Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sekmes

Labas rytas
Atsakyti
Ingrida sekmes 4u.gif

o pas mane pagrabo nuotaikos verysad.gif, vakar 9 vištas ir antį kažkas nuknekcijo...radau tik kelias plunksnu kruveles ir tris vištas negyvas, dvi tai iš vis be jokio smurto žymiu tik kaklai juodi lyg pasmaugtos o viena be galvos.... angel_sadangel.gif ir plyšiu niekur tvoroj nera, ryškiai per viršu išneše, ale pakelkt tu man gi sunkios verysad.gif

Liniuk, kai slastus statei ar pagavo tą nedorėlį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 birželio 2018 - 07:08
Lyžuka, console.gif
O negalėjo lapė per tvorą persiropšti ? Mačiau ant rulonų stirtos viršaus. Mačiau, kaip kopėtėlėmis lipa.
Kasdien su baime einu pas savo viščiokus kalakučiokus. Yra šunys, bet gi ne iš visų pusių narvus siekia.

Ingrida, sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Ingrida, aš iš karto jau Sveikinu.
Lyžuka, nieko nesugavom, tai irgi kasryt su baime duris veriu.
Kad išnešta, tai gal lape, o nėra kur pasikasta, man vienais metais taip 9 išaugusius broilerius aptvarkė, 5 išnešė
Atsakyti
tai perlipo, nes kitaip neimanoma išnešti, ale tada turėk tu tiek jėgos kokiu 3,5 kg višta patysti
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Truputis vasaros, dukra fotkino
Atsakyti
liniuk, ,,sunys vasara", grazus ciuckiai wub.gif ir kvietkos.
Atsakyti
A čia gavau pavėluotai dovanų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 13 birželio 2018 - 19:06
Labukas
Kiek grožių prikėlėt
Nu bet kokios zarazos galabija vištukes,o dar tie mylėtojai-gynėjai kukuoja,kad visiems reik gyvent,paklausus,kiek patys augina papjovimams nulesimams atsakymo nesulaukiu,gudrūs tik pamokslauti
Savo knopkę vežėm pas giminaitę su jų šuniu pasižaist,tikra erkė,kimba dičkiui net į nasrus,o tas kantrai kenčia jos dantukus
Atsakyti
Lady, kaip sveikata, ar jau rikiuotėj, ar dar sveiksti?
Atsakyti
Kaip ir normaliai,darban 25 eisiu,jau kaip bus taip bus,kiek čia namie karšinsiuos
Atsakyti
O kaip pati jauties, ar gerai?
Atsakyti