Lyžuka,čia marazmas??? Bet kažkiek tiesos galima pritaikyti?
Laukiu kritikos nuoširdžiai.Nešu dovanų,geriau būtų smulkus smėliukas? Stiklainiuke mūsų medus.
Ingrida, čia kiekvienas susireiškines žmogus ras ka pasakyti apie kitas tautas ir aišku iš blogos puse s , beto ir pas pačius švedus nera jau taip viskas idealu , ir skriausti mažesnį iš vis žemas lygis nera čia kuom girtis , kaip tas katinas sake gyvenkime draugiškai
Ingrida, pirmiausia kokiam žmogui neši, kas jam patinka, kas ne, čia ne mano skonio nei spalvos, nei tas pateikimas stiklainyje su ar be smėliuko, bet tai nereiškia kad gavėjas neapsidžiaugs:), va jeigu atvirai , pvz viena gali ir mylimas bijuno žiedas vienas nudžiuginti, o kitam ir 100 rožiu nebus gana
Ingrida, pirmiausia kokiam žmogui neši, kas jam patinka, kas ne, čia ne mano skonio nei spalvos, nei tas pateikimas stiklainyje su ar be smėliuko, bet tai nereiškia kad gavėjas neapsidžiaugs:), va jeigu atvirai , pvz viena gali ir mylimas bijuno žiedas vienas nudžiuginti, o kitam ir 100 rožiu nebus gana
Negavau jokio lietaus, viską Panevėžys pasiėmė. Gal šiandien ar rytoj nors kiek.
Ingrida, nešk tą dovanėlę, jei žmogui nepatiks, išmes tuos burbuliukus, o augaliukas liks. Aplamai man tai ne prie širdies tie visi menai iš džiovintų gėlių, pašalinių medžiagų ir pan. Labiausiai džiaugiuosi gavusi "gryną" gėlę su šaknimis paprasčiausiame vazone. Dabar tai jau kartais surenku tokius dovaninius vazonus, kurie prie nieko pas mane nedera ir patyliukais į konteinerį. Ir jaučiuosi moralinė išsigimėlė. Gi žmogus rūpinosi, rinko, o man fuuuu.
Geriausia dovanai nunešk laulo gėlių puokštę. Tau labai gražios gaunasi.
Lyžuka, o kam metinėms daug gėlių ? Nuneši puokštę, dar giminės po gėlę kitą ir gana. Jeigu įsivaizduočiau savo kapą, tai tikrai nenorėčiau saulėje vystančių chrizantemų. Man užtektų vieno vazono su kupeta gražiausių pelargonijų žiedų. Ir krepšeliai metinėms kažkaip man iškrenta iš konteksto.
Jaučiu, reikia rašyti testamentą, kur nurodysiu, ko nedaryti man iškeliavus.
Ingrida, nešk tą dovanėlę, jei žmogui nepatiks, išmes tuos burbuliukus, o augaliukas liks. Aplamai man tai ne prie širdies tie visi menai iš džiovintų gėlių, pašalinių medžiagų ir pan. Labiausiai džiaugiuosi gavusi "gryną" gėlę su šaknimis paprasčiausiame vazone. Dabar tai jau kartais surenku tokius dovaninius vazonus, kurie prie nieko pas mane nedera ir patyliukais į konteinerį. Ir jaučiuosi moralinė išsigimėlė. Gi žmogus rūpinosi, rinko, o man fuuuu.
Geriausia dovanai nunešk laulo gėlių puokštę. Tau labai gražios gaunasi.
Lyžuka, o kam metinėms daug gėlių ? Nuneši puokštę, dar giminės po gėlę kitą ir gana. Jeigu įsivaizduočiau savo kapą, tai tikrai nenorėčiau saulėje vystančių chrizantemų. Man užtektų vieno vazono su kupeta gražiausių pelargonijų žiedų. Ir krepšeliai metinėms kažkaip man iškrenta iš konteksto.
Jaučiu, reikia rašyti testamentą, kur nurodysiu, ko nedaryti man iškeliavus.
