu uz sveikinimus.
Vaisinu angliskom vaisem...
Ir anglisku alkoholiu
Itariu,kad ne visoms tinka
Geriau tradiciskai,ar ne???
Sampes!!
Kas nori stipriau...
Aciuuuuuuuu uz sveikinimus.
Vaisinu angliskom vaisem...
Ir anglisku alkoholiu
Itariu,kad ne visoms tinka
Geriau tradiciskai,ar ne???
Sampes!!
Kas nori stipriau...
Luety,gal ne pavėlavau į balių?Su švente Brangioji.
O kad tau kur... Pavėlavau į balių...
Luety, šiltos širdies karaliene, ilgų ir laimingų tau metų.
Vos bepasivelku, šiandien gyva nuo 5 ryto, nusikaliau iki komos.
Luety, šiltos širdies karaliene, ilgų ir laimingų tau metų.
Vos bepasivelku, šiandien gyva nuo 5 ryto, nusikaliau iki komos.
Luety, su gimtadieniu
Tiek gražaus prilinketa, tad lai viskas ir pildosi.
Tiek gražaus prilinketa, tad lai viskas ir pildosi.
Labas rytas.
Pamigau šiek tiek.
Nu tikrai 5 ryto atsikėlus, jau pramigus žiauriai čia
IK tokiu vaišiu užteks visiems , nors man gal ir nieko valgomo, ale susipylus į šampą brendį ir užkasciau ir išgerčiau vienu metu
Vakar tris rožes persodinau, kad prigis 10 proc. nes visos žemes nuo šaknu nubyrejo o ir tų pačiu ne kažkasliko, nes kelios šaknys tik aplamai ir tos labai paviršiumi ėjo, tai jas arti krumo nukritau, galvojau bas dar jų į gylį , o bet tačiau
IK tokiu vaišiu užteks visiems , nors man gal ir nieko valgomo, ale susipylus į šampą brendį ir užkasciau ir išgerčiau vienu metu
Vakar tris rožes persodinau, kad prigis 10 proc. nes visos žemes nuo šaknu nubyrejo o ir tų pačiu ne kažkasliko, nes kelios šaknys tik aplamai ir tos labai paviršiumi ėjo, tai jas arti krumo nukritau, galvojau bas dar jų į gylį , o bet tačiau
Labas
Lzuka, pramigo, na kaip tu nesupranti As nesuprantu kaip zmogus taip mazai miega.
Atsikeliu nuo 7 ir to dar save baru, kad anksti, na kartais iki 9 pradrybsau.
Lzuka, pramigo, na kaip tu nesupranti As nesuprantu kaip zmogus taip mazai miega.
Atsikeliu nuo 7 ir to dar save baru, kad anksti, na kartais iki 9 pradrybsau.
Na, šiandien atsimiegojau. Iki 8
Lyžuka, rožės labai gajos, tik apkarpyti reikėtų ir gal bent agro užmesti, kad tiek negarintų. O kas ten per perversmus viduryje vasaros darai ?
Aš planuoju pavasarį naikinti seną veją, kasti tvenkinuką su fontanu.
Lyžuka, rožės labai gajos, tik apkarpyti reikėtų ir gal bent agro užmesti, kad tiek negarintų. O kas ten per perversmus viduryje vasaros darai ?
Aš planuoju pavasarį naikinti seną veją, kasti tvenkinuką su fontanu.
Labutis,
dekui visoms uz linkejimus,sveikinimus,labai miela.
Ziuriu nemieganciu si ryta buvo ir daugiau.As tai turiu tokia kvailyste,jei manes laukia anksti kelione kur toliau,tai jau miegelis prastas,o dar pilnatis stojo,kuri mane irgi vercia vilkolakiu,miego nesinori visai.Sianakt puse pirmos dar nemiegojau,o puse penkiu jau galejau keltis,miego nebenorejau.
Vaziavom i Londona pasveikint MB giminaites,baige univera,pasibut kartu,pasidziaugt vieni kitais,nes jos atskrido is LT vakar vakare diplomu teikimo ceremonijai,o mums 3 val kelione.Buvo smagu ,pamatem ivairiu tautu teveliu ir vaikeliu,pasedejo italu restorane,ikalem sampes,nuvezem viesnias i aerouosta,isskrido i Italija weekendui ta proga atzymet,antradieni jau parskrenda atgal.Jos pabus tik Romoj,o ten yra ka paziuret.O mudu po truputi i namucius.Kaip gera namieje.
dekui visoms uz linkejimus,sveikinimus,labai miela.
Ziuriu nemieganciu si ryta buvo ir daugiau.As tai turiu tokia kvailyste,jei manes laukia anksti kelione kur toliau,tai jau miegelis prastas,o dar pilnatis stojo,kuri mane irgi vercia vilkolakiu,miego nesinori visai.Sianakt puse pirmos dar nemiegojau,o puse penkiu jau galejau keltis,miego nebenorejau.
Vaziavom i Londona pasveikint MB giminaites,baige univera,pasibut kartu,pasidziaugt vieni kitais,nes jos atskrido is LT vakar vakare diplomu teikimo ceremonijai,o mums 3 val kelione.Buvo smagu ,pamatem ivairiu tautu teveliu ir vaikeliu,pasedejo italu restorane,ikalem sampes,nuvezem viesnias i aerouosta,isskrido i Italija weekendui ta proga atzymet,antradieni jau parskrenda atgal.Jos pabus tik Romoj,o ten yra ka paziuret.O mudu po truputi i namucius.Kaip gera namieje.