Labas rytas.
Kaip knieti prabėgti grybų vietas,bet lyja,dar vienas šiltnamis nepalaistytas iki galo,pritrūkau vakar vandens.Mano agurkai dar tik prasideda.
QUOTE(IngridaB @ 2018 07 12, 17:35)
Ačiū mergikės.
Kam dovanojau,darbas prie kompo,tai bus sakiau paiilsinti akis,nuo darbų.Mažiui irgi padovanojau kažką panašaus. Medus,tai ne prie ko,bet kažkaip maža buvo vazončiko. Vazoną ir pasidėjo įstaigoje ant lango,netoli monitoriaus.
Plokštė -man geriausias variantas.
Kam dovanojau,darbas prie kompo,tai bus sakiau paiilsinti akis,nuo darbų.Mažiui irgi padovanojau kažką panašaus. Medus,tai ne prie ko,bet kažkaip maža buvo vazončiko. Vazoną ir pasidėjo įstaigoje ant lango,netoli monitoriaus.
Plokštė -man geriausias variantas.
žinok dar buvo tokia mintis, kad čia tiktu tam kas įtemptai įkompusžiuri per dieną
mantai aplamai geriausias variantas yra žalia žolyte, šienaujama kokio nors prižiuretojo ir kukli lentelė, bet nežinau ar tie dalykai iki mūsų prieis šitam tūkstantmetį
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 07 12, 22:16)
Atiduokite lietų. Susigriebėte ir man keli lašai tik kliuvo.
Gavau kibirą raudonų serbentų. Kol sutvarkiau, visas pilvas šlapias ir raudonas.
Klausimėlis : kiek dedate cukraus litrui sulčių, kad nevirti drebučiai būtų ? Maišau maišau, vis nestingsta. kame šaknys ?
Gavau kibirą raudonų serbentų. Kol sutvarkiau, visas pilvas šlapias ir raudonas.
Klausimėlis : kiek dedate cukraus litrui sulčių, kad nevirti drebučiai būtų ? Maišau maišau, vis nestingsta. kame šaknys ?
oi kad galečiau tą šniokščiantį vakar vakaro upelį per kiemą nukreipt
man jau besukant pradeda stingti, bet aš nedaug dariau ir laikiau šaldytuve iki suvalgem, skanu, bet nerizikuoju šiaip laikyt, o pernai gal kad labai dregna buvo ir pačios uogos daug vandens prigėrę, tai nestingo iš vis kiek cukraus bedejau tai viska tada į indelius ir šaldiklin , va ten tai jau niekas neprarūgsta
Patikrinau šiandien, jau po truputį tirštėja. Kadangi nesiseka įsiveisti raudonų serbentų, tai šimtas metų kaip žele nedaryta. Dėsiu į šaldiklį.
Dar į kapų temą. Man labai patiko kapinės Norvegijoje, ko gero, Osle. tiesiog parkas su traktoriuku pjaunama žolyte , prie kiekvieno paminklėlio po saują gėlių, kurios visur vienodos, nes jas sodina kapų tvarkymu užsiimanti įmonė. Labai erdvios, kapas nuo kapo per kelis metrus. O gal taip atrodo, kai nėra bortelių. Gal ateiti, atsisėsti ant žolytės, pasikalbėti su brangiu žmogumi.
Dar į kapų temą. Man labai patiko kapinės Norvegijoje, ko gero, Osle. tiesiog parkas su traktoriuku pjaunama žolyte , prie kiekvieno paminklėlio po saują gėlių, kurios visur vienodos, nes jas sodina kapų tvarkymu užsiimanti įmonė. Labai erdvios, kapas nuo kapo per kelis metrus. O gal taip atrodo, kai nėra bortelių. Gal ateiti, atsisėsti ant žolytės, pasikalbėti su brangiu žmogumi.
Labas
islydejau vakar vaikus 20 val., atsisveikinom, susedo i masina ir motka prisimine, kad asaru turi. Martele liepe vaikiui islipt, apkabint stipriai mama, kad ji neverktu
Saltibarsciai patiko, tik kiausinio nedejau. Sekanciam kartui uzsakti saltibarsciai su kiausiniu.
Vakar vos nenugriuvau, marteles mociute 86m. visa gyvenima daug ruke ir dabar teberuko, numezge mano vaikiui vilnones kojines.
Gavau pasiulyma padirbet Danijoj, bet man Lietuvoj geriausia
Tiesa, siandien dar nuvaziavo ant tevo kapo, geliu padejo. Nesusilaikiau ir paklausiau ar greit rado.....
islydejau vakar vaikus 20 val., atsisveikinom, susedo i masina ir motka prisimine, kad asaru turi. Martele liepe vaikiui islipt, apkabint stipriai mama, kad ji neverktu
Saltibarsciai patiko, tik kiausinio nedejau. Sekanciam kartui uzsakti saltibarsciai su kiausiniu.
