Labas rytas.
IK supratau, man tos taureles l panšios i tas kur reklamuoja moterims
Ingrida nu ir kokie planai tau nakčia miegot neduoda
Sveikos
Ingrida nu ir kokie planai tau nakčia miegot neduoda
Sveikos
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 17, 07:42)
Nu blyn, tai kokio platumo ten turi būti, kad įspraustum
Atiduodat lietų, man jau labai reikia.
uzrustinai Dievuli, kad lietaus negauni Pamaldziosios jau skesta.
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 17, 08:42)
Jau po aviečių.Rytoj-mėlynės,girtuoklės.............. Renku pagal užsakymus.
o as, o as ryt Vilniun isvaziuoju 5.25
na vilnietes, greit pasiulot man kur pietauti skaniai senamiesty uz krikscioniska kaina.
Vakar autobuso vairuotojui grazinau 10 euru, jis apsiskaiciavo. Net aciu nepasake Snd. galvoju, gal nereikejo grazint, gal perdaug turejo
Vakar autobuso vairuotojui grazinau 10 euru, jis apsiskaiciavo. Net aciu nepasake Snd. galvoju, gal nereikejo grazint, gal perdaug turejo
QUOTE(sapniukass @ 2018 07 17, 15:48)
Reikalą išspręstų keliasdešimt štukų. Nusiperki laistymo sistemą ir gali nesimelsti ilgus ilgus metus.
Labas rytas.
QUOTE(sapniukass @ 2018 07 17, 16:48)
gryn teisybe viskas plaukia,prūdai iš kraštu lipa reiks kažkaip tas maldas mažinti
QUOTE(sapniukass @ 2018 07 17, 18:15)
na vilnietes, greit pasiulot man kur pietauti skaniai senamiesty uz krikscioniska kaina.
https://www.facebook...47057268707606/ man šitas patinka, jei tik yra laiko visad stengiames čia užsukti, o dieą cia bus dienos meniu tai ir kainos priimtinos bus
o del vairuotojo, tavo sažine rami, užsidėjai pliusą prieš dievulį ,pagal ankstesnes tavo pastabas, gausi lyšną dozę lietaus
va skaitau:
https://www.lrytas.l...kratas-6993291/
nu va jau aplamai nežinosim tuoj ka pirkti
Luety su gimtadieniu Laimės, sveikatos, kad norai pildytųsi ir visko būtų gana