Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 09, 22:02)
Ingridėl, dar apie riešutukus-tešlą darai skystą ar kietą ir dedi mažus rutuliukus? nes radau daug receptų, kur vieni pila, kiti lipdo biggrin.gif

Kaimietuke, gal ir nesicackinčiau, bet vat skonis iš vaikystės burnoj sukas, no, kad negaliu  doh.gif  lotuliukas.gif reiks kept biggrin.gif

Para, oho kiek knygų skaitysi. Aš kai kapeikų neturiu, tai bibliotekos paslaugomis naudojuos biggrin.gif  Silvos 4 d. lauksiu labai biggrin.gif  "karūną" jau beveik ir perskaičiau, tikrai verta pasiskaityt smile.gif

Na neturiu pinigų vienkartinio skaitymo knygom ir aš. Nagi žinau kur gauti nemokant pinigų. Paskaitysiu ir atiduosiu ax.gif Jeigu perku, tai tik pažintinio pobūdžio knygas ir tai senokai tai buvo. rolleyes.gif
Tai tos knygos ilgesniam laikotarpiui. per vasarą nieko neskaitau, žiema tam ir skirta: židinys, vilnonės kojinės, knygos, obuolių pyragas..... Gal dėl to ir myliu šį laiką wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 09 gruodžio 2016 - 22:48
QUOTE(Para @ 2016 12 09, 23:43)
Na neturiu pinigų vienkartinio skaitymo knygom ir aš.  Nagi žinau kur gauti nemokant pinigų. Paskaitysiu ir atiduosiu  ax.gif Jeigu perku, tai tik pažintinio pobūdžio knygas ir tai senokai tai buvo. rolleyes.gif
Tai tos knygos ilgesniam laikotarpiui. per vasarą nieko neskaitau, žiema tam ir skirta: židinys, vilnonės kojinės, knygos, obuolių pyragas..... Gal dėl to ir myliu šį laiką  wub.gif

Pas mane irgi dabar knygų skaitymo metas.Prieš kelias dienas perskaičiau ''Vilniaus madoną''Na mano skoniui nelabai.Skystoka.O vat "Švyturys tarp dviejų vandenynų'' patiko net labai.Vakar pradėjau ''Vidurdienio moterį"- pradžia gera. Skaitau tik bibliotekos knygas biggrin.gif
Šiandien buvom Kazlo koncerte.Atidirbo vyrukas kaip reikiant 2,5 valandos be pertrukos. biggrin.gif
Kalėdos pas mane gal šiemet neateis,nes nenoriu nieko nei gaminti,nei puošti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(siena @ 2016 12 09, 23:56)
Pas mane irgi dabar knygų skaitymo metas.Prieš kelias dienas perskaičiau ''Vilniaus madoną''Na mano skoniui nelabai.Skystoka.O vat "Švyturys tarp dviejų vandenynų'' patiko net labai.Vakar pradėjau ''Vidurdienio moterį"- pradžia gera. Skaitau tik bibliotekos knygas biggrin.gif
Šiandien buvom Kazlo koncerte.Atidirbo vyrukas kaip reikiant 2,5 valandos be pertrukos. biggrin.gif
Kalėdos pas mane gal šiemet neateis,nes nenoriu nieko nei gaminti,nei puošti blink.gif

Laba

Gal reiketu parasyti ant duru: " Sv. Kaledos, prašau aplenkti si namu ūkį" bigsmile.gif tongue.gif g.gif Gal aplenktu mastau.gif bigsmile.gif MB saiposi is to pavadinimo- namu ukis.
O Kazlo koncetras patiko?
Papildyta:
P. S. Svyturys....- yra ir filmas, dabar dar lyg rodo. Irgi l. geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 10 gruodžio 2016 - 08:10
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 12 09, 21:39)
Ingrida, tai kiek sūnėnų yra, kad tiek kepi?

