Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Jurginėli, mano darbai nesibaigiantys smile.gif Dar koks 10 ha rinkt akmenų, labai akmenuoti 2, kiti mažiau, bet irgi yra. Šiandien suraišiojau pomidorus, darže burokuos žolė kad pasipylusi, kvietkus sodinti, bet pas mane dar mažai lietaus, palauksiu.
Aš irgi gavau dovanų rododendrą, pasodinau lauke, spalva labai graži.
Sapniuk 4u.gif
Luety, kaip jums su sveikatom?
Iš Kaimo, kas kalakutų fronte?
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 05 19, 21:46)
Jurginėli, mano darbai nesibaigiantys smile.gif  Dar koks 10 ha rinkt akmenų, labai akmenuoti 2, kiti mažiau, bet irgi yra. Šiandien suraišiojau pomidorus, darže burokuos žolė kad pasipylusi, kvietkus sodinti, bet pas mane dar mažai lietaus, palauksiu.
Aš irgi gavau dovanų rododendrą, pasodinau lauke, spalva labai graži.
Sapniuk 4u.gif
Luety, kaip jums su sveikatom?
Iš Kaimo, kas kalakutų fronte?

Laba vakara,

nieko neveikiau per diena,ziurejau karaliskas vestuves visa diena.Nu grazu ir neitiketina,kokia laiminga ta nuotaka,maisytos rases,jau karta buvus istekejus,vyresne uz princa 3 m.is bednos seimos ir tapo kunigaikstiene.Kazkur praeitam gyvenime karmos tasku daug uzdirbo uz kazka. wub.gif
Taip nieko ir nenuveikiau,tik nulekem i soda valandai viska paliet,labai vejai pas mus viska dziovina.Dar paskyniau tevuliui braskiu paskutiniu turbut is siltnamio,bet jau jau lauke tuoj bus.Labai daug uzmegzta,dziaugiuosi.
Liniuxxxxx,jei apie mano,tai nieko,kai kuriomis naktimis kelenai paskauda,bet nesuprantu kodel ne kas nakti.
MB kapstosi,jau trys sav.po op.Po truputi taisosi,bet ne tiek,kiek noretumem,o tevulis pas mane sias dvi savaites bus,tai jis ,kaip ir visi seni zmones,juda,daugiau miega,mazai kalba.Karalisku vestuviu proga isgerem konjako po taurele,sakau busi buves veselej ir neisgeres,pasijuokem,dar braskiu daug valge,patinka jam sviezios,is darzo.Sako cia vestuviu tortas...taip ir gyvenam.Aciu,kad pasiteiravai. wub.gif
Atsakyti
Tai zinia, kiekvienam norisi greiciau atgaut anksesne forma, nieko, atsitaisys.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas 4u.gif

Luety, smagu, kad vyras taisos 4u.gif

rododendrą mama gavo dovanų, sakė, kad naminis biggrin.gif
bet įtariu, kad teks išvešt jį sodybon tongue.gif

saulė plieskia biggrin.gif
Atsakyti
aha gėlynuose po lietaus balandos akyse 20 sm paaugo smile.gif, stengiuos į jas nežiuret smile.gif, nesuprantu kodel pas mus alyvos neauga, kiek metu vis kitoj vietoj bandem auginti tai jei dar prigyja tai vistiek po poros metu numiršta, gal kad aukštai gruntinis vanduo? Praradus vilti su jomis ir aplamai pernai kai prūdas sukilo tai daug numirko kas kraštuose jo buvo susodinta, reiks išraut nes jau nerodo gyvybes, jazmino pilnavidurio l gaila, keisciausia kad visos melsves kojas patiese, o jos gi megsta drėgmę verysad.gif,

vakar pirkau i vazonus kaip kokius augaliukus fonui tai žiuriu petunija svyranti 5,5 eur, ipomejos po 5 unsure.gif , kosmosas ne kainos ax.gif
Atsakyti
Lyžuka, ko gero, kad požeminės gyslos kur arti žemės paviršiaus. Vieną alyvą MB pasodino tokioje vietoje. Gal penkis ar šešis metus skurdo, mirtimi galavosi. Šiemet jau porą žiedų parodė. Beje, tame plote niekaip neauga persikai ir abrikosai. O trešnės - kaip kokios sekvojos, varo aukštyn pasišokėdamos. O trešnių šiemet bus wub.gif Dvi milžiniškos apkibę, dar viena tamsi jau kaip reikiant bus, ir dar mažuliukė užpernai sodinimo jau kelias turi. Man skaniausia uoga. Kai jų atsiranda, gyveni po trešne. Visos braškės, avietės - tegul slepiasi po lapais. mirksiukas.gif

O alyvos pas mus veši. Šalia namo turiu kaip ir parką puslaukinį. Tiksliau, ten buvo seno dvaro sodo apsauginė juosta. Iš jos likę tik kelios liepos, ąžuolai ir gal vienas beržas, jau toks pusgyvis. Visa kita - savaiminukai. Bet klevai vos apkabinami, ievos didelės, uosiai, kaštonai. Sulaukėjusios alyvos, lanksvos, meškytės, ožekšniai. Truputį prašvarinome, sodinu tai, kas auga , tik veislinius dalykus. Va, tulpmedis - niekaip. Gal nusprogs galutinai šią vasarą.
Pasisodinau prie namo tokį jau paaugusį beržą, negaliu gyventi be didelio medžio prie namų. Tėviškėje sodyba iki šiol iš toli matoma dėl beveik šimtamečių liepų, uosiu ir klevų. Įpratau prie lapų šnarėjimo po langais.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sausas vėjas man jau paniką kelia. Lietaus kaime beveik nebuvo. Penktadienį pravažiuojančios mašinos dulkes kėlė, savaitgalį saulė, saulė, saulė. Gerai saulė, bet ką su kopūstų, prieskonių, moliūgų, arbūzų daigais daryti unsure.gif
Alyvų žiedų čia buvo paduota, o man nepavyksta gražių nupirkti. Nedidelė jų įvairovė pas mane. Pačios gražiausios - balta pilnavidurė ir alyvinė nemažais žiedais - iš tarpukario dvaro sodo likučių po karo tėvo atneštos.

Atsakyti
girdejau rytdienai lietu zada, gausu ir ilgam. Buvom suplanave vaziuot seneliu kapu tvarkyt is pagrindu ax.gif Ziuresim, kaip cia bus.

Buvom siandien zvejot: as du karosus, vyras tris, bet as pirma pagavau. biggrin.gif Zalciai draugija palaike, paplaukioja. ant kranto islipa, dar i tinkliuka su zuvim bande lyst. Butume tinkliuka palike biggrin.gif

Labas
Atsakyti
Labas rytas.
Ir koks velnias liepė tiek prisiauginti daigų?
dovanoju kam tik reikia.O pati plėšiu dirvonus vakarais ,ruošiu vietą sodinimui. ax.gif Dar dėžė laukia lauko pomidorų,dumplainių,melionai ,arbūzai nesodinti,miskantai tik neseniai išpikuoti,o dar gėlės nesibaigia. blink.gif blink.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

niaukstos, gal palis, chmmm

Vakar po kapus važinėjom, aptvarkėm,kuriam laikui bus ramu. Ir kaip ne keista, bet labai daug žmonių kapinėse buvo, prie vandens net eilutę atstovėt turėjau.

Siuvinėju ir skaitau biggrin.gif

Ingridėl, arčiau būtum - griebčiau miskantus ir dumplainius mirksiukas.gif

ir dar ieškau putino gulbino-labai jau gražios man jo žiedų kepurės wub.gif
Atsakyti