Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas.
Keturi broileriai galveles padėjo. Vėsinu. Pati atokaitoj sėdžiu. Arbatėle lepinuos.
Mano grožis pradeda žydėjimą.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nugi grožis, Ate. 4u.gif
Pas mane išnyko taviškė. buvau trejas vijoklines palei malkinę pasodinusi. Rudenį ko tai visos prarado spalvą ir viena po kitos užsilenkė. Galvoju, kad viščiukų mėšlo pusiau su kombikorma užmečiau. Nebūčiau pagalvojusi, kad jis toks deginantis. Nuo tų visai mažiukų iš dėžės ėmiau, kai jau į aptvarą paleidome.
Man viščiukai dabar bronchitui susirgo. Vakar dvejų netekau, šiandien vienas kažkaip švogždžia.
Laistau nuo ryto iki vakaro. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 06 16, 13:50)
Nugi grožis, Ate.  4u.gif
Pas mane išnyko taviškė. buvau trejas vijoklines palei malkinę pasodinusi. Rudenį ko tai visos prarado spalvą ir viena po kitos užsilenkė. Galvoju, kad viščiukų mėšlo pusiau su kombikorma užmečiau. Nebūčiau pagalvojusi, kad jis toks deginantis. Nuo tų visai mažiukų iš dėžės ėmiau, kai jau į aptvarą paleidome.
Man viščiukai dabar bronchitui susirgo. Vakar dvejų netekau, šiandien vienas kažkaip švogždžia.
Laistau nuo ryto iki vakaro.                              blink.gif

Dar yra norinčių jos sodinukų, tai ir tave pripliusuoju. O būtinai turi būt nuvytę žiedai plancavimui, ar tiesiog dabar galima daryt?
Atsakyti
Labas
ate, o koks cia krumas, patikslink senai tundrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 06 16, 14:11)
Dar yra norinčių jos sodinukų, tai ir tave pripliusuoju. O būtinai turi būt nuvytę žiedai plancavimui, ar tiesiog dabar galima daryt?

kaip tik dar žydinčias reikia fliansuoti. tik žiedą išmesti.
Visai nukvakau. Sėdžiu su šaldytos žuvies pakuote ant galvos. Būsiu baisinį guzą į galvą įtaisiusi. Laisčiau gėles ir pamiršau, kad laiptai virš galvos... Pamažu Alsheimeris artinasi... blink.gif
Atsakyti
Labas visoms
Karšta vėl,lietus kažkur pro šoną nusuka,laistau,bet kiek čia mano to daržo,6 laistytuvai ir viskas
Savijauta,kaip ir normaliai,ilgiau pasilenkus kai padirbu jaučiu pjūvį,bet nieko,nemirštama,dirbt vistiek reiks,visiškai pjūvis sugyja per 6 mėnesius,bet nieks tiek nedarbingumo neduos
O kas ten per krūmas pas Ate žydi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 16 birželio 2018 - 19:26
QUOTE(Lady Dy @ 2018 06 16, 19:26)
Labas visoms
Karšta vėl,lietus kažkur pro šoną nusuka,laistau,bet kiek čia mano to daržo,6 laistytuvai ir viskas
Savijauta,kaip ir normaliai,ilgiau pasilenkus kai padirbu jaučiu pjūvį,bet nieko,nemirštama,dirbt vistiek reiks,visiškai pjūvis sugyja per 6 mėnesius,bet nieks tiek nedarbingumo neduos
O kas ten per krūmas pas Ate žydi?

