ten jau reiktu neblogu grebliu praeit, kad sonkaulius pasiekt
Labas rytas.
Blūdiju nuo pusės penkių.Laikau save už ausų.Norėjosi važiuoti aviečių,bet toks dangus įtartinas,paskui pusę šešių išsigiedrijo.Vėl abejonės,paskui spjoviau-sekmadienis ilsėtis reikia.Tai taip save ir tebe tampau.
Ir vistiek miške pabuvojau.MB pareiškė norą girion,tai pasiūliau čiobrelių pavažiuoti.nUKLYDAU ŠIEK TIEK PELKĘ NAUJĄ UŽVAŽIAVOME,KERTAMI MIŠKAI UŽ TAI IR PAKLYSTU.nA BET IŠ ANTRO KARTO RADAU SAVO AVIETYNĄ.
Aviečių be proto,tik atviras kirtimas,mažos uogos,kur pavėsyje,labai gražios,net mėlynių lapai išdegę.Tai čiobreliai tik pradeda žydėti.Būdavo visada su avietėmis?Kibiriuką 5 litrų pasiskyniau.
Gauromečio radau dar,einu fermentuoti lapelius.Daug darbo,bet skanesnė arbata.
Dar mėlynių,kad užėjome močiutės uogauja,bet dar yra ir kokios didelės,šalia mat pelkė,drėgna.Tai su visais lapais pasiskyniau ir bruknių jau rausta nemažai.Už tai nie vieno grybo,labai nevaikščiojome,bet ir nesimatė.
Už tai gavome pušynuose gero oro dozę,jau taip toli nuo kelių.
Aviečių be proto,tik atviras kirtimas,mažos uogos,kur pavėsyje,labai gražios,net mėlynių lapai išdegę.Tai čiobreliai tik pradeda žydėti.Būdavo visada su avietėmis?Kibiriuką 5 litrų pasiskyniau.
Gauromečio radau dar,einu fermentuoti lapelius.Daug darbo,bet skanesnė arbata.
Dar mėlynių,kad užėjome močiutės uogauja,bet dar yra ir kokios didelės,šalia mat pelkė,drėgna.Tai su visais lapais pasiskyniau ir bruknių jau rausta nemažai.Už tai nie vieno grybo,labai nevaikščiojome,bet ir nesimatė.
Už tai gavome pušynuose gero oro dozę,jau taip toli nuo kelių.
Ingrida, tu jau miškų dukra.
Mes šiandien pjovėm žolę, aš su žoliapjove, maniškis su trimeriu, yra ką veikti pas mus.
Karšta, gyvulius bimbalai pjauna, perlų tručus brangiai, Nū bet naudos tai piš. Pusdieniui padeda, o kiti ir nė tiek.
Mes šiandien pjovėm žolę, aš su žoliapjove, maniškis su trimeriu, yra ką veikti pas mus.
Karšta, gyvulius bimbalai pjauna, perlų tručus brangiai, Nū bet naudos tai piš. Pusdieniui padeda, o kiti ir nė tiek.
O jau ryt vėl agurkai, mačiau pilna. I r raudoni serbentai dar neskinti, bet nelabai man jų reik, tai gal kada nors
Labas rytas.
Oi kaip gerai sekmadienis-išeiginė.Pasidariau puokštę,supakavau į popierių,pasidariau dėžutę,jei negaminčiau,pasimirštu.MB pataria nusifilmuoti kaip gaminu ir pasidėti.Va jau su vytelėmis reiktų pagalvoti kaip pinti?Nebandžiau,bet mintyse jau sunku orentuotis.
Mano vieni agurkai užmegzti gelsta?Liga?
Linelių būna baltai žydinčių?IK prie tavęs laukas žydi baltai,mano galva linai?
Sveikutes
Gerai, kad ne aš viena raudonųjų serbentų nenuskinus. Liniuk, susikaupiam, nurenkam, išspaudžiam sultis ir padedam burokėliams žiemai ruošti. Aš čia, žinoma, labiau save raginu, nei Tave Na, niekaip nieko nebespėju. O visko norisi. Kaip norėčiau išmokti pinti iš vytelių, net knygą nusipirkau Pletenije iz ivovogo pruta (nesigavo parašyti, neturiu rusų klaviatūros). Knygą prieš pusę metų nupirkau, dar neperskaičiau nei vieno sakinio.
Mano mašinytė - senutė praėjo technikinę iš pirmo karto, bet ji, (nes Honda) jaunesnė už manę. O man reikia remonto - skauda petį, 5 kartus eisiu į gydomąją mankštą ir ultragarsą. Mano liga, atseit, ne senatvės požymis, bet turiu pasą ir pasas, matyt, kaltas dėl to, kad net nesuprantu, kaip Jūs čia viską sparčiai darot. Paskaičius Ingridos ataskaitas tik , kaip Tu spėji taip daug padaryti. Pvz., maždaug taip: praeidama 5 litrus aviečių pririnkau... Aš nueinu, prirenku 3 litrų bidonėlį ir esu savimi patenkinta. Man gana, aš pavargau....
Gerai, kad ne aš viena raudonųjų serbentų nenuskinus. Liniuk, susikaupiam, nurenkam, išspaudžiam sultis ir padedam burokėliams žiemai ruošti. Aš čia, žinoma, labiau save raginu, nei Tave Na, niekaip nieko nebespėju. O visko norisi. Kaip norėčiau išmokti pinti iš vytelių, net knygą nusipirkau Pletenije iz ivovogo pruta (nesigavo parašyti, neturiu rusų klaviatūros). Knygą prieš pusę metų nupirkau, dar neperskaičiau nei vieno sakinio.
