Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lady, kiek ta knopkė sveria ? Į delną telpantis šunėkas ???
Liniuko šunys tokie atsipūtę.
Jokio gailesčio plėšikams. Jau užkniso paukščiai - vagys.. Lenda pro mažiausius plyšius, trešnes tiesiog iš rankų vagia. šiandien gal penki į tinklą įsipainiojo, pasiėmiau neapsikentus pagalį ir kiekvienam kaukš per galvą. Tada išpainioju ir išmetu. Vis keliomis zarazomis mažiau bus.
Tik nereikia čia smerkti. Vabalus nuodiju tūkstančiais. ax.gif Kai reikia, ir vištai galvą nusikertu.
Eisiu dar žiūrėti kalakučiuko. Vėl vienas agonijoje kratosi. Antibiotiko į snapą įkišau, su švirkštu vandeniou pagirdžiau. Tik gal nelabai mačys.
Atsakyti
tai kiek jau tau pamiro?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jau po mokslų,teorija-10,puokštė-10.Dvi iš 8 taip išlaikėme. ax.gif Vaikai patenkinti,kad mama dar turi garo. mirksiukas.gif biggrin.gif Rimtas visai egzaminas,bilietai atplėšiami,komisija sėdi. bigsmile.gif bigsmile.gif
Grožių tikrai pridėjote. wub.gif wub.gif
Lyžuka,garantuotai lapė.Pavasarį šalia mašinų ardymo aikštelėn užklydo lapė,užspeidė į sandėlį,sakė sienomis lipo. bigsmile.gif bigsmile.gif
IK lietų jau sapnuoju,jokio lietaus. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 birželio 2018 - 06:25
Gražūs ciuciukai smile.gif

Juokina mane, kai fb grupej paklause kaip vyšnias apsaugot nuo špokų tai kiek atsirado "geradarių" biggrin.gif kur tipo aš ir špokus lesinu vyšniom ir pati valgau pilna burna, kita iš vis rėžė, kad jos vyšniu špokai nelesa, nes pas ja inkilai yra ir ji myli juos be galo be krašto bis.gif , arba dar geriau skaičiau kitą nukvakėlių diskusiją, kad išgelbėjo sužeistą gandriuką, ale vel beda, lapė lapiukų nepašėrė, liko be vakarienės, nu tokios gali pačios save sušert lapes, kitos išeities nematau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Lyja ir dar taip iš leto...nu super vis kažkiek palaistys viską
Atsakyti
Labas rytas

IK, kaip tu ziauriai su paukstukais blink.gif As is savo keturkoju plesiku atimu, uzdarau i katiniska boxa ir skaugau, vyro zvejybiniais zikais ir pinkais maitinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 06 14, 08:49)
Labas rytas

IK, kaip tu ziauriai su paukstukais blink.gif As is savo keturkoju plesiku atimu, uzdarau i katiniska boxa ir skaugau, vyro zvejybiniais zikais ir pinkais maitinu mirksiukas.gif

bet patikek kaip išnervuoja mb kažkada net šuni buvo apmokines juos medžiot , bet kas iš to keli kabi už koju pakabinti ir cypauna dar gyvi, o kiti šalia ramia sažine uogas lesa bigsmile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

pargrįžau biggrin.gif
Ate, pavėluoti gimtadienio sveikinimai-būk sveika 4u.gif

Ingridai sveikinimai, kitaip ir būt negalėjo mirksiukas.gif

grožius Jūsų mačiau wub.gif wub.gif wub.gif
viščiokų, kalakučiokų gaila unsure.gif , o tuos lesančius ir pati pribaigčiau, tik gaila, tad stoviu ir klykauju mirksiukas.gif man jie taip naglai žemuoges nuėdė-tiesiog į lysvelės vidurį, tarp krūmelių purp,jų nesimato, tai kad smaginas, o aš durnius laistau ir vis uogų ieškau biggrin.gif biggrin.gif po to ir paraususias pati surijau, nėr čia ko jiems pust..... j. serbentus tinkais apdengėm, agrastą apraišiojau maišų juostelėm, gal nenuneš kol tinklo dapirksim.

Sodyboj apšalo tik jurginiai, kitoj lysvėj šalia augę pomidorai, paprikos sveiki stovi. Lietus lijo, gan smarkus, upeliai nuo kalniuko tekėjo, žemumoj bala gal valandą stovėjo. Bet žemės tik paviršius sušlapo. Šiandien čiut pakrapijo. Na ir už tiek ačiū 4u.gif

žiūrėjau laidą apie lapes-gali užsikarti gan aukštai ir visai aukščio jos nebijo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 14 birželio 2018 - 21:18
Išskyniau braškes, nupiepę baisu, geros avietes dydžio, ant pirštu gaima suskaięiuoti dideles ir gražias beto tos kur žemę liečia kaip apčiulpa kokio bieso verysad.gif...tik dabas prie jų vistiek šaldymui lenkiškų turejau nusipirkti, kuo toliau tuo labiau isitikinu kad auginti ju neerta, pernai vs ne puse supuo, šiemet susitraukėė, o kur darbas, trašos ir t..t
Atsakyti
Labas rytas

prastos naujienos pasieke mane .6.30. Vakar babuliuko auklei prastai buvo, atvaziavo dukra, iskviete greituke, isveze Panevezin ligoninen. As jos troba aptvarkiau, takus ispurciau, kalyte pamaitinau. Snd. ryte skambina aukles dukra ir sako: mamai galvoj vezys blink.gif Visi miegai islakste, daktarai liepe ruostis blogiausiam, nebeplanuot nieko. Ji tik 9 m. uz mane vyresne, labai geras zmogus rolleyes.gif Kazkodel geri, artimi zmones mane palieka....
Atsakyti

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Baisi ta liga-vėžys.Svarbiausia lindi pasislėpęs,o paskui kerta visa jėga. unsure.gif
Visi namai kvepa braškėmis,jokių gaiviklių nereikia,džiūna mažutės džiovyklėje. ax.gif
Atsakyti
Sapniuk 4u.gif taip atrodo, kad geriausi, visi miršta,čia jau mirtis nesirenka koks tu esi: geras ar blogas...
Atsakyti
nu tai taip...
Kaiminkai pasakiau, ta sako: vat nevaiksciot pas daktarus, klausiu kiek jai kartu galva sviete. Atsako....kad nei karto blink.gif
Laukiu vyro, backos tuscios, prileis is sulnio kokius 700 litru ir vel gyvensiu biggrin.gif
Atsakyti