Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas,

Su švente lithuania.gif birthday.gif 000552.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 liepos 2018 - 07:45
Su Svente visas!Uhuhu!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Kepam,kepam,jau nebe juokinga net!
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Pas pusmartę reiks imti pamokas fotografavimo.Nekreipkite dėmesio,bet aš patenkinta išklausiau labai daug pagyrų,vieną puokštę ir nupirko visi guodė čia neįprasta tame turgelyje puokštės.Bet man užteko pagyrų.Iš astrų baltų padariau kaimynei puokštes irgi jai irgi vieną nupirko. mirksiukas.gif Matyt gal mano čia pašaukimas? ax.gif
Viską išpardaviau iki pietų,kiti mažesnę kaina juoduosius pardavinėjo,bet man išpirko?
Rytoj nuo ankstaus ryto avietės laukia miške,gal voveraičių jau rasiu prasilėksiu? ax.gif Ir šiltamiai palaistyti. mirksiukas.gif
Mano frigo braškės jau sukrovė žiedynus,džiaugiuosi nauju žaisliuku. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, grazios man visos lauku geliu puokstes, ypac patinka aguonos ir vosilkos wub.gif

Vaziuosim su mergickom, na jos mano klasiokes biggrin.gif , Lietuvos himno giedot i uosves liezuvi. Giedoti pades radistai. Ryt ten pat eisim i stichijas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 07 06, 18:50)
Ingrida, grazios man visos lauku geliu puokstes, ypac patinka aguonos ir vosilkos wub.gif

Vaziuosim su mergickom, na jos mano klasiokes biggrin.gif , Lietuvos himno giedot i uosves liezuvi. Giedoti pades radistai. Ryt ten pat eisim i stichijas wub.gif

Mačiau rytoj pas jus Sapniuk,didelis renginys. bigsmile.gif
Vaikai labai giria jūsų uošvės liežuvį,sakė labai gražu.Netoli,o neteko būti. ax.gif Dičkis su uošviais buvo pas jus praeitą savaitgalį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 07 06, 19:06)
Mačiau rytoj pas jus Sapniuk,didelis renginys. bigsmile.gif
Vaikai labai giria jūsų uošvės liežuvį,sakė labai gražu.Netoli,o neteko būti. ax.gif Dičkis su uošviais buvo pas jus praeitą savaitgalį. ax.gif

wub.gif
grazu ten, labai man patinka Kupiskis, kaip kazkas Kupiski pavadino muziejum po atviru dangum. Ir nesvarbu, kad mes neturim sviesaforu, turim marias, uosves liezuvi, gryna ora 4u.gif Nepatikesit, bet kai einu i turgu, sveikinuosi su kas antru zmogum.
Atvaziuok, Ingrida, jug netoli.
Atsakyti
Sapniuk,kvieti????? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Žiūrėjau dainų šventę,susigraudinau,tikrai galingas renginys.Visi trys vaikai dalyvavo,kol mokėsi.Mažąją išdrįso dainavimo mokytoja vežtis jau baigus pirmą klasę.Gražu,galinga. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Grįžome iš šventės savo piliakalnyje, Dar palikome koncertuoti tuos gražuolius bernus juodais rūbais ir ilgais plaukais. Tumbet... ar Timber..., na neištariu nei angliškai , nei lietuviškai aš to pavadinimo. doh.gif Žmonių minia, prastovėjau ir taip gal virš trijų valandų, suolus užtūpė seniukai. Sėstis ant žolės nenorėjau, šviesus naujas sijonas, būčiau išsidirbusi. Vaikis dar liko pramogauti, jis mat dalyvis, vėliavą eisenoje nešė.
Kažkokia visa diena pakylėta.
Nors iš ryto nulėkiau pasišopinti, ėmiau dvi poras batelių tokių lengvų, bridžus, tuniką, dar šio to. Atsinaujinau kažkiek.
Vasarema, nemanyk čia kad gauni konsultacijas "nachaliavu" .Jei reikės buhalterinių dalykų, kreipsiuosi be jokios gėdos. biggrin.gif
Ainu, prarysiu panakotos indelį, mergina šiandien nedirba, tai padarė desertą, prikepė dar keksiukų, dar karšti. Ir virtuvę išblizgino.
Atsakyti
tik grizome. Koncertavo dainu ir sokiu anc. ,,Lietuva< grazu paziuret. Ryt i FB imesiu pora nuotrauku.

Ingrida, o ko ne biggrin.gif Galiu ir pakviest. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Miegate dar? mirksiukas.gif
Atsakyti
jau atsikeleme biggrin.gif

Labas rytas
Atsakyti
Per dvi valandas išprekiavau avietes.Rytoj važiuosiu vėl.Kol ryte saulė nepatekėjo,dar dar uodų,paskui ............... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti