Buvo šiek tiek garso ir šviesos efektų, palijo 7 mm. O reikėjo 20. Šiandien dar per patį darbų įkarštį užkrapeno. Ingrida, atrodo , gausiau tau nunešė. Lyg į tavo daržo pusę.
Labas rytas.
Jokio gausos to lietaus nebuvo.
Vakar pasirinkau žemuogių,na tokio mažumo.Už tai ir kainos kosmiškos.
Bandau krūzu kavos atsigauti.Mažoji paliko šunį savaitei,tai abu su šunimi be miego.Jam nauja vieta,nuo pusės keturių zyzė einame laukan,pusę šešių išėjome. Gal čia tik pirma naktis?
Labas rytas.
Vakar pusę sodo sodyboje nupjovėme žolę,namą aptvarkiau,nes visi baliavoja,o kilimus išdaužyti,grindis išplauti mamai lieka. Na dabar jau ir mes galėsime važiuoti permiegoti.
Vakare dar ir pas mb sesę jonines aštventėme laužą kūrenome arbatas ragavome.
Na ir kur visos iškritę??? Pareikt jau gana pagirotis nuo joninių
Labukas visoms
Pasibaigė mano "katino" dienos ,ryt darban,betgi kiek galima namie karšintis,jei nėra labai būtina
Sapniukau dar kartą kad ir pavėluotai su tortadieniu
Bendradarbė gyvena tam nukentėjusiam kaime,sakė nėra nė vienos sodybos kuri daugiau ar mažiau būtų nukentėjusi
Man kliuvo tik vos vos,na vėjas buvo ir lietaus padavė normaliai
Pelargonijas ,fuksijas susinešiau prieš audrą,begonijas po vynuoge sustačiau ir viskas,galvoju ką daugiau galiu padaryt,jei jau pūs kaip reikalas su sijonu neuždengsiu,namas ir ūkinis apdrausti,jei ką
Pasibaigė mano "katino" dienos ,ryt darban,betgi kiek galima namie karšintis,jei nėra labai būtina
Sapniukau dar kartą kad ir pavėluotai su tortadieniu
Bendradarbė gyvena tam nukentėjusiam kaime,sakė nėra nė vienos sodybos kuri daugiau ar mažiau būtų nukentėjusi
Man kliuvo tik vos vos,na vėjas buvo ir lietaus padavė normaliai
Pelargonijas ,fuksijas susinešiau prieš audrą,begonijas po vynuoge sustačiau ir viskas,galvoju ką daugiau galiu padaryt,jei jau pūs kaip reikalas su sijonu neuždengsiu,namas ir ūkinis apdrausti,jei ką
Labas rytas.
Oro temperatūra šokinėja.
Lyžuka,kur sūnus išskrido?Maniškis 5 savaites keliauja po Ameriką su pusmarčia,Holivudas,Santa Barbara,San Franciskas...........Gerai jauniems.Mes jei kur išvažiuodavome tai po CCCP. Na šią savaitę bent didįjį sulauksiu su marčia.Reikia pradėti galvoti apie menių.
QUOTE(IngridaB @ 2018 06 25, 07:10)
Lyžuka,kur sūnus išskrido?Maniškis 5 savaites keliauja po Ameriką su pusmarčia,Holivudas,Santa Barbara,San Franciskas...........Gerai jauniems.Mes jei kur išvažiuodavome tai po CCCP. Na šią savaitę bent didįjį sulauksiu su marčia.Reikia pradėti galvoti apie menių.
Į Daniją, ten kasmetinis firmos vakarėlis buvo, šiaip savininkai danai yra, bet jie patys šveicarijoj gyvena, o firma perregistruota į izraelį, del palaneksnio apmokestinimo, bet turbut del kokiu tai sentimentu gimtinei kas met buna danijoj pobuvis, lektuvu bilietai ir t.t. niekas nekainuoja...o šiaip sūnus mano patriotas išgimtines kolkas nežada niekur begt ...sako kas iš Lietuvos liks jei visi išsilakstys ...
Labas
mano vaikis su dane liepos 12 atskrenda, dancio tvarkyt, maman aplankyt. Leisis ir kils is Kauno, tai rezervavau pas kaunietiska drauge nakvyne ir pariciuj nuvezima i AE
kur ten Para ugnikalnius zvalgo
mano vaikis su dane liepos 12 atskrenda, dancio tvarkyt, maman aplankyt. Leisis ir kils is Kauno, tai rezervavau pas kaunietiska drauge nakvyne ir pariciuj nuvezima i AE
Laba, grįžau iš ten kur lietūs lyja, bet čia irgi palyta. Einu skaityt, 2 savaites atsilikau. Nuotraukų neįkelsiu, užmiršau kaip
QUOTE(sapniukass @ 2018 06 25, 10:54)
Labas
Saloj buvau. Kai jūs kepėt, aš vėsinausi
Mano darželiai per 9 dienas vaizdą pakeitę perzydejo, kai kas išvirto, kai kur apžėlė 🙄. Darbo iki kaklo
Labas rytas.
Pariuk ir neparašei kur buvai?
Prisiskaičiau apie vaistažoles,pasirodo tūbė labai nuo daug ligų.
Galvoju šiandien ar rytoj važiuoti uogauti?Bijau rytoj jau bus karšta,šiandien lyti gali?