Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Nepamenu, kaip lietus atrodo ax.gif
Atsakyti
Vėl neliko lietaus ir Vilniui. Žolė daug kur visiškai išdžiūvusi, neprisimenu, kad taip būtų birželio pirmom dienom, suprantu, kad liepos pabaigoje kai kur išdžiūna. Kaime šienauti nėra ko, gerai, kad šiaudų turiu mulčiavimui. Šiandien dvi valandas bažnyčioje prabuvome, giminaitės Pirma Komunija. Po to kavinėje.....ten į laikrodį nežiūrėjau, buvo skanu ir linksma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 03 birželio 2018 - 21:29
Tik tiek gėrio, kad lengvai susišienavom, vakar buvo pagalbininkų, tai jau visas šienas daržinėj. Šiandien kažkur netoli ir griaudėjo, ir juodas debesis lietaus davė, aišku. Gal kada ir mes sulauksim. Piktžolės, ir tos, ne visos auga.
Atsakyti
Nieko čia nepermerkė. Pakapsčius maždaug 2 cm gylyje jau sausa. Išlindo uodų milijonai. Kol apėjau ūkį ir pririšau pentinius, sukramtė negyvai.
Atsakyti
Labas
nebuvo griaustinio, ne debeselio, lietaus ne laso.
Lniux, va del sieno tai zmonems gerai pasiseke, puikiai dziovino.
Atsakyti
Nebuvom pewr lietus namuose tik mačiau kad arunkas išverstas , reiškia lijo su veju smile.gif

O aš toliau rožiuojuosi biggrin.gif

https://scontent-waw...amp;oe=5B82B5F6
čia man spalviškai vienas gražiausiu derinių smile.gif

https://scontent-waw...amp;oe=5B871FBF
Ritausma

https://scontent-waw...amp;oe=5BC3F1BE
čia kitas lenkas biggrin.gif, speciliai tarp paprastų kaimiškų padariau nuotrauką, kad žiedo dydį parodyt smile.gif

IK ar išdygo vingiorykštė? MAno motinele pamiro po žiemos, tiksliau neatlaikė užliejimo ilgalaikio vandens verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 birželio 2018 - 07:24
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Va kas susirinko lietų?Nešiojau laistytuvus ir meldžiausi tiek griaudė,apsiniaukė ir nei lašo. bigsmile.gif
Bet išeiginės kad ir sunkios bet nuostabios.Šeštadienis su vaikais sodyboje Uno pažaidėme,sekmadienį mama su visais pietų. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labuka
Aš dar gyva,vestuves atšokom
Važiuosim vaismedžių sodint,toks jaunųjų noras buvo
Atsakyti
Lyžuka, deja.. Nė vieno daigelio nė vienu būdu. Dar liko sėklikių, gal šildant šaldant bandyti.

Labai gražūs snapučiai. Įtariu, savo vienintelį vakar patamsyje būsiu išrovusi.
Ritausma - sena mano svajonė. Ar ji nuolat žydi pas tave ?

Kažkas įkando į ranką. Sutino ir paraudo toks nemažas plotas. Pagal visus požymius - ko gero, kokia kobra. O niežti. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 06 03, 21:46)
Nieko čia nepermerkė. Pakapsčius maždaug 2 cm gylyje jau sausa. Išlindo uodų milijonai. Kol apėjau ūkį ir pririšau pentinius, sukramtė negyvai.

Laba. Pas mane lietaus nei lašo nebuvo. blink.gif tik debeseliai dangumi plaukia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 06 04, 20:06)
Laba. Pas mane lietaus nei lašo nebuvo.  blink.gif tik debeseliai dangumi plaukia  rolleyes.gif

Laikas šokti lietaus šokį. Nuogai. ax.gif
Atsakyti
sveikos,
prisiduodu,kad gyva, lietaus nebuvo, darže gražus smėliukas.......

pasipasakosiu jau ryt mirksiukas.gif
Atsakyti