Mergaitės, ten vijoklinė rožė. Žiedynas mažutis, bet jų daug kekėj.
IK, ačiū. Ryt padirbėsim. Tris lapus sakei palikt?
Atsakyti
Auginukas iš 2-3 lapų. Apatinį ties pjūviu nuskinti, viršutinius patrumpinti per pusę. na, kad po stiklainiu tilptų.
vakare raišiojau pomidorus. Visos rankos juodos ir išbertos. Nekenčiu karščio. unsure.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

vakar Panevėžiui mojavau, a matėt ? biggrin.gif kelio remontas tai užknisantis.......
bet jau aguoninių laukų grožis wub.gif wub.gif wub.gif

Pravažiuojant matės, kad labai reikia vandens, laukai liūdni, šiaudas žemas, o ir daug laukų palikta tiesiog, nes kaip suprantu nieks nebedygo..... liūdna unsure.gif

su giminiukais susitikom, smagiai pasibuvom biggrin.gif

Ate, inrašyk ir mane sąrašan savos gražuolės fliancui gaut 4u.gif

karšta, oro balionai už lango vis praskrenda biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jurginėli,aplink miestą aplinkeliu važiavai?Ten kelio darbai,mes vengiame į darbą važiuoti iš sodybos,greičiau per miestą dabar gaunasi. ax.gif
Kiek darbų susikaupę,per tuos laistymus. bigsmile.gif bigsmile.gif Pavargau jau nuo tos sausros. blink.gif Šiandien nuo ryto susirikiavau darbus,pasakiau sau pusę dienos ilsėsiuosi. mirksiukas.gif Kadangi mažoji neatvažiavo,tai teks sutvarkyti visas braškes. bigsmile.gif Paskui vistiek teks važiuoti gėles laistyti,vištas aplankyti.Aš gi iš parduotuvės kur atlikau praktiką gavau vis metamų gėlių lauk vazonų.Tai aš jas vis persodinau,dabar jau jos pas mane žydi vėl.Laukiu lietaus noriu susodinti į didelius vazonus kompozicijas po kelias. ax.gif Kiek mažai reikia gėlėlėms,tik šiek tiek meilės. mirksiukas.gif
O diplomą gavau su pagyrimu,bet tokio amžiaus jaučiu niekam labai nebūčiau reikalinga. ax.gif Žiūriu komisijoje buvo dvi salonų savininkės,kad ir prasčiau puokštes sudėjo jaunimas,o vizitines joms davė,nors aš ir neičiau,bet gi tokio amžiaus nebe reikalingas žmogus pasijauti.Nors jaučiuosi laisvas paukštis nuo nieko nepriklausoma.
O sodyboje kiek darbų susikaupę,per jonines važiuosime su nakvyne,pjauti žolės su nakvyne,apipjauta žolės aplink namą,o visas sodas skendi neišbrendžiamoje pievoje,teks jau trimeriu pasikeisdamai dirbti. blink.gif
O dar atsiunčiau dvi babinas siūlų,rankos niežti,nebe turėjau ką megzti tai buvau pradėjųsi staltiesę,jaučiu reiks palikti šonan. ax.gif
Atsakyti
Oj, Ingrida, lyg aš būčiau tavo žinutę rašiusi. drinks_cheers.gif
Sausra ir laistymas varo į neviltį.Vietoje to, kad paravėti, pasitvarkyti, vis bandau kažką gelbėti. Vakar bandžiau surasti čiobrelių saują žiemai, viskas išdžiuvę, net nejauku eiti, ten miškelis ir kalvelė, tai po kojomis traška, jokios žalumos, ar gyvybės, nekalbant apie žydinčius čiobrelius, kurie ten augdavo.
Šiandien nežinau, ko griebtis, virtuvės, šiltnamių, ar daržų. O rytoj į darbą, iki penktadienio, kažin, ar ar čia kokie daržai išgyvens, dar naktys šaltos, moliūginiai, agurkiniai nenori augti.
Laukiu pensijinio amžiaus, lyg ir nevaro manęs niekas iš darbo, net piniginį paskatinimą gavau, už darbo krūvį viršijančią veiklą, bet tos veiklos ir jos optimizavimo turiu per akis.
Atsakyti
Labas rytas
Jurginėli tu dar per Plungę nevažiavai biggrin.gif va tada suprastum,kad norint pervažiuot reikia beveik tiek pat laiko kiek iki Klaipėdos nuvažiuot
Visiems vietiniams jau per gerklę lenda tie remontai,aišku gerai kad susirūpino geležinkelio pervaža,darys tunelį,kad nereiktų laukt kol traukiniai išsivažinės,bet kiek laiko tai truks nieks nežino
Atsakyti