Labas rytas,
Su švente
Su Svente visas!Uhuhu!!
Kepam,kepam,jau nebe juokinga net!
Kepam,kepam,jau nebe juokinga net!
Pas pusmartę reiks imti pamokas fotografavimo.Nekreipkite dėmesio,bet aš patenkinta išklausiau labai daug pagyrų,vieną puokštę ir nupirko visi guodė čia neįprasta tame turgelyje puokštės.Bet man užteko pagyrų.Iš astrų baltų padariau kaimynei puokštes irgi jai irgi vieną nupirko. Matyt gal mano čia pašaukimas?
Viską išpardaviau iki pietų,kiti mažesnę kaina juoduosius pardavinėjo,bet man išpirko?
Rytoj nuo ankstaus ryto avietės laukia miške,gal voveraičių jau rasiu prasilėksiu? Ir šiltamiai palaistyti.
Mano frigo braškės jau sukrovė žiedynus,džiaugiuosi nauju žaisliuku.
Ingrida, grazios man visos lauku geliu puokstes, ypac patinka aguonos ir vosilkos
Vaziuosim su mergickom, na jos mano klasiokes , Lietuvos himno giedot i uosves liezuvi. Giedoti pades radistai. Ryt ten pat eisim i stichijas
Vaziuosim su mergickom, na jos mano klasiokes , Lietuvos himno giedot i uosves liezuvi. Giedoti pades radistai. Ryt ten pat eisim i stichijas
QUOTE(sapniukass @ 2018 07 06, 18:50)
Ingrida, grazios man visos lauku geliu puokstes, ypac patinka aguonos ir vosilkos
Mačiau rytoj pas jus Sapniuk,didelis renginys.
Vaikai labai giria jūsų uošvės liežuvį,sakė labai gražu.Netoli,o neteko būti. Dičkis su uošviais buvo pas jus praeitą savaitgalį.
QUOTE(IngridaB @ 2018 07 06, 19:06)
Mačiau rytoj pas jus Sapniuk,didelis renginys.
Vaikai labai giria jūsų uošvės liežuvį,sakė labai gražu.Netoli,o neteko būti. Dičkis su uošviais buvo pas jus praeitą savaitgalį.
grazu ten, labai man patinka Kupiskis, kaip kazkas Kupiski pavadino muziejum po atviru dangum. Ir nesvarbu, kad mes neturim sviesaforu, turim marias, uosves liezuvi, gryna ora Nepatikesit, bet kai einu i turgu, sveikinuosi su kas antru zmogum.
Atvaziuok, Ingrida, jug netoli.
Sapniuk,kvieti?????
Žiūrėjau dainų šventę,susigraudinau,tikrai galingas renginys.Visi trys vaikai dalyvavo,kol mokėsi.Mažąją išdrįso dainavimo mokytoja vežtis jau baigus pirmą klasę.Gražu,galinga.
Žiūrėjau dainų šventę,susigraudinau,tikrai galingas renginys.Visi trys vaikai dalyvavo,kol mokėsi.Mažąją išdrįso dainavimo mokytoja vežtis jau baigus pirmą klasę.Gražu,galinga.
Grįžome iš šventės savo piliakalnyje, Dar palikome koncertuoti tuos gražuolius bernus juodais rūbais ir ilgais plaukais. Tumbet... ar Timber..., na neištariu nei angliškai , nei lietuviškai aš to pavadinimo. Žmonių minia, prastovėjau ir taip gal virš trijų valandų, suolus užtūpė seniukai. Sėstis ant žolės nenorėjau, šviesus naujas sijonas, būčiau išsidirbusi. Vaikis dar liko pramogauti, jis mat dalyvis, vėliavą eisenoje nešė.
Kažkokia visa diena pakylėta.
Nors iš ryto nulėkiau pasišopinti, ėmiau dvi poras batelių tokių lengvų, bridžus, tuniką, dar šio to. Atsinaujinau kažkiek.
Vasarema, nemanyk čia kad gauni konsultacijas "nachaliavu" .Jei reikės buhalterinių dalykų, kreipsiuosi be jokios gėdos.
Ainu, prarysiu panakotos indelį, mergina šiandien nedirba, tai padarė desertą, prikepė dar keksiukų, dar karšti. Ir virtuvę išblizgino.
Kažkokia visa diena pakylėta.
Nors iš ryto nulėkiau pasišopinti, ėmiau dvi poras batelių tokių lengvų, bridžus, tuniką, dar šio to. Atsinaujinau kažkiek.
Vasarema, nemanyk čia kad gauni konsultacijas "nachaliavu" .Jei reikės buhalterinių dalykų, kreipsiuosi be jokios gėdos.
Ainu, prarysiu panakotos indelį, mergina šiandien nedirba, tai padarė desertą, prikepė dar keksiukų, dar karšti. Ir virtuvę išblizgino.
tik grizome. Koncertavo dainu ir sokiu anc. ,,Lietuva< grazu paziuret. Ryt i FB imesiu pora nuotrauku.
Ingrida, o ko ne Galiu ir pakviest.
Ingrida, o ko ne Galiu ir pakviest.
Labas rytas.
Miegate dar?
jau atsikeleme
Labas rytas
Labas rytas