Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Kai pagalvoju, tai geriausias mano sprendimas buvo prieš 30 metų išeiti iš darbo ir dirbti tik sau. Savęs dar neatleisiu kokius 10 metų. Jeigu patempsiu. Turiu pažįstamą vadybininkę, jai ar ne 75 , bet dirba, net dulkės rūksta. Be jos firma užsilenktų , bent jau jos prekių pozicijoje. Aš gal taip negalėčiau, nuo ryto iki vakaro per klientus maltis. Bet moteris labai pozityvi ir be galo visų mylima.

Priskyniau tręšnių, reikia kaiptis kaulų išėmimui. Pats nemylimiausias darbas.
Atsakyti
Labas

Delfis rodo misku gaisringuma Lietuvoj, Kupiskis raudonas, aplinkiniai rajonai morkiniai. Jauc mano pelke isgaravo su visom gyvatem. Eisiu vakare laistyt, backos pilnos, darzo ne tiek daug.
Atsakyti
Sviks,

pas mus draudžama į miškus įeit del sausros..a ko ten ir eit iš dalies, sako šiemet mėlynojai išdziu isur ,

įdomu kokia kaina mėlynės ?

jungsiuos prie liejančių bigsmile.gif
Atsakyti
Fb buvo skelbimas kilogramas mėlynių-7 eurai. ax.gif
Atsakyti
Ingridėl, kad per miestą kelio nebepamenam, visad tiesiai maudavom mirksiukas.gif
Man tik toks nesusipratimas iškilo, ten gabalas kelio viena juosta, per vidurį metalinis atitvaras, o kelkraštis tik dviračiui pravažiuot, tai jei kokia nelaimė, ar gruzovikas koks suges-tai kas tada? kamštys visai dienai?

Karššta, teta laisto mano kaime, sodyboj kepa.....

Juokelis: sėjau totorinį kermėką,iš pusės pokelio sudygo 3 augaliukai. Popinau popinau, atėjo mama, pažiūrėjo, sako paragauk-akurat vieną rugštynę auginu biggrin.gif tuoj sriubos galėsiu išsivirt, cha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 06 17, 19:35)
Fb buvo skelbimas kilogramas mėlynių-7 eurai. ax.gif

Nunu jojo... kažkaip įsivaizdavau 6 max...na puikiai tiks ir serbentai, dar neaisku iš tikro kurie cia naudingesni bigsmile.gif
Atsakyti
mūsų miškuos tai jau nieko nebebus unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
O tai kaži, ar yra neliejanciu. Visko nepriliesi, tai šiltnamis, agurkai, arbūzai, gėlės, kai apvysta. Agurką jau lauke mačiau piršto didumo, gražūs, vešlūs. Kanale vandens nebėra, tai jau iš prūdo traukiami.
Ryt pasikulturint į Telšius, bet karvė labai jau ant ribos, tai rytas parodys, ar galėsime važiuoti. Jaučiu, nuplaukė kelionė. O 30 birželio i Rundale,į rožių žydėjimo šventę.
Apie derlius net ne kalbų, nebus šiemet vasarojaus, tai būsim duobėje. Nu bet kazkaip išgyvenim, gal...
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 06 17, 22:08)
O tai kaži, ar yra neliejanciu. Visko nepriliesi, tai šiltnamis, agurkai, arbūzai, gėlės, kai apvysta. Agurką jau lauke mačiau piršto didumo, gražūs, vešlūs. Kanale vandens nebėra, tai jau iš prūdo traukiami.
Ryt pasikulturint į Telšius, bet karvė labai jau ant ribos, tai rytas parodys, ar galėsime važiuoti. Jaučiu, nuplaukė kelionė. O 30 birželio i Rundale,į rožių žydėjimo šventę.
Apie derlius net ne kalbų, nebus šiemet vasarojaus, tai būsim duobėje. Nu bet kazkaip išgyvenim, gal...

Laba,
O aš jau šiandien agurkus konservavau. Atidengėm laistyt, o ten kekėm priaugę. Pirma kartą tokiu metu agurkus konservavau.
Atsakyti
Tikrai ankstyva smile.gif Nors tuom pasidžiaukim.
Atsakyti

Labas rytas.
Liniuk,aš irgi ne viską laistau.Kažkuo augalai gyvi? bigsmile.gif blink.gif
Na tikrai agurkai anksti. blink.gif Aš praeitą savaitę atsėjau kur nesudygo. ax.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 18 birželio 2018 - 06:28
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 06 17, 23:08)
O tai kaži, ar yra neliejanciu.

žinok yra, nes aš liejutik tai ką ir šiaip per lietus liečiau mirksiukas.gif , t.y. šiltnamis ir tai kas vazonuose po stogu ax.gif , nu bus kaip bus neužliesi gi čia visko...ai vakar ant vienos rožes kibirą supyliau, nesko tais itartinai žiedai linkt pradejo smile.gif

Sveikos smile.gif

Ate nu ir ankstyva, dar kažkuri čia skaičiau gyretes pomidorais, pas mane agurkai tik žydi, pomidorų yra daug , bet žali sakykit ką but galima paset, nes morkos nedygo ir panašu, kad jau nedigs? Nors ar verta vistiek nelaistau, nedigs gi niekas ir taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 birželio 2018 - 06:53