Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas

apdangsciau vakar melionus su arbuzais kaiminysteje nupjauta zole, ant triju lauko agurku deze uzmeciau. Vakare labai salta buvo ravet, rankos sugrubo.

Raviu pincetiniu budu biggrin.gif net bulves. Atsitupus, ant keliu ar atsisedus, kai keliai paskausta.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 06 06, 07:18)

kaip Jūs ravit?

QUOTE(sapniukass @ 2018 06 06, 07:29)

Raviu pincetiniu budu biggrin.gif net bulves. Atsitupus, ant keliu ar atsisedus, kai keliai paskausta.

doh.gif doh.gif doh.gif

prašom pas mane išarvėti biggrin.gif

raviu šuoliais. brūkšt, brūkšt kauptuku, kas liko tasmiko, kitą kartą ištrauksiu biggrin.gif

Sveikos

pas mane 5 val ryto +2 ..tai kaip ir be šalnos praslydom smile.gif
Atsakyti
na pas mane tokie bjaurus vijokliai auga, tai su kauptuku pas mane ner kaip pasidraskyt. Bent viena is 10 dar neisitvirtunusi israunu biggrin.gif Kaimietuke siule man juos su rundapuotom pirstinem glostyt, dar nepribrendau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 06 birželio 2018 - 09:21
mano gražiųjų bulvių nebeliko cray.gif
Atsakyti
vaje verysad.gif, kas nunešė??? Šernai?
Atsakyti
jauc salna, angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 06, 07:46)
raviu šuoliais. brūkšt, brūkšt kauptuku, kas liko tasmiko, kitą kartą ištrauksiu biggrin.gif

Vat ir aš taip pat
Labukas
Tfu tfu tfu šalnos nebuvo,tikiuosi ir šiąnakt prasprūsim
Truputuką palijo,bet kaip kunigas su krapyla
Atsakyti
šalna baisulinė unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Kas per metai?Siaubas. bigsmile.gif blink.gif
Nors šiek tiek šiąnakt palijo.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
https://scontent-waw...amp;oe=5B7BA53A

va jums rytui prie kavutės smile.gif
Atsakyti
Jurginėli, nepergyvenk taip. Atžels bulvės. 4u.gif Tik jau vėliau visas reikalas prasidės.

Lyžuka, koks rožės vardas ?

Kelintą rytą dangstau trešnes nuo špokų. Dar šiandien vieną vagišių iš tinklo išpainiojau. Nagi gerumas tas mano. ax.gif Buvo noras galvą kulnu, ir vienu plėšiku mažiau. O trešnių - kibirais ant vienos. Ant geltonos mažiau, valgome, bet ir puolimas nesvietiškas.
Atsakyti
'Rosarium Uetersen'

spalvą tik telefonas iškreipė daug maž smile.gif

treti metai jau ji pas mane, bet niekaip nuo žemės nepakyla. pirmiais metais stipriai pjūklelis nušniojo, tai gaivaliojosi visa vasarą, pernai lyg ir neblogai laikes, bet buvos tirpiai nušalus tai tik apačios atsprogo, šiemet žiuresiu ar paduos kiek daugiau įūgi, nes ji pagal rosebook apie 2-2,5 m turi išaugti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 birželio 2018 - 09:27