Lady, kiek ta knopkė sveria ? Į delną telpantis šunėkas ???
Liniuko šunys tokie atsipūtę.
Jokio gailesčio plėšikams. Jau užkniso paukščiai - vagys.. Lenda pro mažiausius plyšius, trešnes tiesiog iš rankų vagia. šiandien gal penki į tinklą įsipainiojo, pasiėmiau neapsikentus pagalį ir kiekvienam kaukš per galvą. Tada išpainioju ir išmetu. Vis keliomis zarazomis mažiau bus.
Tik nereikia čia smerkti. Vabalus nuodiju tūkstančiais. Kai reikia, ir vištai galvą nusikertu.
Eisiu dar žiūrėti kalakučiuko. Vėl vienas agonijoje kratosi. Antibiotiko į snapą įkišau, su švirkštu vandeniou pagirdžiau. Tik gal nelabai mačys.
tai kiek jau tau pamiro?
Labas rytas.
Jau po mokslų,teorija-10,puokštė-10.Dvi iš 8 taip išlaikėme. Vaikai patenkinti,kad mama dar turi garo. Rimtas visai egzaminas,bilietai atplėšiami,komisija sėdi.
Grožių tikrai pridėjote.
Lyžuka,garantuotai lapė.Pavasarį šalia mašinų ardymo aikštelėn užklydo lapė,užspeidė į sandėlį,sakė sienomis lipo.
IK lietų jau sapnuoju,jokio lietaus.
Gražūs ciuciukai
Juokina mane, kai fb grupej paklause kaip vyšnias apsaugot nuo špokų tai kiek atsirado "geradarių" kur tipo aš ir špokus lesinu vyšniom ir pati valgau pilna burna, kita iš vis rėžė, kad jos vyšniu špokai nelesa, nes pas ja inkilai yra ir ji myli juos be galo be krašto , arba dar geriau skaičiau kitą nukvakėlių diskusiją, kad išgelbėjo sužeistą gandriuką, ale vel beda, lapė lapiukų nepašėrė, liko be vakarienės, nu tokios gali pačios save sušert lapes, kitos išeities nematau
Lyja ir dar taip iš leto...nu super vis kažkiek palaistys viską
Juokina mane, kai fb grupej paklause kaip vyšnias apsaugot nuo špokų tai kiek atsirado "geradarių" kur tipo aš ir špokus lesinu vyšniom ir pati valgau pilna burna, kita iš vis rėžė, kad jos vyšniu špokai nelesa, nes pas ja inkilai yra ir ji myli juos be galo be krašto , arba dar geriau skaičiau kitą nukvakėlių diskusiją, kad išgelbėjo sužeistą gandriuką, ale vel beda, lapė lapiukų nepašėrė, liko be vakarienės, nu tokios gali pačios save sušert lapes, kitos išeities nematau
Lyja ir dar taip iš leto...nu super vis kažkiek palaistys viską
Labas rytas
IK, kaip tu ziauriai su paukstukais As is savo keturkoju plesiku atimu, uzdarau i katiniska boxa ir skaugau, vyro zvejybiniais zikais ir pinkais maitinu
IK, kaip tu ziauriai su paukstukais As is savo keturkoju plesiku atimu, uzdarau i katiniska boxa ir skaugau, vyro zvejybiniais zikais ir pinkais maitinu
QUOTE(sapniukass @ 2018 06 14, 08:49)
Labas rytas
bet patikek kaip išnervuoja mb kažkada net šuni buvo apmokines juos medžiot , bet kas iš to keli kabi už koju pakabinti ir cypauna dar gyvi, o kiti šalia ramia sažine uogas lesa
labas
pargrįžau
Ate, pavėluoti gimtadienio sveikinimai-būk sveika
Ingridai sveikinimai, kitaip ir būt negalėjo
grožius Jūsų mačiau
viščiokų, kalakučiokų gaila , o tuos lesančius ir pati pribaigčiau, tik gaila, tad stoviu ir klykauju man jie taip naglai žemuoges nuėdė-tiesiog į lysvelės vidurį, tarp krūmelių purp,jų nesimato, tai kad smaginas, o aš durnius laistau ir vis uogų ieškau po to ir paraususias pati surijau, nėr čia ko jiems pust..... j. serbentus tinkais apdengėm, agrastą apraišiojau maišų juostelėm, gal nenuneš kol tinklo dapirksim.