Vakar vos nenugriuvau, marteles mociute 86m. visa gyvenima daug ruke ir dabar teberuko, numezge mano vaikiui vilnones kojines.
Gavau pasiulyma padirbet Danijoj, bet man Lietuvoj geriausia
Tiesa, siandien dar nuvaziavo ant tevo kapo, geliu padejo. Nesusilaikiau ir paklausiau ar greit rado.....
Gerai , kai vaikai aplanko. Bet tai kaip skauda, kai išvažiuoja. Neįsivaizduoju savo vaikų gyvenančių kažkur toli ir tik kartą metuose aplankančius. Labai tikiuosi, kad jie liks netoliese. na, sūnus jau apsisprendęs, lieka labai netoliese. Įpėdinis, tskant.
O tvankuma, tiesiog drėgmė ore kabo. Sušaldžiau visus drebučius. Dalį supilsčiau į ledukų maišelius, bus kokiai arbatai žiemą ar įsimesti tabletukę ir šalto vandens stiklinę karštą dieną.
Papjausčiau cukinijos kalakutams, stovi irstebisi rūpūžiokai, nelesa.
O tvankuma, tiesiog drėgmė ore kabo. Sušaldžiau visus drebučius. Dalį supilsčiau į ledukų maišelius, bus kokiai arbatai žiemą ar įsimesti tabletukę ir šalto vandens stiklinę karštą dieną.
Papjausčiau cukinijos kalakutams, stovi irstebisi rūpūžiokai, nelesa.
Sapniuk,kaip susikalbėjai su marčia?
Žadėjo lietų niekur nevažiavau,o nelijo.Tai visą dieną plėšiau plėšinius braškėse.
Žadėjo lietų niekur nevažiavau,o nelijo.Tai visą dieną plėšiau plėšinius braškėse.
Ingrida, su vertejavimu vaikio ir trys sakiniai angliskai 24 dialektu
Labas rytas.
Planai buvo pašliaužioti o parduotuves.Susijaukė planai,važiuoju nupinu vainikus,tada viskas įeina į vėžes.
Kaip aš pamiršau vakar juodus serbentus iš vakaro užpilti cukrumi.Noriu vistiktai pabandysi su šokoladu uogienę,taip visi liaupsina fb.
Pernai buvau išvirus su šokoladu. MB sukritikavo, kad ne "uogieniškas " skonis.
Beje, įmesk savo receptą, gal kitoks. Ar pavirusi sublenderiavau, tada įmečiau tarkuotą šokoladą ir iškart išpilsčiau.
Vakar visą raudonų serbentų žele išpilsčiau ir užšaldžiau. Šiandie susapnavau, kad reikėjo į dalį dėti gal citrinos žievelių,. į kitą gal smulkintų melisos lapelių, dar kokį indelį padaryti su trintais nektarinais.
Važiuosiu į bazę, pasidairysiu pigesnių nektarinų ar persikų, pernai buvau susikonservavusi, labai suėjo.
Beje, įmesk savo receptą, gal kitoks. Ar pavirusi sublenderiavau, tada įmečiau tarkuotą šokoladą ir iškart išpilsčiau.
Vakar visą raudonų serbentų žele išpilsčiau ir užšaldžiau. Šiandie susapnavau, kad reikėjo į dalį dėti gal citrinos žievelių,. į kitą gal smulkintų melisos lapelių, dar kokį indelį padaryti su trintais nektarinais.
Važiuosiu į bazę, pasidairysiu pigesnių nektarinų ar persikų, pernai buvau susikonservavusi, labai suėjo.
https://www.lamaista...gn=facebook-url
Kur į bazę?
Kur į bazę?
Labas
tokia bobulka aukles vysnias isskyne, kai pasake, tai as Jei prades i siltnami, kuris mano prieziuroj, nosi kaisiot pomidoru ir agurku, galiu pritrukt cenzuriniu zodziu
tokia bobulka aukles vysnias isskyne, kai pasake, tai as Jei prades i siltnami, kuris mano prieziuroj, nosi kaisiot pomidoru ir agurku, galiu pritrukt cenzuriniu zodziu
Ingrida, ten prie geležinkelio. Tik nieko nėra, gal rytoj atveš.
Nu jofana. Vėl Panv skendo, o pas mane keli lašai. Gal prakeikė kas.
Sapniukai, o tai bobulkai negali su kibiru per šonkaulius ?
Nu jofana. Vėl Panv skendo, o pas mane keli lašai. Gal prakeikė kas.
Sapniukai, o tai bobulkai negali su kibiru per šonkaulius ?