Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 06 19, 19:23)
LUety, tavo lėlės- iš fantastikos šalies. Labai labai gražu. wub.gif  wub.gif  wub.gif
Beje, kaip padarai, kad galva ant plono kakliuko nemaskatuotų ?

Sviestinių salotų storesni lapai ir tiek žinių. Ai, dar turi atvirą tvarkingą gūželę.

Ingrida, su skausmu mačiau, kaip virš miesto juodas debesis praėjo. Pas mus tik dulkes nukrapijo, po pusvalandžio vėl vėjas nešiojo. blink.gif

Mano sportas - ravėjimai. Šiandien pabaigiau šiltnamį genėti, ravėti. dabar laistosi. Varysiu iki vidurnakčio, kad žmoniškai įmirktų.
Pomidorai jau nemaži, gal koks pradės rausti. Agurkų yra lauke ir šiltnamyje.
Šiandien MB parsinešė vakarienei šviežių bulvių. Dar nedickos, kiaušinio dydžio, bet savos. yahoo.gif

Smagu,kad patiko mano narpliojimai prie TV.Man tai nervu raminimas,sirdies atgaiva.
Kad galva nemaskatuotu,mazai lelei statyta ausu krapstukai suristi kruvoj ir istumti i kakla,o didelei lelei istatyta viela su abiem galais uzriestais ir uzbintuotais pleistru,kad neislystu.Vienas galas istumtas iki puse kunelio,o kitas baigiasi ties viduriu galvutes.rankose taip pat viela,kad graziai lankstytusi.Va ir visos paslaptys.
Atsakyti
tai tos vištos Vaivaduose sake arba art ju smile.gif

mieli darbeliai wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,su švente.
Luety,nerealu,koks grožis. wub.gif wub.gif Gerai būtų kada nors išmokti anūkams tokį grožį padaryti,jei sulauksiu tokio stebuklo?
Lyžuka,tai tu čia pas privačius žmones nori pakliūti?Ten paukštyno nėra.Tau reikia retų paukščių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 06 20, 07:41)
Lyžuka,tai tu čia pas privačius žmones nori pakliūti?Ten paukštyno nėra.Tau reikia retų paukščių? ax.gif

nu nežinau kas ten yra, čia mano tokia giminaitė važiuos pirktis sau eiliniu dedekliu, tu rudų ir man tuo pačiu prigriebs kelias smile.gif tipo ji ten pastoviai nusiperka, patenkinta vištomis unsure.gif

Sveikos smile.gif

Vakar jau taip apsiniauke ir ką ogi nieko tik atšalo ir vel atšilo smile.gif

Sapniuk, sekmes, laimės, meilės irvisa ko širdelė geidžia smile.gif SU GIMTADIENIU smile.gif
beje tu su mano sunumi kartu gime wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 birželio 2018 - 07:01
aciu wub.gif
Lyzuka, na ir tavo sunuli 4u.gif
Palinkekit, kad baigtusi mano seimynines problemos, na vyro, bet ir mane liecia. Na, jei cia per stipru, lai siandien nors palyja nuo dusios. biggrin.gif
Atsakyti
Sapniuk, aišku linkim ir to, visko ko tik pageidauji palinkesim wub.gif , kad tik kaip sakoma mūsų linkėjimai dievui į ausį mirksiukas.gif

Gal sapniuk vyras kokios meilužės negali atsikratyt biggrin.gif, nepyk jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 birželio 2018 - 09:54
biggrin.gif , sito nezinau, gal ir negali ax.gif Nebegasdink, a vdrug
Atsakyti
Sapniuk,
nuosirdziai sveikinu,ir tikiu,kad visos problemos greit issispres.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
labas 4u.gif

Sapniuk, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif kad Tavo norai pildytųsi, o problemos išnyktų mirksiukas.gif

Lyžukos bernužėliui gražios šventės 4u.gif 4u.gif

Luety, labai dailios lėlytės wub.gif aš tokių nemoku rolleyes.gif

nelyta.........
Atsakyti
Sapneli, gero gimtadienio. Ir atkaklumo bei stiprybės, kad savo antąją puselę gražiai išdresuotum. 4u.gif

Atsakyti
wub.gif biggrin.gif

bandysim.
Atsakyti
Nei juoktis nei verkti,šįryt ateinu į daržą.Matau kažkas ne taip. blink.gif Žiūriu miskantuose kažkieno pėdos didelės paliktos,pažiūriu geriau išrauti ir pavogti 12 pomidorų daigų.Žemaūgiai jie buvo,jau žydėjo ir keli pomidoriukai buvo.Čia tik bomžo darbas.
Bet nemalonu,kai žinai,kažkas vaikšto po tavo daržą.Pernai plėvelę pavogė,šiemet pomidorų pritrūko.Tai gerai,kad ne iš šiltnamio.Na ten dideli jau daigai būtų sunkiau. ax.gif
Galvočiau stirna išrovė,kaip tik lojo prie daržo,gal turi vaikų?Bet kad pėdos likę.
Miške pilna uodų,spiečius,su viena ranka uogauji,su kita mojuoji,kad nekastų.Trilitrį pririnkau per 2.50 valandos,tik jau aprinkta nemažai.Kitą kartą jau reiks eiti toliau žymiai.IK pavėsinę išardė?Aš ten uogavau,viena buvau. mirksiukas.gif
Atsakyti