QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 05 19, 21:46)
Jurginėli, mano darbai nesibaigiantys
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Dar koks 10 ha rinkt akmenų, labai akmenuoti 2, kiti mažiau, bet irgi yra. Šiandien suraišiojau pomidorus, darže burokuos žolė kad pasipylusi, kvietkus sodinti, bet pas mane dar mažai lietaus, palauksiu.
Aš irgi gavau dovanų rododendrą, pasodinau lauke, spalva labai graži.
Sapniuk
Luety, kaip jums su sveikatom?
Iš Kaimo, kas kalakutų fronte?
Laba vakara,
nieko neveikiau per diena,ziurejau karaliskas vestuves visa diena.Nu grazu ir neitiketina,kokia laiminga ta nuotaka,maisytos rases,jau karta buvus istekejus,vyresne uz princa 3 m.is bednos seimos ir tapo kunigaikstiene.Kazkur praeitam gyvenime karmos tasku daug uzdirbo uz kazka.
Taip nieko ir nenuveikiau,tik nulekem i soda valandai viska paliet,labai vejai pas mus viska dziovina.Dar paskyniau tevuliui braskiu paskutiniu turbut is siltnamio,bet jau jau lauke tuoj bus.Labai daug uzmegzta,dziaugiuosi.
Liniuxxxxx,jei apie mano,tai nieko,kai kuriomis naktimis kelenai paskauda,bet nesuprantu kodel ne kas nakti.
MB kapstosi,jau trys sav.po op.Po truputi taisosi,bet ne tiek,kiek noretumem,o tevulis pas mane sias dvi savaites bus,tai jis ,kaip ir visi seni zmones,juda,daugiau miega,mazai kalba.Karalisku vestuviu proga isgerem konjako po taurele,sakau busi buves veselej ir neisgeres,pasijuokem,dar braskiu daug valge,patinka jam sviezios,is darzo.Sako cia vestuviu tortas...taip ir gyvenam.Aciu,kad pasiteiravai.