Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
IK supratau, man tos taureles l panšios i tas kur reklamuoja moterims biggrin.gif

Ingrida nu ir kokie planai tau nakčia miegot neduoda bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 17, 07:42)
IK supratau, man tos taureles l panšios i tas kur reklamuoja moterims biggrin.gif

Nu blyn, tai kokio platumo ten turi būti, kad įspraustum doh.gif biggrin.gif
Atiduodat lietų, man jau labai reikia.
Atsakyti
biggrin.gif

uzrustinai Dievuli, kad lietaus negauni ax.gif Pamaldziosios jau skesta.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 17, 08:42)
Ingrida nu ir kokie planai tau nakčia miegot neduoda  bigsmile.gif

Sveikos  4u.gif

Jau po aviečių.Rytoj-mėlynės,girtuoklės.............. ax.gif Renku pagal užsakymus. mirksiukas.gif
Atsakyti
o as, o as ryt Vilniun isvaziuoju 5.25 cry.gif
Atsakyti
na vilnietes, greit pasiulot man kur pietauti skaniai senamiesty uz krikscioniska kaina.

Vakar autobuso vairuotojui grazinau 10 euru, jis apsiskaiciavo. Net aciu nepasake blink.gif Snd. galvoju, gal nereikejo grazint, gal perdaug turejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 17 liepos 2018 - 17:16
QUOTE(sapniukass @ 2018 07 17, 15:48)
biggrin.gif

Reikalą išspręstų keliasdešimt štukų. Nusiperki laistymo sistemą ir gali nesimelsti ilgus ilgus metus.
Atsakyti
Sapniuk, greitai neatsakiau, nes tik dabar prisijungiau, šiltnamį tvarkiau Vaišinu rytoj pietumis Vilniaus senamiestyje. Telefoną turi, paskambini ir būsi pakviesta pietų.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 07 17, 16:48)
biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gryn teisybe viskas plaukia,prūdai iš kraštu lipa reiks kažkaip tas maldas bigsmile.gif mažinti

QUOTE(sapniukass @ 2018 07 17, 18:15)
na vilnietes, greit pasiulot man kur pietauti skaniai senamiesty uz krikscioniska kaina.

Vakar autobuso vairuotojui grazinau 10 euru, jis apsiskaiciavo. Net aciu nepasake blink.gif Snd. galvoju, gal nereikejo grazint, gal perdaug turejo ax.gif

https://www.facebook...47057268707606/ man šitas patinka, jei tik yra laiko visad stengiames čia užsukti, o dieą cia bus dienos meniu tai ir kainos priimtinos bus mirksiukas.gif

o del vairuotojo, tavo sažine rami, užsidėjai pliusą prieš dievulį mirksiukas.gif ,pagal ankstesnes tavo pastabas, gausi lyšną dozę lietaus biggrin.gif

va skaitau:
https://www.lrytas.l...kratas-6993291/

nu va jau aplamai nežinosim tuoj ka pirkti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 liepos 2018 - 06:58
Luety su gimtadieniu smile.gif Laimės, sveikatos, kad norai pildytųsi ir visko būtų gana smile.gif

Atsakyti