Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2018 06 15, 09:01)
nu tai taip...
Kaiminkai pasakiau, ta sako: vat nevaiksciot pas daktarus, klausiu kiek jai kartu galva sviete. Atsako....kad nei karto blink.gif
Laukiu vyro, backos tuscios, prileis is sulnio kokius 700 litru ir vel gyvensiu biggrin.gif

aš net pagal programas kur priklauso nieko nesitikrinu verysad.gif, tik va neseniai širdies perėjau viska nes gyd jau griežtai pasigavo koridoriuj ir i kitą kabinetą istume mirksiukas.gif
Atsakyti
greit mars pas daktarus.
As pagal programa tikrinuos, su pusmecio pavelavimu, bet nuvaziuoju kazkaip.
Atsakyti
greit mars pas daktarus.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 06 15, 09:20)
greit mars pas daktarus.

teisingi priekaištai, o bet tačiau... ax.gif
Atsakyti
nuvedziau vyra parodyt kur senbernis ezys gyvena, truputi nukloju, o ten ji ir keturi ar penki eziukai piena geria.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 06 15, 15:34)
nuvedziau vyra parodyt kur senbernis ezys gyvena, truputi nukloju, o ten ji ir keturi ar penki eziukai piena geria.

tai gal ten -ienė ar -ytė biggrin.gif ir iš ko nusprendei kad senbernis? bigsmile.gif
Atsakyti
tai ten eziene ir yr, as ji vis viena matydavau metai is metu, tai pati sau senberniu pavadinau.Keturi eziukai, kaimynei rodziau, bais ana norejo juos pamatyt, nunesiau vandens inda prie lizdo.
Atsakyti
Sapniukai, užuojauta tavo auklytei. 4u.gif
Kažkaip tikrinuosi nuo visų įmanomų vėžių ir ne vėžių. Ir pagal programą, ir mokamus. Man gi baigti vaikai užaugint reikia, ir dar anūkus pamatyti. Va ir nesenai paprašiau šeimos gydytojos duoti siuntimą mokamai patikrai nuo kiaušidžių vėžio ir dar ten kelių. Juk pati sau pasilenkusi nepamatysiu, kas ir kaip.

Šiandien maniškis bernas baigė vieną mokyklą, tai kelias dienas organizaciniais reikalais buvau aprūpinta. Bet viskas praėjo nerealiai gražiai, dabar visi iškeliavę į pramogas.

Maniškius ežius bus šuva išpjovęs, šiemet nė vieno.

Niekada nekiltų ranka gydyti kenkėjo. Net gandro negydyčiau, jis gi plėšrūnas. O nupušusių apsiseilėjusių miestiečių - tiesiog pundeliais užderėję. tai jiems vištų gaila, tai šunų, tai kačių. Tikslingai nieko nenaikinu, gi turi būti įvairovė, bet ne ant tiek. Kai vilkai išpjauna pusę bandos avelių, tada jau pačiai norisi į narvą su vilkais įmesti Šiaurės vilko veikėjus.
Atsakyti
as prie tu nupususiu, apsiseilejusiu kaimieciu. Mano tevas toks buvo, kaimynas gaidziui galva kirsdavo. Mama gal 10 kartu pradedavo pasakoti, kaip grizus is sibiro bande avina pjauti blink.gif Avino likimo nezinau, nes mamai neleidziu pasakojimo baigt biggrin.gif

Mano katinai eziene stebi per padoru atstuma, nelenda arti. Vat siandien drieza atemiau is vieno ax.gif Is kitos gatves puses atsinese, mano pleciuj gal visus isgaude biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 06 15, 19:10)
as prie tu nupususiu, apsiseilejusiu kaimieciu. Mano tevas toks buvo, kaimynas gaidziui galva kirsdavo. Mama gal 10 kartu pradedavo pasakoti, kaip grizus is sibiro bande avina pjauti blink.gif Avino likimo nezinau, nes mamai neleidziu pasakojimo baigt biggrin.gif

Mano katinai eziene stebi per padoru atstuma, nelenda arti. Vat siandien drieza atemiau is vieno ax.gif Is kitos gatves puses atsinese, mano pleciuj gal visus isgaude biggrin.gif

lotuliukas.gif Čia jau pavarei. Negi niekada taip ir nepasidomėjai, kuo ten baigėsi ? Kuris gyvas liko ?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
perskaičiau viską, buvau atsilikusi. Pavargstu darbe, tenka po keliolika valandų dirbti, vakarais po darbo nieko nesugebu padaryti. Noriu atostogų, planuoju ilgas.
Džiugu, kad Ingrida diplomuota tapo, net neabejojau, kad išlaikysi egzus aukščiausiu balu. Juk esi tokia šaunuolė.
Dėl patirtų naminių paukščių nuostolių labai užjaučiu, prisimenu, kaip a.a.mama pergyveno, kai nuėjus ryte pas vištas ir antis, vis rasdavo kraupų vaizdą. Taip ir išpjovė tada visas šeškas ar kiaunė, daugiau jau nepirkome. O pas mus prūde gyvena laukinė antis su ančiukais, visai mūsų nebijo. Nereikalingas tas teršimas, bet ką dabar darysi, tegul augina, jei pavyks.
Jei kas pavydi lietaus Vilniui ir Vilniaus rajonui, neverta. Vilniuje žolė išdegusi, kaip dykumoje. Kaime per savaitę nuo didelio stogo lietvamzdžio prilijo pusę 200 litrų statinės. Svogūnai mažyčiai, česnakai gelsta, morkos retos, kviečiai žemi ir gelsta, net grikiai dėl bičių pasėti pradeda žydėti visai žemi. Gal tik pupelės, bent kol kas neblogos ir šiltnamiuose agurkai gerai dera ir pomidorų jau turim pakankamai šviežiam vartojimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 16 birželio 2018 - 07:59