QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 09, 22:02)
Ingridėl, dar apie riešutukus-tešlą darai skystą ar kietą ir dedi mažus rutuliukus? nes radau daug receptų, kur vieni pila, kiti lipdo
Kaimietuke, gal ir nesicackinčiau, bet vat skonis iš vaikystės burnoj sukas, no, kad negaliu reiks kept
Para, oho kiek knygų skaitysi. Aš kai kapeikų neturiu, tai bibliotekos paslaugomis naudojuos Silvos 4 d. lauksiu labai "karūną" jau beveik ir perskaičiau, tikrai verta pasiskaityt
Kaimietuke, gal ir nesicackinčiau, bet vat skonis iš vaikystės burnoj sukas, no, kad negaliu reiks kept
Para, oho kiek knygų skaitysi. Aš kai kapeikų neturiu, tai bibliotekos paslaugomis naudojuos Silvos 4 d. lauksiu labai "karūną" jau beveik ir perskaičiau, tikrai verta pasiskaityt
Na neturiu pinigų vienkartinio skaitymo knygom ir aš. Nagi žinau kur gauti nemokant pinigų. Paskaitysiu ir atiduosiu Jeigu perku, tai tik pažintinio pobūdžio knygas ir tai senokai tai buvo.
Tai tos knygos ilgesniam laikotarpiui. per vasarą nieko neskaitau, žiema tam ir skirta: židinys, vilnonės kojinės, knygos, obuolių pyragas..... Gal dėl to ir myliu šį laiką