Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Pas mane pastovios nesąmonės darbe, kol dyrykas slidinėja, visai ant manęs senbuviai ignorą uždėjo ir atvirai šaiposi prie stalų susėdę. Nieks net nediskutuoja apie nuo vasario pradėsiančią galioti dok. pridavimo tvarką, naujas formas, o man jau db reikia pildyti, NIEKO nesuprantu..., visi pyksta, kad klausiu, bet paaiškinti nieks nesiteikia, o kam, mano, kad atėjusi naujokė jiems bylutes ant auksinio padėklo padės. Kaip tokiame darbe trūksta komandos dvasios, nėra susikalbėjimo, vien tik pletkų lygmuo, kas per kolektyvas. Negi visur taip? Įdomiausia, kad ir projektų vadovui giliai dzin, padarysiu ar ne tuos paskutinius du projektus. Jei aš nesusigaudau, įdomu kaip jie patys ar kas už juos priduos, juk kol jų nepriims, įmonė negaus pinigų už darbus. Taip viskas abejingai, o gauna ne tokius ir mažus atlyginimus, ne tai ką mano minimalus.
Papildyta:
Tiesa, sesė minėjo, kad galiu išeiti į išankstinę pensiją, einu ieškoti info.
Atsakyti
Meri dar pasidairyk panašiuose darbuose, gal Lesto, gal kur kitur. Na negi visame Kaune tik viena ta įmonė. Negalvok apie pensiją, dar jauna esi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 24, 20:18)
Meri dar pasidairyk panašiuose darbuose, gal Lesto, gal kur kitur. Na negi visame Kaune tik viena ta įmonė. Negalvok apie pensiją, dar jauna esi. 4u.gif

Dairausi. Patiko. Nors ir daug galvoti reikalaujantis darbas. Tik nepasiseke su bendradarbiais. Bet kaip toj reklamoje. Ju nepasirinksi.
Sia savaite issinesu geles ir kt asmeninius daiktus.
Nieko gero. Is kur sese istrauke. Kad 10 metu pries galima iseit i prieslaikine pensijs. Nepriklauso man.
Atsakyti
Naikinu šaldytas gėrybes. Padariau žele desertą iš juodųjų serbentų, agrastų ir plaktos grietinėlės. Ryt dukra atvažiuos, turėtų patikti. Ir cepelinus ryt virsiu.
Iš Kaimo, girdėjai apie pavojingų atliekų žurnalo pildymą ir privalomą ataskaitą metų pabaigoj? Buvom šiandien seminare, sakė kiaulių maras iš Latvijos mūsų link greitai juda, paukščių gripo pavasarį saugotis, Ukrainoje galvijų kažkokia gumbinė liga. Žodžiu, nieko greit nebeauginsim.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 01 24, 21:57)
Naikinu šaldytas gėrybes. Padariau žele desertą iš juodųjų serbentų, agrastų ir plaktos grietinėlės. Ryt dukra atvažiuos, turėtų patikti. Ir cepelinus ryt virsiu.
Iš Kaimo, girdėjai apie pavojingų atliekų žurnalo pildymą ir privalomą ataskaitą metų pabaigoj? Buvom šiandien seminare, sakė kiaulių maras iš Latvijos mūsų link greitai juda, paukščių gripo pavasarį saugotis, Ukrainoje galvijų kažkokia gumbinė liga. Žodžiu, nieko greit nebeauginsim.

na kiaulesbent jau mus rajone išnaikintos, tai pereis ant karviu ir vištu turbut, kad kiaušinius tik parduotuvinius pirktume

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
LAbukas

g.gif ar atrodo ar anksciau tikrai nebuvo visokiu tu ligu,maru g.gif KAime visada augino ir kiaules ir karves ir vistas...Pagrinde savo vartojimui,tik zasis pardavimui augino,bet ir kiek ten tu zasu,kokia 10-20...
O dabar paskaitai,tai tikrai tuoj LT neliks nei kiaules...Nors mes kiaulienos jau ir senokai nebevalgom...Ta prasme patys nebeperkam,sviekuolius vaidinam biggrin.gif O savaitgaliais kiaulienos saslykai labai gerai eina biggrin.gif

Atsakyti
Liniukai, nežinojau. Paskambinau į apskrities aplinkosaugą. Ten tarpusavyje tarėsi konsultavosi, kol išsiaiškino, kad reikia. Priedo būtina sutartis su įmone. Parašiau užklausimą į Žalvarį. Kaip sau manai : sutarties sudarymas 50 UR + PVM. O mes jiems už dyką 300 l alyvos atidavėme, geriau būtume pardavę sukūrenimui. Supykau nerealiai. Dar užklausas išsiunčiau keliems.
Bože bože, kur tik krustelsi, ten byra pinigai. Tik paimi ir vėl atriduodi. blink.gif
Atsakyti
Kukū.... Kur visos pradingę? Apsikasę antklodėmis šildotės?
Nerimstu. Ieškau sėklų, kažko naujo norisi.
Atsakyti
As sportininke vaidinu,tai va ka tik is sale grizau..Jau po vakarykstes treniruotes vos paejau,o po siandien is vis nebepaeisiu biggrin.gif

Joooo.Lt...Draugelis bande picerija atsidaryt...DAr ne dirbt nespejo pradet,o jau baudas mokejo blink.gif Tai gesintuvu per mazai,tai vanduo neteisingai ivestas...Pvz pas mus,jei tik atsidarineji koki bizni ir ji reikia priduot visokiom instancijom,tai jos pirmiau suteikia tau informacijos-ko reikia,kur turi buti...Baidzia,jei jau tikrina koki trecia karta ir tu vistiek nieko nepataisai...
Atsakyti
Iš Kaimo, čia naujas įstatymas, kad turėtų dėl ko bausti. Dar vienas pildymas ant mano galvos. Niekaip negalėjo įtikinti būrio ūkininkų, kad teisingai uždėtas papildomas 15 eurų mokestis, nors , kur dėti padangas taip ir neatsakė. Pas mus rajone jau nebepriima nieks.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mus vakar tai darbų sauga tikrino. bigsmile.gif blink.gif Gerai,kad mūsų inspektoriai ir darbų saugos ir aplikosaugos žmoniški,kažkaip jie 20 metų nesikeičia.Priešgaisrinio nežinau tik ar nepasikeitė? ax.gif
Šiandien galvoju pusdienį paskirti reikalų tvarkymui,reikia per visą miestą nuvažiuoti pagaliau į elektros tinklus,kiek aš mokėsiu už sodybos elektrą po 10 kilovatų iš oro kas mėnesį? blink.gif ax.gif Rodė man kažkada internetu kaip ten pas juos pasijungti,kad nereiktų važiuoti,nebe moku.Sustabdys mokėjimą pusmečiui,bus ramu,jaučiu ir taip į priekį primokėta. ax.gif Apvažiuosiu polikliniką,dar reikalų krūva. ax.gif
Atsakyti