Na va, gimtadienis atsvestas,keturios damos kaiminkos pavesinej eilini karta sventem Idejau nuotrauka FB, pasiziuriu, kad vos ne su triusikais atrodau
Ingrida, uogaut galiu tik spanguoles, nu, jei giliu ner, dar avietes. Sis darbas man kancia.
Aciu uz sveikinimus, linkejimus, palaikymus. Jei ne SM, as jusu nepazinociau. Aciu SM ir jums, kad jus esat
kol nepamiršau, rašau šparaginių pupelių receptą-mums tiko
1l vandens
1,5 st.cukraus
1st. 9 proc.acto
2v.š. druskos
2 v.š. medaus
1a.š. kario(Santa Marija)
pupeles nublanširuoti, į stiklainį dėti lapų, pupeles, užpilti marinatubir kaitinti apie 10 min. užsukti
acto truputį mažinau. Karis suteikia įdomų skonį
Sapniuk, gražiai atrodai, triusikų nemačiau
Ingridėl, bet kokių svolačių yr........
1l vandens
1,5 st.cukraus
1st. 9 proc.acto
2v.š. druskos
2 v.š. medaus
1a.š. kario(Santa Marija)
pupeles nublanširuoti, į stiklainį dėti lapų, pupeles, užpilti marinatubir kaitinti apie 10 min. užsukti
acto truputį mažinau. Karis suteikia įdomų skonį
Sapniuk, gražiai atrodai, triusikų nemačiau
Ingridėl, bet kokių svolačių yr........
Sapniun, kad turėtum visko, kiek reikia, kad savi mylėtų, o svetimi nepavydėtų
Labas rytas.
Vakar atgaiva buvo sielai,pasivaikščiojau viena po mišką.Žemuoges tik tris radau,aviečių šiemet bus apžiūrėjau,pernai nebuvo. Ieškojau vingiorykštės,sausa,nėra.Gaurometis žydi,reiktų važiuoti kitan miškan,gal bus dar proga?
Vakar atgaiva buvo sielai,pasivaikščiojau viena po mišką.Žemuoges tik tris radau,aviečių šiemet bus apžiūrėjau,pernai nebuvo. Ieškojau vingiorykštės,sausa,nėra.Gaurometis žydi,reiktų važiuoti kitan miškan,gal bus dar proga?
laba,
o mėlynių ar radai?
o mėlynių ar radai?
QUOTE(sapniukass @ 2018 06 20, 21:34)
Jei ne SM, as jusu nepazinociau. Aciu SM ir jums, kad jus esat
kaip ir mes tavęs
Sveikos
QUOTE(jurginėlis @ 2018 06 21, 07:38)
Sočiai mėlynių.Prauogauta jau.Kitą kartą rimčiau važiuosiu rinkti,dabar trilitrį tik. Sako mažos,dėl sausros,mano akimis kaip visada tokios pat.
Labas rytas
Ingrida, pas mus sode bulves kasa, svogunus nurauna visai ne bomzas, o kaimynas uz gatves. Cia sode, visi zino, bet nepagautas ne vagis. Jei bomzas tai kur jis sodins? Pas mus tas kaimynas siltnamy 1metra juodos, paklotos agro pleveles nusipjove, matyt, tik tiek reikejo.
Aciu, mergiukai
Ingrida, pas mus sode bulves kasa, svogunus nurauna visai ne bomzas, o kaimynas uz gatves. Cia sode, visi zino, bet nepagautas ne vagis. Jei bomzas tai kur jis sodins? Pas mus tas kaimynas siltnamy 1metra juodos, paklotos agro pleveles nusipjove, matyt, tik tiek reikejo.
Aciu, mergiukai
Bomžas už bokaliuką,galvojame nunešė aludėn. Na tokiu laiku dar sodinti pomidorus??????
QUOTE(IngridaB @ 2018 06 21, 08:19)
Bomžas už bokaliuką,galvojame nunešė aludėn. Na tokiu laiku dar sodinti pomidorus??????
Nepergyvenk, nOJUS ATSIUNTĖ REKLAMĄ, KAD DAR IR SĖTI GALIMA POMIDORUS
Uogavimas ne man. Karšta, uodai pjauna. Geriau nusipirksiu atgalėjusi.
Ingrida, gal pavėsinei stogą keis? Sutręšęs jau buvo.
Vingiorykštės pilnas griovys arba važiuojant link to miško, kur pernai mano pekinai buvo, kairėje tuoj už kalno. Arba važiuojant link Ė , dšinėje pusėje prieš pusynėlį griovys pievomis nueina.
Ainu malkų krauti, lietus ateina, reikia sukišti po stogu.
Ingrida, gal pavėsinei stogą keis? Sutręšęs jau buvo.
Vingiorykštės pilnas griovys arba važiuojant link to miško, kur pernai mano pekinai buvo, kairėje tuoj už kalno. Arba važiuojant link Ė , dšinėje pusėje prieš pusynėlį griovys pievomis nueina.
Ainu malkų krauti, lietus ateina, reikia sukišti po stogu.