Labas rytas.
4 turius ir jau suaugusius,jau ir su antromis pusėmis ateina kai kurie. ax.gif Žinote kiek maišelių reikia prigaminti ir sesės mano mb sesės šeimynai,o dar trys poros uošvių ir visi gi tame pačiame mieste. ax.gif Taip norėčiau dar ką nors sesėms numegzti.Atrodo šiemet taip anksti pradėjau ruoštis,bet tas laikas................ mirksiukas.gif
Jurginėli,mano tešla lipdoma,tokia minkšta,labai greitai tarp pirštų pavolioji ir krauni,telpa iš karto į keptuvą nemažai. mirksiukas.gif
Antrą nubudau kaip ir išmiegojųsi,na ir pradėjau skirstyti laiką ką šiandien nuveikti,ką nupirkti parduotuvėse,kad beužmigčiau. blink.gif Trečią gėriau leksotonilį,norėjau keltis megzti,bet vėl pagalvojau būsiu kaip permušta dieną,tai dar pamiegojau. ax.gif
Ai tiesa rudas cukrus pigiau IKI.Šiandien važiuosiu į Promą,gal cukraus pudra pigiau?Riešutai tai įsitikinau turguje pigiausi sveriami.Gerai,kas užsiaugina savo antis,o aš važiuosiu į Norfą,akcija.Gaila miltų nebe gavau su gera akcija IKI.Žiūriu vakar ieškau ne aš viena. biggrin.gif Gerai vienais metais Prome maišą miltų pasiėmėme,tai užteko ir velykoms.Dabar bijau,kad nesunaudosime tiek. ax.gif
MB užsimanė dar naminių ledų su medumi.Sakiau galėsi terliotis,man lengviau nusipirkti karališkų,dabar irgi akcija IKI.Jaučiu reikia užsipirkti šventėms.Nes vakar kaip dėjome dviese iš karto vis dėžutę.Ir jaučiu kaip auga kg. ax.gif
https://www.facebook...0...e=3
Žiūrėkite kokias kojines radau,pas mane gi dar ožkų vilnos dvi babinos voliojasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 10 gruodžio 2016 - 09:03
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 12 09, 21:39)
Meri, va nesitikėjau, kad tave fanelopsiai domina. Tskant orchidėja iš varguomenės. Pas tave gi tik kažkokios negirdėtos neregėtos  smile.gif
O man šiuo metu reikia puansetijos ir gal kokio kalėdinio kaktusio koralų spalvos. ax.gif

Ką tik paskutinį į židinio kapsulę įdėjau. Visi iš ankstesnių namų baigėsi. Ten vienu metu kokį 20 ir gal virš turėjau, gerai augo, tai ko neturėti, db vėl norisi, bet ne namuos, čia vietos nėra, darbe kitas reikalas.
Jei bus neblogas oras, bandysiu pirmadienį ar antradienį per pietus iki gėlių bazės nueiti ar pavažiuoti, abi netoliese, čia Viljampolėje. Lb norisi tągėlių bazę, kur prie tilto, aplankyti, nes liūdna be žiedų, aš taip nepratus. O be to falenopsiai sugeria neigiamą energiją ir stresus, bet jūs tuo juk netikit biggrin.gif
Vakar dairiausi paprasto lūpdažio kasdienai, kokie brangūs, tikrai nesitikėjau. Eisiu į Norfą kojoms kremo, gal ten ką rasiu.
Išsiunčiau vyra mėsos nupirkti, tai tris-keturias valandas rytas ramybėje rolleyes.gif
Atsakyti

Labas,
Meri, vat kodel as tokia atsiputus biggrin.gif nes turiu siu geliu daug. As tikiu visom gerom pranasystem, netikiu blogom, taip lengviau ax.gif
Atsakyti
Sapniuk, jūk iš tiesų gražūs tie drugelio formos žiedai mirksiukas.gif
Jau, kaip matroskinas užpypino, vėlei virk jam šaltieną rolleyes.gif , dar sardelių parvilko, vieną dieną pastovi ir apgliaumyja, sukišau į šaldymo kamerą ax.gif
Lietus ir vien tik lietus, jau ir taip per buzą ir Pravieniškių gatvės ežerą brendam.
Nžn, kaip jie tą gatvę šalia ligoninės remontavo, kad nuolydžio nepadarė anei šaligatvio, kaip nori, nors skrisk. Ir dar Pūkas skaitosi seimūnas, nors kas jam, jis pro čia anei važiuoja anei eina rolleyes.gif Kaskart su šlapiomis kojomis lieku, aplipusios purvo buzos neskaičiuoju.
Švelnus pūkeli, ar žinai kaip vargsta tavo parapijiečiai 4u.gif
Atsakyti
Meri, taigi parašyk laišką savo seimūnui nuo parapijietės. O dar geriau merui, jis gal patikimesnis. Žadėjo tvarkyti visas gatves gatveles.