Mano mašinytė - senutė praėjo technikinę iš pirmo karto, bet ji, (nes Honda) jaunesnė už manę. O man reikia remonto - skauda petį, 5 kartus eisiu į gydomąją mankštą ir ultragarsą. Mano liga, atseit, ne senatvės požymis, bet turiu pasą ir pasas, matyt, kaltas dėl to, kad net nesuprantu, kaip Jūs čia viską sparčiai darot. Paskaičius Ingridos ataskaitas tik , kaip Tu spėji taip daug padaryti. Pvz., maždaug taip: praeidama 5 litrus aviečių pririnkau... Aš nueinu, prirenku 3 litrų bidonėlį ir esu savimi patenkinta. Man gana, aš pavargau....
Aš irgi spėjau šeštadieni dar žole nupjaut, nes kažkoks tropinių liūčių sezonas pas mus , tvanku be proto ir vis pila ir pila lietus, į darža neįeiti , skalbiniai nedžiusta, šiandien palikau nežinau kokius ir kur rasiu
Serbentus raudonus palikau gamtai, taip sakant kas dave tas tegul ir turisi , juodu man jau per akis, o agrastai kokie keisti, sunoko tai gryn juodos spalvos uoga, ale tuos vis nuo krumo paskinu tai suvalgysiu kaip sakoma čia ir dabar
Serbentus raudonus palikau gamtai, taip sakant kas dave tas tegul ir turisi , juodu man jau per akis, o agrastai kokie keisti, sunoko tai gryn juodos spalvos uoga, ale tuos vis nuo krumo paskinu tai suvalgysiu kaip sakoma čia ir dabar
Duokit man tą lietų. Kas dieną eina debesys su garso efektais, vis kažkur šonu nuslenka ir išlyja. Šiandien 2 mm , tai ar čia lietus ??? O kaip tyčia iš ryto bulves purškė, tai pusė chemijos nuėjo perniek. Maras pasirodė ir tiesiog per 2 dienas jau yra lopai. Dar nedaug, bet spalvą keičia. O po bulvėmis kaip ir sausa. Virš lapų - ideali terpė maro sporoms.
Ingrida, maži agurkėliai gelsta , kai būna neapvaisinti. Gal bitės nepasiekia, per tankūs lapai, arba tiesiog žiedadul;kes vanduo išplauna. Virš tavo daržo tris kartus dienoje lyja, kaip matau.
Linų būna rausvais, baltais, melsvais žiedais. Priklauso nuo veislės.
Vasarema, sėkmingos technikinės tau pačiai.
Šiandien ir pati smulkų remontą , tskant, dariau. Penktadienį nusilaužiau vilktą dantį. Šiandien tą patį priklijavo, įdėjo stiklo pluošto kaištį. Nu bet kaina .
Ingrida, maži agurkėliai gelsta , kai būna neapvaisinti. Gal bitės nepasiekia, per tankūs lapai, arba tiesiog žiedadul;kes vanduo išplauna. Virš tavo daržo tris kartus dienoje lyja, kaip matau.
Linų būna rausvais, baltais, melsvais žiedais. Priklauso nuo veislės.
Vasarema, sėkmingos technikinės tau pačiai.
Šiandien ir pati smulkų remontą , tskant, dariau. Penktadienį nusilaužiau vilktą dantį. Šiandien tą patį priklijavo, įdėjo stiklo pluošto kaištį. Nu bet kaina .
IK kap tu tuos mm išmatuoji?
Čia už kaikštį brangu? mano vyrui dejo nežnau kokius po nu kur igręžia į šaknis ne implantas tai lyg po 400 mokejo o ant ju move galvas tai dar atskitai...nu žodziu
Čia už kaikštį brangu? mano vyrui dejo nežnau kokius po nu kur igręžia į šaknis ne implantas tai lyg po 400 mokejo o ant ju move galvas tai dar atskitai...nu žodziu
Matuoju kelias būdais. Turiu meteorologinę stotelę, tai ant židinio ekranėlis vos didesnis už telefoną. Rodo T ,oro drėgmę, slėgį, vėjo greitį ir kritulius , ai, dar ir vidaus kelis parametrus. Dar rodo, kad ateina lietus ar baigiasi lietus. Lauke ant skalbinių džiovyklos stulpelio pritaisyti jutikliai, kurie ir perduoda visą informaciją. Žiemą nebūna kritulių tikslumo, nes prišala ledo, sniego.
Dar gelyne stovi du lietmačiai, tie bent paros laiko kritulius gali surinkti. Išpilu iš ryto ir vėl pamaunu.
Va toks, kapeikas kainuoja, verta įsigyti. Nors man tai pridovanoja visokie tiekėjai, mol, kaip prezentą.
https://www.google.l...f=1531770464890
Kritulių norma savaitei būtų 20 mm . Tai reiškia 2 kibirus po 10 l į kvadratinį metrą.
Dar gelyne stovi du lietmačiai, tie bent paros laiko kritulius gali surinkti. Išpilu iš ryto ir vėl pamaunu.
Va toks, kapeikas kainuoja, verta įsigyti. Nors man tai pridovanoja visokie tiekėjai, mol, kaip prezentą.
https://www.google.l...f=1531770464890
Kritulių norma savaitei būtų 20 mm . Tai reiškia 2 kibirus po 10 l į kvadratinį metrą.