Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

mergiotės, taisykit savo motorus, dar ilgai jiems dirbt reik mirksiukas.gif
Papildyta:
Frau nepisalina, ana FB tik vaizdus parodo, kad dar gyva ir vsio rolleyes.gif
nors galėtų ir žodį tart mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba, ligoniams sveikatos, o pasiutmergem - žabinė. ax.gif Dedat “putino” kelmus ir trimerius į šoną. Susimane darbo pasidauginti. blink.gif
Šiemet jokiu naujienu, kai kas savaime numire, kai ko pati atsikraciau ir dar nepabaiga. Tikiuosi per penkmetį bent trečdaliu visko sumazinti. Užteks vergauti, griežtai aš čia save aukleju. biggrin.gif

Pas mane putinas dar jaunas, siemet pirmą kart pražydo. Man rodos, kad jis šoninius ūglius auginti turi. Paziūresiu ar ner ten kokio vaiko uzsiauginęs.

MB nupirko zirkles gyvatvorems, azartą pagavau, eina kaip per sviestą, svarbiausia lengvos. Tuojau reik nereik viska nugenesiu. Rankos niežti ką pakoregavus.
Uodai be gailescio sukapojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 22 gegužės 2018 - 21:25
Lyžuka, pirmiausia vaistus nuo spaudimo. Nedidelis mano, viršutinis 14-150-, kartais iki 160 būna. Perindopril Teva, jis nemažina pulso, kiti iškart mažina. Na ir Mildronatas (mildoniumas). Kai juos abu geriu, visai gerai būna. Aišku, pulsas taip greitai neatsireguliuoja, bet jau buna tarpais po kokius 10-15 tvinksnių kaip priklauso, paskui stabtelėjimas. O dabar, kol buvo vaistai pasibaigę, tai 2 kartus tankiau, pauzė, vel tuk tuk. Nors jokio silpnumo anei kitokio nepatogumo nejaučiu.
Ko gero, galiausiai teks dėti stimuliatorių. Jokio jis diskomforto nesudaro. Kai važiavau į ekskursiją, kartu važiavo tokia pagyvenusi pora. Na, gyvenimo džiaugsmu trykštanti, Babike su stimuliatoriumi, nes jau buvo prieš tai galus atidavusi, brangiausias sugebėjo atgaivinti, kol greitukė atlėkė. Mažas randelis, gyvenimo džiaugsmui netrukdo. Varo su vėjeliu, pirmoji į barą ir paskutinė iš jo, keliauja kur tik nori, pirtys, baseinai ir kitokios pramogos neuždraustos.

http://www.zeldyneli...burnum-plicatum
Va tas putinas.

Para, laimingas tu žmogus, O man reikia tik didinti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 22 gegužės 2018 - 21:48
ne gulbinas, bet irgi bais gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 05 22, 21:45)
ne gulbinas, bet irgi bais gražus wub.gif

Gulbino žydėjimas įspūdingesnios.
Atsakyti

Labas rytas.
Pramigau...........Iš vakaro tiek pavargau,žiūriu pusė pirmos o aš dar neužmiegu,tabletę ir pramigau,o dar lietutis. mirksiukas.gif
Vakar tokia gera diena buvo tiek reiklaų pasidariau.Nuo erkinio encefalito pasiskiepyjau ir poliklinikoje virš 10 eurų pigiau.Kokia velnio mes tame endemike tiek metų skiepyjomės? mirksiukas.gif bigsmile.gif Susodinau nemažai augaliukų,kaip tike prieš lietų nereiks laistyti.O dar dvi paletės melionų likę,trys dėžės miskantų,žiovainių dėžė. bigsmile.gif bigsmile.gif Dar gėlyčių kitų 3 dėžės,o žemė nekasta.Gal iki savaitės pabaigos suspėsiu,jei ne kursai viskas jau būtų susodinti. ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ir aš pramigau. Persivikusi jau vasarines plonas antklodes. Kaip šalta pasidarė... Pro miegus drebu, bet tingiu keltis. Paryčiais parsinešiau atsiprašiusi rudeninę antklodę, kol atšilau. Paskui girdžiu jau trankosi dundulis. Kaip pasipylė lietus wub.gif Iš tos laimės kaip migau, be penkių aštuonios išsiritau iš patalų.
Eisiu sodinėti visko į šiltnamį.
Atsakyti
labas 4u.gif

dabar supratau katros čia grobuonys esat tongue.gif

nei lašelio, nei kaime, nei sodyboj unsure.gif unsure.gif pagal prognozę ir vakar turėjo pilt, ir šiandien, bei .......

siuvinėju

birželio vidury Panevėžiui pamojuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas
na sios pramigusios garbios ponios man labai primine virsininke is ,,Tarnybinio romano". Kaip atsiguliau vakar ant desinio sono, tokioj pat padety prabudau. Va ka reiskia nepervagt. rolleyes.gif

As geriau ziogu pabusiu is tos pasakecios. biggrin.gif

Palijo taip kuklokai, po pietu dar viena porcija lietaus rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 23 gegužės 2018 - 09:42
Labutis,
pas jus lyja,o pas mus saule su veju viska dziovina,brudai puola visokie,apsigint nemoku,siandien jau svogunus paliejau su suru vandeniu,bet gal be reikalo,laiskus eme kazkas est
vartotojo įkelta nuotrauka
Pomidoru virsunes turbut kokie siurbikai siurbia,bet nesimato plika akimi
Avietes eme raust,nezinau ar nuo kokiu vabalu,nes irgi nematyt,ar gal ko truksta,sakau gal azoto,nes ten arkliu meslas su pjuvenom?
Bet ir pozityvo yra.Purmueji pomidoriukai
Jei kas galit pasakyt kas mano avietem remontantinem,pomidoru pasviesejusiom virsunem ir svogunu laiskams?Tikiuosi IK konsultacijos,aciu is anksto.
Atsakyti
Luety, supratau, kad Tavo augaliukus kažkas puola, bet tikrai nežinau ax.gif

turiu sausmedžius Morena ir Duet biggrin.gif

kaime anei debesėlio, Vilniuj gatves palaistė, tik tiek
gražinkit mums lietų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
apie lietu net nesvajok biggrin.gif Laikau isikibus dantimis ir nagais ax.gif

apie kenkejus nezinau nieko, nepatarsiu.
Atsakyti