Sodyboj apšalo tik jurginiai, kitoj lysvėj šalia augę pomidorai, paprikos sveiki stovi. Lietus lijo, gan smarkus, upeliai nuo kalniuko tekėjo, žemumoj bala gal valandą stovėjo. Bet žemės tik paviršius sušlapo. Šiandien čiut pakrapijo. Na ir už tiek ačiū
žiūrėjau laidą apie lapes-gali užsikarti gan aukštai ir visai aukščio jos nebijo
pargrįžau
Ate, pavėluoti gimtadienio sveikinimai-būk sveika
Ingridai sveikinimai, kitaip ir būt negalėjo
grožius Jūsų mačiau
viščiokų, kalakučiokų gaila , o tuos lesančius ir pati pribaigčiau, tik gaila, tad stoviu ir klykauju man jie taip naglai žemuoges nuėdė-tiesiog į lysvelės vidurį, tarp krūmelių purp,jų nesimato, tai kad smaginas, o aš durnius laistau ir vis uogų ieškau po to ir paraususias pati surijau, nėr čia ko jiems pust..... j. serbentus tinkais apdengėm, agrastą apraišiojau maišų juostelėm, gal nenuneš kol tinklo dapirksim.
Sodyboj apšalo tik jurginiai, kitoj lysvėj šalia augę pomidorai, paprikos sveiki stovi. Lietus lijo, gan smarkus, upeliai nuo kalniuko tekėjo, žemumoj bala gal valandą stovėjo. Bet žemės tik paviršius sušlapo. Šiandien čiut pakrapijo. Na ir už tiek ačiū
žiūrėjau laidą apie lapes-gali užsikarti gan aukštai ir visai aukščio jos nebijo
Išskyniau braškes, nupiepę baisu, geros avietes dydžio, ant pirštu gaima suskaięiuoti dideles ir gražias beto tos kur žemę liečia kaip apčiulpa kokio bieso ...tik dabas prie jų vistiek šaldymui lenkiškų turejau nusipirkti, kuo toliau tuo labiau isitikinu kad auginti ju neerta, pernai vs ne puse supuo, šiemet susitraukėė, o kur darbas, trašos ir t..t
Labas rytas
prastos naujienos pasieke mane .6.30. Vakar babuliuko auklei prastai buvo, atvaziavo dukra, iskviete greituke, isveze Panevezin ligoninen. As jos troba aptvarkiau, takus ispurciau, kalyte pamaitinau. Snd. ryte skambina aukles dukra ir sako: mamai galvoj vezys Visi miegai islakste, daktarai liepe ruostis blogiausiam, nebeplanuot nieko. Ji tik 9 m. uz mane vyresne, labai geras zmogus Kazkodel geri, artimi zmones mane palieka....
prastos naujienos pasieke mane .6.30. Vakar babuliuko auklei prastai buvo, atvaziavo dukra, iskviete greituke, isveze Panevezin ligoninen. As jos troba aptvarkiau, takus ispurciau, kalyte pamaitinau. Snd. ryte skambina aukles dukra ir sako: mamai galvoj vezys Visi miegai islakste, daktarai liepe ruostis blogiausiam, nebeplanuot nieko. Ji tik 9 m. uz mane vyresne, labai geras zmogus Kazkodel geri, artimi zmones mane palieka....
Labas rytas.
Baisi ta liga-vėžys.Svarbiausia lindi pasislėpęs,o paskui kerta visa jėga.
Visi namai kvepa braškėmis,jokių gaiviklių nereikia,džiūna mažutės džiovyklėje.
Sapniuk taip atrodo, kad geriausi, visi miršta,čia jau mirtis nesirenka koks tu esi: geras ar blogas...
nu tai taip...
Kaiminkai pasakiau, ta sako: vat nevaiksciot pas daktarus, klausiu kiek jai kartu galva sviete. Atsako....kad nei karto
Laukiu vyro, backos tuscios, prileis is sulnio kokius 700 litru ir vel gyvensiu
Kaiminkai pasakiau, ta sako: vat nevaiksciot pas daktarus, klausiu kiek jai kartu galva sviete. Atsako....kad nei karto
Laukiu vyro, backos tuscios, prileis is sulnio kokius 700 litru ir vel gyvensiu