Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

Lyzuka, dziaugiuosi uz tuos, kurie lietaus gavo, tik truputi pavydziu. ax.gif

IK, mano eziene vakar surijo gal triju dienu gulejimo kurmi, subritkino biski, gerai, kad nevalgius buvau biggrin.gif
Atsakyti
Spaniuk, kaip ir tavo čia kaltė būtų biggrin.gif, pašerk ežiukus kuom nors šviežiu, neris dveselienų bigsmile.gif

čia senas vaizdelis iš mūsų pievos smile.gif
https://www.youtube....h?v=MQlONmuJ8y4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 birželio 2018 - 09:08
a tai kuo serti? Turiu virtos ir keptos vistos ax.gif vakarienei tiks? Ar katinu traskiai? Negi reiks samdyt katinus gyvas, na pusgyves, peles vilkt?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 19, 07:16)
tai dar ir ant jurginėlio papyk tongue.gif, pas ją irgi nulijo  bigsmile.gif
neblogai, kaitiek iš kart išleidžia  mirksiukas.gif , pas mus po 2 savaites ir tai prieš metus turim planuotis  unsure.gif

Sveikos smile.gif

Panevežietes kur ten prie jusu yra paukštynas, lyg Vydmantu? Ar pirkot iš ten vištu?

medaus bačką suvalgyčiau, turbut per metus kokius 30 litru ir suvalgom  bigsmile.gif

Baik tu juokus, Vydmantai gal prie Kretingos ir jie buvo garsūs daržininkystėje.
Arčiausiai Mikoliškio paukštynas Pasvalio r, visai netoli Panevėžio. Seniau buvo Staniūnų didelis paukštynas, dabar viščiukais prekiauja Pūkuotukas, gal kiek ir augina. Dar yra keli mėgėjai, visokius retus paukščius augina. Kažkur turėjau užsirašiusi fazanų augintojo kontaktus, nerealūs pas jį fazanai raudonomis kepurėmis. wub.gif
Medaus gali ir nebūti. Man per saldu. artais su grietine pamaišau ir ant blynų. Bet blynai - man tik šonus apgula. blink.gif
Atsakyti
Sapniuk, nežinau reikia pasiskaitineti, tik kažkur skaičiau, kad visi tie piešinukai su ežiu nešančiu obuoli yra nesamone, tipo nevalgo jie ju smile.gif

IK paklausiu tiksliai tada, matyt kažką ne to nugirdau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nevalgo jokių obuolių ir nenešioja. Kaip įsivaizduojate ežį nusiimantį obuolį ar grybą ? biggrin.gif
Mityba
https://lt.wikipedia...i...ABtis_ežys
Atsakyti
paskaiciau apie eziu mityba ax.gif Vat dveseliena jiems tinka, as vakar net neisivaizdavau kad jis prie kurmio ateis, jug gabalas jam paeit buvo.

pENKI LASAI NUKRITO biggrin.gif
Atsakyti
Sapniuk, dabar aš tau pavydžiu, bais bais bais tongue.gif tongue.gif tongue.gif

labas 4u.gif

Kaimietuke, dėkui 4u.gif
dar apie salotas užklausiu, jūs man tundrai pasakykit, kuo tos sviestinės salotos ypatingos?

Frau kažkur teleportuosies, kad reportažas tik fbukinis bus? smagu,kad gerai gyvenat,kad dičkis šaunuolis ir kad mažieji greit auga biggrin.gif biggrin.gif

medų mėgstam, valgom daug, bet po to turiu vandeniu užsigert saldumą.

Ežiukai nei obuolių, nei pieno nevalgo mirksiukas.gif
Atsakyti
https://118.lt/imone...us-ukis/8100137
IK pamiršai čia dar paukštynas.Nebuvau bet giria.Dar Raguvos paukštynas,mes dedekles pirkome,bet nepatiko.
IK gavai gal daugiau lietaus?Du lašai nukrito,grįžome namo-čia balos. blink.gif mirksiukas.gif
Rytoj bandysiu mėlynių pasižiūrėti.
Atsakyti
Labos,
prisiduodu ir as.Paskendus darbuose,braskiu daug,nepajegiam suvalgyt,tai trinu ,verdu,kad tik sudorot.
Agurku turiu,bet tik valgymui ir tai dalinu i tris dalis,nes is triju artimuju,gyvenanciu cia seimu,tik mudu pensininkai ir turim soda.O ,kai musu cia mazai,tai gyvenam draugiskai.
Lietaus galetu but daugiau,bet po truputi palyja kazkiek.
Zirnius kertam,morkas jau retinu,kad grazesnes augtu,spinatai i pabaiga,viena eile kaliaropiu jau suvalgem,auga kita pamaina,tuoj bus,siandien radau viena raudona,pirmaji pomidora,Sibirskij skorospelyj,dziugu.
Siandien nuemiau jau svogunus,visi isgule,o galvos jau su geltona odele,dideli grazus,buvo sodinti gruodzio menesi.Dziovinu palepele padarius.
Siaip lakstau i sportklubi 5x per sav.ir dar metu storus lasinius.Jau 6kg nukratyti.Reikia gelbet kelenus,nes invalido vezimelio neuzkelsiu i antra auksta.
Ir neriu kiekviena laisva minute.Imesiu veliau du zaislus,nunertus nuo geguzes 1d.
Is papriku nedingsta kazkokie brudai,apkakoja rudai,matau ir naltu taskuciu ant lapu,lapai susisuke,apatiniai nudvese,zodziu auga,bet ne kaip,dar dabar tik zydet pradeda.Purskiu kas savaite,bet nereaguoja,tik tam kartui,reik vaziuot ieskot kazko macnesnio.
As irgi nezinau,ka dar pasiaugint nuimtu svogunu lysvej?EWinu skaityt apie pekino salotas,kas tai per dyvas.
Geliu turiu mazai,kardeliai dideli jau,liatriu daug sudygo,roze mirstya namie,neprisiruosiu isvezt i soda,nes nezinau kur ja kist.
Tai va tiek mano kasdienybes.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 birželio 2018 - 19:34
turguj 1 l mėlynių 5,2 pinigo
bet mažutės, susitraukę
Atsakyti
LUety, tavo lėlės- iš fantastikos šalies. Labai labai gražu. wub.gif wub.gif wub.gif
Beje, kaip padarai, kad galva ant plono kakliuko nemaskatuotų ?

Sviestinių salotų storesni lapai ir tiek žinių. Ai, dar turi atvirą tvarkingą gūželę.

Ingrida, su skausmu mačiau, kaip virš miesto juodas debesis praėjo. Pas mus tik dulkes nukrapijo, po pusvalandžio vėl vėjas nešiojo. blink.gif

Mano sportas - ravėjimai. Šiandien pabaigiau šiltnamį genėti, ravėti. dabar laistosi. Varysiu iki vidurnakčio, kad žmoniškai įmirktų.
Pomidorai jau nemaži, gal koks pradės rausti. Agurkų yra lauke ir šiltnamyje.
Šiandien MB parsinešė vakarienei šviežių bulvių. Dar nedickos, kiaušinio dydžio, bet savos. yahoo.gif
Atsakyti