Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Na va, gimtadienis atsvestas,keturios damos kaiminkos pavesinej eilini karta sventem biggrin.gif Idejau nuotrauka FB, pasiziuriu, kad vos ne su triusikais atrodau biggrin.gif

Ingrida, uogaut galiu tik spanguoles, nu, jei giliu ner, dar avietes. Sis darbas man kancia.

Aciu uz sveikinimus, linkejimus, palaikymus. Jei ne SM, as jusu nepazinociau. Aciu SM ir jums, kad jus esat wub.gif
Atsakyti
kol nepamiršau, rašau šparaginių pupelių receptą-mums tiko smile.gif
1l vandens
1,5 st.cukraus
1st. 9 proc.acto
2v.š. druskos
2 v.š. medaus
1a.š. kario(Santa Marija)
pupeles nublanširuoti, į stiklainį dėti lapų, pupeles, užpilti marinatubir kaitinti apie 10 min. užsukti

acto truputį mažinau. Karis suteikia įdomų skonį mirksiukas.gif

Sapniuk, gražiai atrodai, triusikų nemačiau biggrin.gif

Ingridėl, bet kokių svolačių yr........
Atsakyti
Sapniun, kad turėtum visko, kiek reikia, kad savi mylėtų, o svetimi nepavydėtų 4u.gif
Atsakyti
Sapniuk, su gimtadieniu 4u.gif Visų svajonių išsipildymo, visų rūpesčių išsisprendimo.
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar atgaiva buvo sielai,pasivaikščiojau viena po mišką.Žemuoges tik tris radau,aviečių šiemet bus apžiūrėjau,pernai nebuvo. ax.gif Ieškojau vingiorykštės,sausa,nėra.Gaurometis žydi,reiktų važiuoti kitan miškan,gal bus dar proga? bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
laba,

o mėlynių ar radai?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 06 20, 21:34)
Jei ne SM, as jusu nepazinociau. Aciu SM ir jums, kad jus esat wub.gif

kaip ir mes tavęs mirksiukas.gif wub.gif

Sveikos
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 06 21, 07:38)
laba,

o mėlynių ar radai?

Sočiai mėlynių.Prauogauta jau.Kitą kartą rimčiau važiuosiu rinkti,dabar trilitrį tik. ax.gif Sako mažos,dėl sausros,mano akimis kaip visada tokios pat. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Ingrida, pas mus sode bulves kasa, svogunus nurauna visai ne bomzas, o kaimynas uz gatves. Cia sode, visi zino, bet nepagautas ne vagis. blink.gif Jei bomzas tai kur jis sodins? Pas mus tas kaimynas siltnamy 1metra juodos, paklotos agro pleveles nusipjove, matyt, tik tiek reikejo. ax.gif

Aciu, mergiukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 21 birželio 2018 - 07:17
Bomžas už bokaliuką,galvojame nunešė aludėn. bigsmile.gif Na tokiu laiku dar sodinti pomidorus?????? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 06 21, 08:19)
Bomžas už bokaliuką,galvojame nunešė aludėn. bigsmile.gif Na tokiu laiku dar sodinti pomidorus?????? blink.gif  blink.gif

Nepergyvenk, nOJUS ATSIUNTĖ REKLAMĄ, KAD DAR IR SĖTI GALIMA POMIDORUS smile.gif
Atsakyti
Uogavimas ne man. Karšta, uodai pjauna. Geriau nusipirksiu atgalėjusi.
Ingrida, gal pavėsinei stogą keis? Sutręšęs jau buvo.
Vingiorykštės pilnas griovys arba važiuojant link to miško, kur pernai mano pekinai buvo, kairėje tuoj už kalno. Arba važiuojant link Ė , dšinėje pusėje prieš pusynėlį griovys pievomis nueina.
Ainu malkų krauti, lietus ateina, reikia sukišti po stogu.
Atsakyti