Išvirk šaltieną ir dalį užšaldyk.

OMG, kokio pilkumo debesis artinasi blink.gif Atrodo, tiesiog į dirvą įsirėmęs. Ir krinta toks lyg sniegas, lyg šlapdriba. O jau šlapia visur, kankynė iš namų išeiti.
Turiu mielių, faršo , gal kokių kibinukų užmaišyti ??? O miltus man draugė parūpina, 10 kg 6 eurai. Tai nežinau, ar čia pigu ar normalu?? Bet jau miltų kokybė - tai nėra ko nė lyginti su parduotuviniais. Tiesiog gurgždantys, ne kokios dulkės. Labai geri kepiniai gaunasi.
Viskas, pratrūko debesiukai. Net Pnv nesimato bokštų. Ką ten miesto, net apvažiavimo nesimato, o tai kamputį visada matau su begale furų.

Siena, jei būsi bloga mergaitė ir nelauksi Kalėdų, tai negausi dovanų, vot ax.gif

O aš kaip tik save tramdau, taip norisi pasipuošti. Bet kad nenubaidyti Kalėdų dvasios, puošiamės tik kelios dienos prieš šventes.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 12 10, 13:48)
Meri, taigi parašyk laišką savo seimūnui nuo parapijietės. O dar geriau merui, jis gal patikimesnis. Žadėjo tvarkyti visas gatves gatveles.

O aš kaip tik save tramdau, taip norisi pasipuošti. Bet kad nenubaidyti Kalėdų dvasios, puošiamės tik kelios dienos prieš šventes.

Reikės nufotografuoti ir nusiūsti "Kas vyksta Kaune", nu kiek galima tai pakęsti? Įdomiausia, kad prieš du metus asfaltavo, kai buvo tie baisūs karščiai ir nelyjo, negi sunku buvo tą nuolydį padaryti, tas ežeras per visą gatvę jau ne vieną dešimtmetį. Būčiau žinojus, kad tai jau taisykle tapę, nebūčiau čia buto pirkus.
Vyrą verčiau priverst grūzo, kad bent patvoriu būt galima praeiti, bet kur tau, išlėkė gyventojas, kad rėkt pradėjo, ko čia jam prie tvoros verst nori, tipo jis šaligatvį pats darys, taip ir daro blink.gif Pats tai dar mašiną užstato, kad nei patvoriu nepraeitume jo mašinos nenušluostę rūbų skvernais.

Sienute, daug kam prieš didžiąsias šventes nieko nesinori, įjungsi autopilotą ir tai praeis 4u.gif
Atsakyti
grazus, Meri, grazus. As juos labai myliu wub.gif
Atsakyti
Meri,kad toks oras tikras ardytojas asfalto. blink.gif bigsmile.gif Pas mus irgi nespėja lopyti asfalto prie išvažiavimo į pagrindinę gatvę,jau nebe žinai kur besukti vairą vien duobės.O lopo kasmet. bigsmile.gif Girdėjau tokius pliotkus kad miesto tarybos narys gyvena kaiminystėje,tai nors palopo. ax.gif Pernai metėmės kaimynai pinigus lopėme kiemą,na ir kas pašąlo,pašilo ir vėl iškilojo asfaltą. bigsmile.gif ax.gif Kaip mb sako tas temperatūrų skirtumas -peilis asfaltui. ax.gif
Atsakyti
Labukas
Koks gėris dieną prabimbinėt biggrin.gif
Ryte skalbimą uždėjau ir pas giminaitę nulėkiau,negana darban ir iš darbo kartu važinėjam ir tylėjimo įžadų nesam davę,tai per savaitę porą kartų dar po kelias valandas prasiplepam biggrin.gif rolleyes.gif paskui aišku po namus,valgyt padariau ir vėėėllll mano laikas yahoo.gif
Panevėžio graži eglė,nors man visų miestų gražios
Atsakyti