Labas
pas mus metinems nesa gyvas geles ir zvakes, jokiu krepseliu Pamerkia, nieks ten bais nevysta.
Ingrida, na pavare damos. Man graziau butu pats medaus indelis su bantuku ir viskas. Bet as su menu nedraugauju.
pas mus metinems nesa gyvas geles ir zvakes, jokiu krepseliu Pamerkia, nieks ten bais nevysta.
Ingrida, na pavare damos. Man graziau butu pats medaus indelis su bantuku ir viskas. Bet as su menu nedraugauju.
QUOTE(sapniukass @ 2018 07 12, 09:48)
pati kalta, sakė noriu atvirai
aš kaidovanoju ką nors tokio laabai nepraktiško na kaip šitas spalvotas vazonelis tai pati neapsikraunu galvos kur ji des, svarbu akimirkos įspūdis , o kad išmes tai nieko tokio aš pati tokius dalykus išmetu praktiškai iš kart
bus tokios žemos kompozicijos iš leliju ir dar bile ko , kas susirinks jau "nustebino" per kitą progą nes kai kurie atėjo iš vis be nieko arba su vos ne pačiom pigiausiom žvakutemis iš maximos,nežinau aš gal kitaip auginta, bet pagal mane jeigu eini į tokias progas tai atnešk pagerbti ta žmogų ir žvake normalia ir gėliu, skintų, neskintu bet vistiek bent pora žiedeliu...o beto vyras labai mylejo gėles, tai tikrai perdaug nebus
gal zmogus neisgali brangesniu zvakiu Jei is skupumo, tai kitas reikalas.
Verdu vysniu uogiene ir laukiu vaiku.
QUOTE(sapniukass @ 2018 07 12, 11:13)
gal zmogus neisgali brangesniu zvakiu Jei is skupumo, tai kitas reikalas.
taigi ne svetimi ten iš gatvės, žinau aš juos puikiai
Nesupratau, kur tas kompozicijas dėsi ? Ant stalo ar ant kapų ? O kur ant kapelio dėti, juk jau gėlėmis apsodinta, ar dar netvarkyta ? Ar tai bus žema puokštė iš lelijų ?
Bus tik plokštė ištisinė...tokia vyro valia buvo...tai ant jos ir dėsim
Ačiū mergikės.
Kam dovanojau,darbas prie kompo,tai bus sakiau paiilsinti akis,nuo darbų.Mažiui irgi padovanojau kažką panašaus. Medus,tai ne prie ko,bet kažkaip maža buvo vazončiko. Vazoną ir pasidėjo įstaigoje ant lango,netoli monitoriaus.
Plokštė -man geriausias variantas.
Kam dovanojau,darbas prie kompo,tai bus sakiau paiilsinti akis,nuo darbų.Mažiui irgi padovanojau kažką panašaus. Medus,tai ne prie ko,bet kažkaip maža buvo vazončiko. Vazoną ir pasidėjo įstaigoje ant lango,netoli monitoriaus.
Plokštė -man geriausias variantas.
Atiduokite lietų. Susigriebėte ir man keli lašai tik kliuvo.
Gavau kibirą raudonų serbentų. Kol sutvarkiau, visas pilvas šlapias ir raudonas.
Klausimėlis : kiek dedate cukraus litrui sulčių, kad nevirti drebučiai būtų ? Maišau maišau, vis nestingsta. kame šaknys ?
Gavau kibirą raudonų serbentų. Kol sutvarkiau, visas pilvas šlapias ir raudonas.
Klausimėlis : kiek dedate cukraus litrui sulčių, kad nevirti drebučiai būtų ? Maišau maišau, vis nestingsta. kame šaknys ?
IK, aš dedu cukraus tiek, kiek uogų, bet tuoj pat tai ir nestingsta.
nu biški gavau lietaus, bet man reikėjo, agurkus jau trečią kartą konservuoju, turbūt jau beveik ir gana būtų, bet dar jau bus daug.
nu biški gavau lietaus, bet man reikėjo, agurkus jau trečią kartą konservuoju, turbūt jau beveik ir gana būtų, bet dar jau bus daug.