Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2018 05 22, 07:24)
labas rytas 4u.gif

niaukstos, gal palis, chmmm

Vakar po kapus važinėjom, aptvarkėm,kuriam laikui bus ramu. Ir kaip ne keista, bet labai daug žmonių kapinėse buvo, prie vandens net eilutę atstovėt turėjau.

Siuvinėju ir skaitau biggrin.gif

Ingridėl, arčiau būtum - griebčiau miskantus ir dumplainius mirksiukas.gif

ir dar ieškau putino gulbino-labai jau gražios man jo žiedų kepurės wub.gif

As turiu tik kaip ji man padauginti?

Sveikos

Koks šaltas vėjas vakar buvo unsure.gif

Mano gėlės irgi dar nei sodinta, laukiu kol nors kiek apdzius tulpes ir lietaus nes žemė perdziuvus
Atsakyti
Jau kasi tulpes?Mano irgi laukia dar eilėje,raudonos jau nudžiūvę lapai,pilnavidurės dar nelabai
Tikiuosi vieta atsilaisvins? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
Niaukstosi
Vakar siūlus išėmė,teko susirasti kuo puziką papildomai prilaikyt,nemalonus jausmas,bet išgyvenamas
Laukiu irgi kol apdžiūs tulpės,kad iškast,nes noriu kitur jas pasodint
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 05 22, 08:10)
Jau kasi tulpes?Mano irgi laukia dar eilėje,raudonos jau nudžiūvę lapai,pilnavidurės dar nelabai
Tikiuosi vieta atsilaisvins? ax.gif

nekasiu šiemet, bus kaip bus, tik lapus nepjaunu kol dar žali mirksiukas.gif

palijo bet tiek kaip kunigas pakrapino, eisiu žiuret gal kiek pasodinsiu tu kvietkų, nes paskui išeisiu darban vėl viskas nusites iki begalybes, žole auga užtat kaip ant mieliu, vakar tik apjojau viska su trimeriu po nakties žolė kaip už ausų patraukta unsure.gif
Atsakyti
Lyžuka, pabandyk šaką prilenkt, turėtų pavykt mirksiukas.gif

o kodėl dabar tulpes kasat, aš kasu kai raunu česnakus, negerai darau unsure.gif ?

ryte palinojo, skėčio reikėjo, o vat kaime tik keli lašiukai ir vėl saulė plieskia blink.gif kur tas lietus ?
Atsakyti
as visai tulpiu nekasineju ax.gif tikriausiai baisu grieka darau biggrin.gif
Sutvarkem seneliu kapelius, truputi net lietaus ant kupru gavom.

Labas vakarelis
Atsakyti
aš kasu, kai noriu kitur perkelti, arba pagal spalvas parūšiuoju

buvau jau prilenkus nežinau kas neptiko pora metų buvo plyta paslegta ir žeme pakasta, rezultate viena nudžiuvo, kita jokiu šaknu neišleido unsure.gif
Atsakyti
reik tadum laukt Kaimietukės ar Paros pamokslo tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su tuo putinu-gulbinu tai šiemet susimoviau kaip kokia lochė. Jeigu važiuoju per kaimą ir kas nors patinka, tai einu arba ūglių vogti arba prašau. Beje, pagal patarlę- vogti augalai geriau prigyja. tongue.gif Taigi pas kolegą prie kelio visa eilė toooookio dydžio putinų, kad net seilė varva. Taigi darėm barterį, aš jam sėklas, o jį prigriebiau man atžalą iškasti. Nuvarau, kol nepersigalvojo, ateina jo gražesnioji pusė paplepėti. Ji klausia - kurio noriu. Atgalia ranka mostelėjau, mol , šito. Ką ten suprasi, visi jau pradeda žiedus krauti. Iškasė gražiausiai vos ne kelmą. Parsivežu, ir staiga įtarimas : taigi lapai tai kaip ne putino. blink.gif Va, šiandien dar specialiai pravažiavau pasiitikrinti. Akurat, gulbinas visu grožiu šalia. O tas mano bus V.plicatum. Net nežinau, kaip čia lietuviškai. Tai reikės kitais metais vėl ieškoti atžalų.
Taigi padauginimui ieškote atžalų. O jeigu ne, tai birželio viduryje žaliaisais auginiais.

Buvau pas savo daktarytę vaistukų išrašyti. Ko tai motoriukas sulėtinta eiga dirba. Ant 40-45. Gali tekti papildomai degimą reguliuoti. Ir tarpinę lopyti ax.gif Dabar reikės apmokyti MB gaivinimo, jeigu netyčia užsilenkčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 22 gegužės 2018 - 19:23
IK išduok paslaptį ką išrašė? Man gi tas pats , silpna, akyse mirguliuot pradeda , pulsas apie 45, jei jau visi 50 jaučiuos kaip pakylėta , prieš koki men dare kardiograma niekas nekliuvo, užtat daktare nežinojo kur pulso ieškot, nes ten kur tikrina neranda, sakau palaukit gi čia pas mane taip greit nebuna , ateis laikas sumuš biggrin.gif, nors iš tikro ir nejuokinga, nes su tokiais pulsais mano uošvis jau pas angeliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
tas plicatum tai čia kas ?
Atsakyti
Sapniuk, aš irgi nekasu. Vienais metais pelės visus suėdė, tai dabar ir nebekasu.
Užkniso jau tikrai akmenų rinkimas, dar kokių pusantros dienos darbo, 3 priekabos. Būsim didelį darbą padarę.
Agurkai, arbūzai indeliuose šiltnamy, lietaus tik seniau valandėlę buvom gavę.
Jau sakyčiau, Frau galėtų papisalint, kaip gyvena.
Atsakyti